Cruises
dagen

HERFSTVAKANTIE DEAL! Luxe cruise langs Rome, Napels, Palma de Mallorca, Valencia en Marseille o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Toscana - afvaart Savona
Savona - cruise haven, Savona, Italië bekijk op kaart
HERFSTVAKANTIE DEAL! Luxe 8-daagse cruise langs Rome, Napels, Palma de Mallorca, Valencia en Marseille o.b.v. volpension of all-inclusive

Welkom aan boord van een Italiaanse droomwereld voor zowel oude als jonge gasten. Geniet met het hele gezin van een fantastische Middellandse Zee cruise. Tijdens je reis verblijf je op het cruiseschip Costa Toscana. Kinderen zullen ogen te kort komen om alles op het schip te ontdekken. Er is dan ook voor jong en oud van alles te doen! Een uitgebreid amusementsprogramma wordt enerzijds geboden door het theater met indrukwekkende shows en anderzijds door het kindergedeelte, zodat niets een ontspannen vakantie met je partner of het gezin in de weg staat. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast is er ook een fitness-, wellness- en spa-ruimte aan boord, zodat gasten ook tijdens de cruise actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen. Tijdens de reis zal het cruiseschip aanmeren in Rome, Napels, Palma de Mallorca, Valencia en Marseille, vanwaar het cruiseschip weer terug zal varen naar Savona. Breng je dag door op het strand, bezoek een historische stadscentrum of neem plaats op een sfeervol terras. Het wordt een heerlijke reis voor het hele gezin!

Tijdelijk hutten met HOGE Kortingen! Vertrek op 23 oktober.

(voor zowel kinderen als een 3e en 4e volwassenen)

Cruises
dagen

HERFSTVAKANTIE DEAL! Luxe cruise langs Rome, Napels, Palma de Mallorca, Valencia en Marseille o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Toscana - afvaart Savona
Savona - cruise haven, Savona, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Nice vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Retourtransfer luchthaven Nice – haven Savona
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Hutten met HOGE kortingen!
  • Deze deal is ook te boeken o.b.v. all-inclusive!
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: Aankomt luchthaven Nice, Frankrijk
Het schip vertrekt om 18.30 uur uit de haven van Savona

Vandaag is het dan eindelijk zover! Je 8-daagse luxe cruise gaat van start. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Nice. Vanaf de luchthaven van Nice brengt de transfer je naar Savona. Zog dat je op tijd bent! Om 18.30 zal het schip vertrekken vanuit de haven van Savona.

Dag 2: Rome (Civitavecchia), Italië
Vandaag kom je aan om ca. 08.30 uur en vertrekt het schip om 19.00 uur

Je hebt van 08.30 uur tot 19.00 uur om in deze Italiaanse stad rond te dwalen, genoeg tijd voor heel veel prachtige plekjes! De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Zij is de haven en toegangspoort tot het nabijgelegen Rome. Het belangrijkste monument in het historische centrum van Civitavecchia is het enorme kasteel Forte Michelangelo dat aan de haven staat. Vanuit de haven kun je naar Rome gaan waar je versteld zult staan van alle prachtige en historische monumenten uit het Romeinse rijk en de Renaissance.

Loop tijdens je dagje in Rome rond in Vaticaanstad, het onderkomen van de Paus! Ga langs het Colosseum, Forum Romanum, de Palatijn en het Pantheon. Natuurlijk zijn er nog veel meer bezienswaardigheden die je kan bezoeken tijdens je dag in Rome, maar dit zijn wel écht de must-sees. Om de dag af te sluiten kun je nog langs de Trevifontein! Ga met je rug naar de fontein toe staan, doe je ogen dicht en gooi met je rechterhand een muntje over je linkschouder het water in. Gooi je één muntje? Dan zal je in de toekomst weer terugkeren naar Rome. Gooi je twee muntjes? Dan zal je je geliefde ontmoeten in de 'Eeuwige Stad'. Gooi je drie muntjes? Dan zal dat leiden tot een huwelijk of scheiding.

Dag 3: Napels, Italië
Het schip komt vandaag aan om 07.00 uur en vertrek om 18.00 uur

Vandaag heb je alle tijd om het prachtige Napels te ontdekken. Napels is een stad met een reputatie, maar wie haar beter leert kennen zal versteld staan van haar schoonheid. Napels heeft prachtig historisch centrum met indrukwekkende paleizen en bijzondere volkswijkjes, waar je kennismaakt met het echte Italië. Het historische centrum van Napels is een aaneenschakeling van oude gebouwen, mooie kerken en barokke stadspaleizen. Een klassieke schoonheid met smalle steegjes die pizzeria’s, koffiebarretjes en delicatessenzaken huizen. Niet voor niets dat het Centro Storico een plekje heeft gekregen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het Centro Storico is een openluchtmuseum waar je eeuwenoude geschiedenis van Napels zich openbaart en je kan blijven verdwalen in het labyrint van prachtige architectuur.

Dag 4: Op zee

Vandaag heb je alle tijd om het schip eens goed te ontdekken! Je verblijft namelijk de hele dag op zee. Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in het Wellnesscentrum, waar je geniet van de behandelingen. Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk proeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana zijn er 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie.

Dag 5: Palma de Mallorca, Spanje
Het schip komt aan om 09.00 uur en vertrekt om 21.00 uur

Welkom op het grootste eiland van de Gymnesiae en de Balearen! Vanaf 09.00 uur ga je vandaag de grootste stad en hoofdstad van het eiland ontdekken. De stad is gesticht door de Romeinen die in de tweede eeuw na Christus het eiland veroverden. Vandaag de dag is Palma de Mallorca een bruisende stad met veel schilderachtige straatjes, gezellige terrassen en leuke winkels. Wandelend door het oude centrum word je verrast met prachtige inkijkjes. Ook in Palma de Mallorca is het zeker leuk om met een koets langs smalle doolhoven te rijden. Het is een unieke en leuke manier om alle bijzondere plekjes van de stad te ontdekken. Net als in Barcelona, is ook hier een 'Las Ramblas' te vinden, dus shop til you drop!

Dag 6: Valencia, Spanje
Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 15.00 uur

Ontdek verrassend Valencia! De welbekende stad Valencia biedt zeker een toevoeging aan deze reis en is dan ook zeker niet te missen. De stad is gezegend met enkele prachtige zandstranden. Het mooiste en drukst bezochte strand is Las Arenas. Mocht je liever de stad willen verkennen dan biedt Valencia je tal van mooie bezienswaardigheden. De stad staat bekend als de fietshoofdstad van Spanje. Huur daarom bij het hotel een fiets en trek erop uit. De wijk El Carmen is één van de oudste en mooiste wijken van Valencia. De kronkelige straten en de vele prachtige gebouwen geven je het gevoel in een openluchtmuseum te lopen. Hier vind je ook veel ‘Street art’. Prachtige beschilderde huizen en flats zorgen ervoor dat deze oude wijk een heel eigentijds karakter krijgt. Deze wijk is tevens de plaats om wat te gaan eten, drinken of uit te gaan. De bekendste uitgaansstraat van El Carmen is Calle Caballeros!

Dag 7: Marseille, Frankrijk
Het schip komt vandaag aan om 13.00 uur en vertrekt weer om 19.00 uur.

Marseille is een schitterende plek aan de Côte d'Azur en zeker onmisbaar op jouw bucketlist. De stad en de omgeving zijn prachtig, maar worden vaak onderschat. Je hebt hier in ieder geval genoeg te doen! Waan je door de smalle steegjes, strijk neer op een uit het niets opdoemend terrasje of bewonder leuke kunstgalerijen en -ateliers die zich hier op straat bevinden. Natuurlijk vraagt de stad om een beetje cultuur snuiven. Wandel rond door de stad of huur een fiets. Bezoek de leuke wijk in het oosten, Cours Julien of de prachtige kerk in het westen, de Cathédrale de la Major. Een bezienswaardigheid dat je zeker niet mag missen is het MuCEM. Dit is een nieuwe, culturele hotspot in Marseille!

Dag 8: Terugreis naar huis

Helaas zit vandaag je fantastische reis er alweer op. Hopelijk kijk je terug op een mooie reis vol nieuwe herinneringen. De transfer brengt je naar de luchthaven van Nice vanwaar je terug naar huis vliegt.

Mocht je nog tijd over hebben, breng dan zeker een bezoek aan de stad Savona. Het historische deel van de stad Savona bevindt zich rond de haven waar ondanks de verwoestingen van de tweede wereldoorlog prachtige gebouwen te bezichtigen zijn. Eén daarvan is de Santa Maria Assunta Kathedraal. Het interieur van de kathedraal bergt een schat aan belangrijke kunstwerken zoals het doopvont, een marmeren kruisbeeld, een marmeren kansel en een koorgestoelte.

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Toscana - afvaart Savona
Via Antonio Baglietto 26,
Savona - cruise haven, Italië
Kaart
Via Antonio Baglietto 26, Savona - cruise haven, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in de spa, waar je geniet van de behandelingen. Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk proeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Disco / Nightclub
  • Live entertainment
  • Casino
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Kidsclub
  • Bubbelbad
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Service charge (o.a. fooien) ca. € 77,00 per persoon

Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Deze deal is ook boekbaar o.b.v. all-inclusive. Bij dit pakket zet extra inbegrepen:
- Inclusief dranken gedurende de dag (geselecteerde wijnen, bier, water, koffie, thee, frisdrank en cocktails)
- Flesje van 0,5L water per persoon per dag

Het is tevens mogelijk hutten te boeken voor 2+1 & 2+2 met hoge kortingen voor zowel kinderen als volwassenen

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Service charge (o.a. fooien) ca. € 77,00 per persoon

Let op:
- Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden! - Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
- Er is geen COVID-verzekering inbegrepen. Echter is het wel verplicht om deze af te nemen. Je kunt dit zelf regelen via je verzekering. Je kunt ook de Costa Relax (COVID) Insurance Policy bijboeken v.a. € 22,00 per persoon. Neem hiervoor contact op met ons service center.

Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op: https://www.costacruises.com/cruising-soon/safety-above-all.html

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau