Escape Tours
2, 3 of 4 dagen

Escape Tour Amsterdam incl. overnachting in een hotel

easyHotel Amsterdam Boulevard
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Escape Tour Amsterdam incl. 1, 2 of 3 overnachting in een hotel o.b.v. logies

Het easyHotel Amsterdam Arena Boulevard is een nieuw hotel in het Arenapark in Amsterdam Zuid-Oost. Het hotel is per openbaar vervoer heel handig bereikbaar, station Amsterdam Bijlmer Arena ligt op slechts 100 meter. Hiervandaan reis je eenvoudig naar Amsterdam Centraal Station (15 min), de RAI of Schiphol. Ben je met de auto? In de buurt van het hotel is voldoende parkeergelegenheid. Het hotel heeft geen restaurant maar je loopt zo naar leuke restaurants voor een goed ontbijt of een fijn diner. Ben je op zoek naar een hotel áán de boulevard van de Arena dan boek je het EeasyHotel Amsterdam Arena Boulevard. Het hotel ligt naast het Arena stadion en tegenover AFAS Live, Arena Pathé en een aantal grote winkelketens. Natuurlijk is het Ziggo Dome ook op steenworp afstand gelegen, perfect wanneer je na een concert in een hotel wilt blijven slapen. Je bent met de tram echter al in tien minuten in de bruisende Amsterdamse binnenstad! Met de Escape Tour zal je dan ook iedere hoek van Amsterdam ontdekken. Ontdek een opmerkelijk verhaal over de meester-schilder Rembrandt van Rijn. Los raadsels op, ontcijfer aantekeningen en slenter door de stad! Daar moet je zeker naartoe om te genieten van de vele bezienswaardigheden, attracties en uitgaansgelegenheden. Maak bijvoorbeeld een mooie rondvaart over de historische grachten of verken de stad op de fiets. Ga heerlijk winkelen in bijvoorbeeld De 9 Straatjes en ga kijken op de Dam. Bezoek ook zeker de schitterende musea aan het Museumplein.

Escape Tours
2, 3 of 4 dagen

Escape Tour Amsterdam incl. overnachting in een hotel

easyHotel Amsterdam Boulevard
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachting (o.b.v. logies)
  • 1 x Escape Tour door Amsterdam
  • Gloednieuw hotel!
  • Hotel gelegen in het Arenapark
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een rondvaart door de Amsterdamse grachten
  • Voldoende parkeergelegenheid nabij het hotel
Escape Tour

Wat is een Escape Tour? Een Escape Tour is een citygame wat zich afspeelt in het centrum van de desbetreffende stad. Aan de hand van onze app, die je op een eigen smartphone installeert, maken je een mooie wandeling door de stad langs de uniekste plekjes. Je krijgt 2 uur de tijd om alle raadsels op te lossen, aanwijzingen te ontcijferen en vragen goed te beantwoorden.

De game kan je niet op pauze zetten, houd er dus rekening mee dat je 2 uur lang in beweging bent. Tijdens de game is er daarom helaas ook geen tijd voor een lekker kopje koffie of een verfrissend biertje op het terras. Maar wellicht kun je na afloop op het terras vieren dat je gewonnen hebt!

Escape Tour Amsterdam
Amsterdam, niet alleen de hoofdstad van Nederland, maar al eeuwenlang een wereldstad waar vanzelfsprekend velen verhalen en legendes zijn ontstaan. En zo is er ook een opmerkelijk verhaal over de meester-schilder Rembrandt van Rijn. Tijdens de Escape Tour Amsterdam duiken jullie in dit verhaal en gaan jullie samen met Rembrandt van Rijn opzoek naar de geheime uitgang van Amsterdam. In de Gouden eeuw was Amsterdam één van de rijkste steden ter wereld en daar profiteerden vooral de welgestelden van. Zo ging het gerucht dat de rijken en edelen in de stad een geheime uitgang kenden, waar Rembrandt op de één of andere manier niets van afwist. En daar moest verandering in komen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
easyHotel Amsterdam Boulevard
Johan Cruijff Boulevard 129,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Johan Cruijff Boulevard 129, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ben je met de auto? In de buurt van het hotel is voldoende parkeergelegenheid. Het hotel heeft geen restaurant maar je loopt zo naar leuke restaurants voor een goed ontbijt of een fijn diner. De kamers van easyHotel Amsterdam Arena Boulevard zijn modern ingericht en hebben gratis WiFi, airconditioning, televisie en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De bedden met 5* matras zijn voor je aankomst opgemaakt en je hebt per persoon de beschikking over 1 handdoek. Wil je extra handdoeken of een föhn dan kun je deze bij de receptie bestellen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
€ 24,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Koninklijk Theater Carré

Theater & concerten
Amstel 115/125

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam staat bekend om flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opera, musical, cabaret tot dans en circus. Voor ieder wat wils.

Natura Artis Magistra

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 38-40

In Artis komen flora, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van Artis bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Maak het zelf mee!

Micropia

Dierentuinen en aquaria, Musea
Plantage Kerklaan 38

In Micropia zie je van dichtbij wie er altijd bij je zijn; miljarden microben. Leer meer over deze kleine wezentjes!

Artis

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 40

Artis is een van de bekendste dierentuinen van Nederland. Deze Amsterdamse dierentuin bestaat al sinds 1838 en er zijn veel verschillende soorten dieren te vinden.

Verzetsmuseum

Musea
Plantage Kerklaan 61

In dit historisch museum voelt u de sfeer van de oorlogsjaren met een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

€ 24,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau