Autovakanties
dagen

Genieten van de Alpen in het Salzburgerland incl. vele extra's!

Avenida Mountain Lodges Saalbach
Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
4, 6, 8 of 15 dagen genieten in de Natuur van de Oostenrijkse Alpen in het Salzburgerland incl. vele extra's!

Ga je op vakantie als koppel of met het hele gezin? Voor beide gevallen is een vakantie in Saalbach erg geschikt! Dit bergdorp ligt namelijk midden in de frisse berglucht van de Oostenrijkse Alpen in het Salzburgerland. In en rondom het dorpje is genoeg te beleven, en dankzij de inbegrepen Joker Card heb je een groot aantal voordelen! Hiermee krijg je extra kortingen en zelfs gratis entree bij een hoop locaties. Wandelen, fietsen, zwemmen en genieten van de prachtige natuur van de Alpen, het kan hier allemaal. Voor de actieve wandelaars zijn er maar liefst 400km aan wandelpaden uitgezet, waarvoor een groot gedeelte daarvan geschikt is voor gezinnen met kinderen. Ook de liefhebbers van fietsen komen hier goed tot hun recht. Fietsen met de mountainbike, met de e-bike of traditioneel fietsen met het hele gezin, de mogelijkheden zijn oneindig. En de hoge bergen, schitterende alpenweiden en watervallen maken het een prachtig gebied om te bezoeken tijdens jullie vakantie in het Salzburgerland.

De 3e en 4e persoon zijn GRATIS!

(Bij het boeken voor de 3e en 4e persoon gratis dien je deze in te boeken als kinderen! Hier kun je de leeftijd invoeren van de personen (dit kan tot 99 jaar!)

Autovakanties
dagen

Genieten van de Alpen in het Salzburgerland incl. vele extra's!

Avenida Mountain Lodges Saalbach
Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • 3e en 4e persoon zijn GRATIS!
  • Eenmalig gratis gevulde minibar
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks gebruik van de sauna en de infraroodkabine
  • Gratis vroege check in en late check out (op aanvraag)
  • Inclusief Joker Card voor leuke extra's en kortingen in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: breng een bezoek aan waterpark Käpt'n Hook!
Wat is er te doen in het Salzburgerland?

Neem een duik in het waterpark Käpt'n Hook
Is het lekker weer, en wil jij graag even afkoelen? Neem dan een duik in het waterpark Käpt'n Hook! Dit waterpark heeft een wateroppervlak van 1000², heeft een groot aantal glijbanen waaronder een een buisglijbaan met lichteffecten, een brede golfglijbaan, en een bandenglijbaan. Ook biedt dit waterpark een sportbad, een schommelbaai, en een klimnet & een regenzone. Ook aan de kleinste is er gedacht, er is namelijk een baby- en peutergedeelte in 2 zwembaden. De extra's zijn massagestoelen, een whirlpoolbank, een buisglijbaan met lichteffecten, een brede golfglijbaan, en een bandenglijbaan. Hier zal je je dus niet gauw vervelen! En het leukste... gebruik je Joker Card voor gratis entree!

Heimathaus Saalbach
Het Heimathaus, ook wel het streekmuseum van Saalbach, is een museum waarin je meer te weten komt over de geschiedenis van Saalbach-Hinterglemm en zijn wintersport. Er staat een informatieve tentoonstelling te wachten met meer dan 300 objecten die de historie van het skiën vertellen. Ontdek bijvoorbeeld hoe de eerste ski's werden gebouwd, hoe sneeuwmachines werken en hoe de opkomst van de wintersport in Saalbach en Hinterglemm is verlopen. Ook word er verteld over de geschiedenis van het dorp. Hier leer je meer over de bouw van de kerk, de eerste bergboeren en nog veel meer. Voor een gratis entree kun je ook hier je Joker kaart gebruiken.

Nationaal Park Hohe Tauern
Natuurliefhebbers opgelet! Het National Park Hohe Tauern is één van de grootste natuurgebieden van Europa, en ligt op een afstand van ca. 80 km van het hotel. Met een oppervlakte van ruim 1856 vierkante kilometer kun je hier heerlijk wandelen, fietsen, autotours maken en nog veel meer! In totaal vind je er wel 10.000 planten- en dierensoorten. Maar dit gebied heeft nog veel meer hoogtepunten! Denk bijvoorbeeld aan de hoogste berg van Oostenrijk, de langste gletsjer van de Alpen of de Krimmler Wasserfälle. En de hoge bergen, schitterende alpenweiden en watervallen maken het een prachtig gebied om te bezoeken tijdens jullie vakantie in het Salzburgerland.

3e en 4e persoon gratis
Bij het boeken voor de 3e en 4e persoon gratis dien je deze in te boeken als kinderen! Hier kun je de leeftijd invoeren van de personen (dit kan tot 99 jaar!).

Avenida Mountain Lodges Saalbach
Neuhäuslweg 60,
Saalbach, Oostenrijk
Kaart
Neuhäuslweg 60, Saalbach, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Avenida Mountain Lodges in Saalbach is dé perfecte locatie voor jullie verblijf in het Salzburgerland! Dit hotel ligt op 1,5 km van het centrum, in de prachtige natuur van het dal. Het hotel beschikt over moderne appartementen en studio's met een terras of een balkon. Elk appartement is in eigen stijl ingericht en beschikt over vloerverwarming. Geniet daarnaast van gratis wifi, een keuken met een koelkast, een kookplaat, kookgerei, borden en bestek en een vaatwasser. Elke badkamer is voorzien van een bad of douche, badjassen, pantoffels en toiletartikelen. Ook beschikt het hotel verder ook over een sauna, een restaurant, een bar en een terras. In het restaurant kun je genieten van de Oostenrijkse keuken en in de bar kun je genieten van een drankje. Het hotel biedt gratis privéparkeergelegenheid, en de parkeergarage is beschikbaar op verzoek.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (m.u.v. parkeergarage € 9,00 per nacht)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Verlichte rodelbaan Kirchholz - Hopfgarten

Outdooractiviteiten
Dorf 84, Söll

Met een lengte van circa 2 kilometer en dagelijkse verlichting tot 24.00 uur, is rodelbaan Kirchholz geweldig voor jong en oud

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (m.u.v. parkeergarage € 9,00 per nacht)

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Checkin: 16.00 - 20.00 uur/ Checkout: 08.00 - 10.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau