Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar Málaga

Casual del Mar Málaga
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen van een stedentrip naar Málaga

Geniet van een stedentrip naar Málaga. In het zuiden van Spanje aan de Costa del Sol, in Andalusië ligt het populaire Málaga. Geniet van Flamenco, tapas, zon, zee en strand! Je verblijft in een themahotel, gelegen midden in het centrum van Málaga. Ideaal! Vanuit het hotel wandel je zo door de straatjes met leuke winkeltjes, sfeervolle restaurants, gezellige terrasjes en cafés. Ontdek de mooiste pleinen en bewonder historische bezienswaardigheden. Aan de voet van Alcazaba ligt een oud, Romeins amfitheater en naast Alcazaba ligt, op de gelijknamige berg, het Gibralfarokasteel. De klim naar de top duurt ongeveer 20 minuten. Bezoek in Málaga Centro ook het Picasso Museum en stadspark Parque de Málaga. Flaneer over de bekendste winkelstaat van Málaga, Calle Marqués de Larios. Daarnaast kun je ook goed terecht in het winkelcentrum: Calle Marqués de Larios.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar Málaga

Casual del Mar Málaga
Málaga, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Malaga vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel ook boekbaar incl. ontbijt
  • Verblijf in het hart van Málaga
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel op 700 meter gelegen van Calle Larios
  • Hotel ligt op ca. 1 km lopen van het stadcentrum
  • Tip: maak een fietstour langs de kust van Málaga
Meer Málaga...

Breng een bezoek aan de Kathedraal van Málaga
De Kathedraal van Málaga is een van de meest uit het oog springende bezienswaardigheid in Málaga. De Kathedraal is gelegen midden in het centrum op het plein Plaza del Obispo. Vanuit vrijwel alle richtingen zie je de toren van de Kathedraal boven de stad uit. Er is ruim 200 jaar voor nodig geweest om de Kathedraal te bouwen, waaraan men in 1528 begon. Omdat er twee eeuwen voor dit bouwwerk nodig is geweest is er een rijke variatie ontstaan in de bouwstijlen. De Kathedraal wordt ook wel 'La Manquita' genoemd, wat 'één-armige dame' betekent.

Breng een bezoek aan Teatro Romano, het Romeins theater
Tijdens je verblijf mag een bezoek aan het Romeinse theater net ontbreken! Het Romeinse theater ligt in het historische centrum van Malaga. Dit Teatro Romano komt uit de laatste eeuw voor christus en is ontdek in de jaren '50. Tot op de dag van vandaag worden er nog nieuwe gebruiksvoorwerpen uit de Romeinse tijd op deze locatie ontdekt. In de zomer zijn hier regelmatig voorstelling.

Fietsen langs de kust van Malaga
Een van de populairste en leukste manieren om de stad te ontdekken is per fiets! Het is heerlijk fietsen door het autovrije centrum, de goede fietspaden en de ligging aan de kust zorgen voor ideale fietsomstandigheden! Fiets van strand naar strand of ontdek leuke visserswijkjes. Je kunt in de omgeving een fiets huren of neem deel aan een fietstour. Zo kom je alles te weten over Malaga!

Casual del Mar Málaga
Avenida de la Aurora, 9,
Málaga, Spanje
Kaart
Avenida de la Aurora, 9, Málaga, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Casual del Mar Málaga is gelegen in het hart van Malaga, op minder dan 700 meter van Calle Larios. Het stadcentrum ligt een kilometer verderop. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een minibar, airconditioning, telefoon en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Fietsen en Tapas in Málaga

Cultuur, Eten en drinken, Outdooractiviteiten
-

Fiets met een Nederlandse gids langs de hoogtepunten van Málaga. Onderweg stop je bij één van de oudste 'bodega's' van de stad voor een glaasje wijn en geniet je bij een Chiringuito (zo worden de beachbars genoemd) van heerlijke tapas. Mmmmh!

Malaga

Musea, Steden
Malaga

Het rijke historische centrum heeft een aantal prachtige pareltjes uit het verleden te bieden en ook qua musea kunt u hier uitstekend terecht.

Casa Lola in Málaga

Eten en drinken
C. Granada, 46

Te herkennen aan de enorme rij en de opvallende tegeltjes met de Spaanse teksten. Casa Lola beloont je voor het wachten met voortreffelijke pintxos, vleeswaren, vis en uiteraard Tinto de Verano. Je kunt er niet reserveren, maar rond lunchtijd is de rij korter dan in de avonduren. Een website hebben ze niet, maar je vindt ze op de Calle Granada 46.

Picasso Museum

Musea
Palacio De Buenavista

Málaga is de geboortestad van Pablo Picasso, een museum ter nagedachtenis aan de kunstenaar kon natuurlijk niet uitblijven. Bekijk de prachtige werken van deze kunstenaar in Buenavista Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau