Natuur
dagen

Geniet in een luxe 4*-hotel in N.P. de Meinweg bij Roermond

Boshotel Vlodrop
Vlodrop, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3, 4, 5, of 6 dagen in een luxe 4*-hotel in de bossen van N.P. de Meinweg bij Roermond

Boshotel Vlodrop is gelegen in een natuurrijke omgeving midden in het 800 hectare Nationaal Park de Meinweg. Hier kun je je onderdompelen in de luxe van een 4-sterren hotel. Door de ruime opzet van het hotel wordt de ambiance van de natuurlijke omgeving versterkt en begeef je je in een groene oase van rust. De omgeving leent zich ideaal voor een boswandeling of een fietstocht, dus ga er zeker op uit voor een mooie of uitdagende route. Zin in een dag naar de stad? Bezoek dan Roermond, op 20 minuten rijden met de auto. Hier kun je naar hartenlust winkelen en bezoek ook zeker het Stedelijk Museum!

Natuur
dagen

Geniet in een luxe 4*-hotel in N.P. de Meinweg bij Roermond

Boshotel Vlodrop
Vlodrop, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gelegen in de natuur van Park De Meinweg
  • Met luxe wellnesscentrum en binnenzwembad
  • Vlakbij de historische stad Roermond
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje varen op de Maasplassen
Geniet van de natuur in de nabije omgeving:

Nationaal Park de Meinweg
Natuurliefhebbers opgelet! Het Nationaal Park de Meinweg is een prachtig natuurgebied, nabij Roermond. Het heeft een oppervlakte van wel 800 hectare, waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen, vissen en nog veel meer! In het Meinweggebied zorgen bossen, heide, vennen en beekdalen voor een gevarieerd landschap. Er zijn huidig 767 planten en boomsoorten ontdekt, en is een paradijs voor een hoop verschillende diersoorten! Er zijn diverse wandelroutes uitgezet in het gebied, die door middel van knooppunten gevolgd kunnen worden. Wil je de natuur liever fietsend verkennen? Volg dan een van de (zelf samengestelde) fietsroutes voor de recreatieve fietsers. Deze routes verbinden de hotspots op de route met de verschillende horecaondernemingen.

Maasplassen Roermond
Dit is dé plek voor de wateractiviteiten! Het Maasplassengebied is een aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen, met een oppervlakte van wel 3000 hectare! Je kunt op de Maasplassen onder andere surfen, zeilen, zwemmen, roeien, duiken, kanoën en waterskiën. Ook is er een mogelijkheid om een bootje/sloep te huren, met of zonder een vaarbewijs. Wil je liever niet zelf varen? Ga dan voor een rondvaart over de Maasplassen, waarbij je typisch Limburgse steden en dorpjes kunt ontdekken, onder het genot van het Maaslanschap en de natuur om je heen.

Boshotel Vlodrop
Boslaan 1,
Vlodrop, Nederland
Kaart
Boslaan 1, Vlodrop, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Boshotel Vlodrop ligt midden in de bossen van Nationaal Park de Meinweg vlakbij Roermond. Alle kamers van het hotel zijn luxe ingericht en beschikken standaard over een televisie, minibar en eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Het hotel beschikt ook over een bar waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Om ook de jonge gasten een nog leuker verblijf te kunnen bieden is er een speelkamer ingericht. Hier kunnen je kinderen naar hartenlust ravotten, lekker tv kijken, puzzelen en spelletjes spelen. Het hotel heeft een eigen wellness center, Vita Allegra. De fitness ruimte, het verwarmde binnenzwembad, bubbelbad, kinderbad en de zwembadsauna zijn voor hotelgasten gratis te gebruiken. Per kamer is er 1 huisdier toegestaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,50 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Roermond

Steden
Munsterstraat 21

Je vindt de stad Roermond op de plek waar sinds de 12e eeuw het riviertje de Roer uitmondt in de Maas. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken maken Roermond tot een prachtige stad.

Designer Outlet Roermond

Shoppen
Stadsweide 2

Shopliefhebbers kunnen hier hun hart op. Alle bekende modemerken worden hier verkocht met hoge kortingen.

Borussia-Park

Bezienswaardigheden
Hennes-Weisweiler-Allee

Het Borussia-Park in Mönchengladbach is het thuisstadion van de Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach.

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Optionele kosten

Extra's bij te boeken:

  • 3 gangen diner voor €34,50 per persoon per dag
  • Huren van een babybed voor €10,00 per bedje per verblijf (voor kinderen van 0-2 jaar)
  • Huren van een fiets €12,50 per fiets per dag
  • Huren van een E-bike €27,50 per fiets per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,50 p.d.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau