Stedentrips
dagen

Ontdek de veelzijdige stad Lissabon vanuit een luxe 5*-hotel incl. vlucht

PortoBay Liberdade
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een luxe 5*hotel in de gezellige en bruisende Portugese stad Lissabon incl. vlucht

Na ongeveer een vliegtijd van 3 uurtjes sta je midden in de prachtige stad Lissabon! In deze gezellige stad draait alles om het goede leven. Het straatbeeld is gevuld met gekleurde gebouwen, oude trams en terrasjes. Pauzeer op één van de gezellige pleinen, bezoek oude, historische wijken en neem een kijkje bij bijzondere bezienswaardigheden zoals o.a. Jerónimos Monastery, Praça do Comércio en Carmo Convent. Vind je het leuk om het bruisende nachtleven te ontdekken? Er zijn in Lissabon verschillende plekjes waar je gezellig kan zitten en waar de muziek voluit staat, maar het meest opvallende plekje is Pink Street. Dat er in Lissabon voor ieder wat wils is, mag gerust een understatement heten!

Stedentrips
dagen

Ontdek de veelzijdige stad Lissabon vanuit een luxe 5*-hotel incl. vlucht

PortoBay Liberdade
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lissabon vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Luxe 5*-hotel!
  • Wellnessfaciliteiten
  • Gelegen in het hart van de stad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het kasteel van Sint-Joris
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Eet een hapje in de Time Out Market
De overdekte Time Out Market is een van de leukste tips voor Lissabon. Je kunt het vergelijken met de foodhallen zoals je die in veel andere steden tegenkomt. In de Time Out Market vind je allerlei pop-up restaurants, waar je de lekkerste hapjes en drankjes kunt halen, en de markt is al vanaf ’s middags geopend. Denk aan Aziatische streetfood, lekkere gebakjes en goede cocktails. Het is hier wel vaak erg druk, waardoor het soms lastig kan zijn een plekje aan een tafel te veroveren. Desalniettemin is het een ontzettend gezellige markt!

Geniet van het uitzicht
Verschillende plekjes in Lissabon bieden een prachtig uitzicht over de hele stad. Maar wij raden je in dit geval Miradouro da Graça aan! Miradouro betekent letterlijk uitzichtpunt. Tijdens zonsopgang of -ondergang is dit plekje nog specialer. Geniet op het terras van een lekker drankje en laat je betoveren door het uitzicht op Lissabon.

Doe een portproeverij bij The Old Pharmacy
Port moet je eigenlijk in de Douro vallei drinken, daar waar port wordt geproduceerd om vervolgens verhandeld te worden in Porto. Bezoek je deze twee plekken echter niet? Dan is het leuk in Lissabon een portproeverij te doen, bij voorkeur bij The Old Pharmacy. Deze te leuke wijnbar ligt in het gezelligste straatje van Bairro Alto, en de sommelier is erg goed. Bestel een portproeverij met een bijpassende kaasplank of kies zelf wat wijntjes en hapjes uit.

Beklim Castelo de São Jorge voor een mooi uitzicht
Castelo de São Jorge is een van de oudste bezienswaardigheden van Lissabon, waarvan de fundamenten al uit de 6e eeuw voor Christus stammen. Tevens is het kasteel op de hoogste heuvel van Lissabon in de wijk Alfama gebouwd, waardoor je vanaf hier een weids uitzicht hebt op de stad. Voor de entree betaal je €10 per persoon als je 26 jaar of ouder bent, anders betaal je €5. Wil je een rondleiding met gids (aan te raden als je echt meer over Lissabon en het kasteel wilt weten)? Dan betaal je daar nog €2,50 bovenop.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
PortoBay Liberdade
R. Rosa Araújo 8,
Lissabon, Portugal
Kaart
R. Rosa Araújo 8, Lissabon, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het PortoBay Liberdade is een vijfsterrenhotel, gelegen aan de zijstraat van de Avenida da Liberdade. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. Wanneer je niet op stap wilt dan kun je in het PortoBay ook uitwijken naar het verwarmde binnenbad, de sauna of kun je tegen betaling een heerlijke massage krijgen. De kamers beschikken over een minibar, airco, kluisje, tv, telefoon en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
EUR 18 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Lissabon

Steden
Lissabon

Lissabon is geweldig! De historische trams zijn inmiddels een bekend stadsbeeld. Er is enorm veel leuks te doen in de stad. Eén van de hoogtepunten is de oude wijk Belem met de beroemde Torre De Belém en het klooster Mosteiro dos Jerónimos. Tip: hier eet je de beste Pasteis de Belém!

Rua Augusta

Wijken
Rua Augusta

Rua Augusta is een zeer levendige voetgangersstraat. Het kenmerkt zich met een groot Arco Triunfal ofwel Rua Augusta Arch. Dit is een historisch gebouw met triomfboog.

Castelo de São Jorge

Bezienswaardigheden
Rua De Santa Cruz Do Castelo, Lissabon

Deze prachtige burcht is zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Vooral het uitzicht is formidabel!

Praça do Comércio

Wijken, Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Avenida Infante Dom Henrique,

Dit enorme plein is de plek voor een drankje. Het plein grenst zowaar aan het water en ook het bekendste café van de stad vind je hier! Namelijk Cafe Martinho da Arcada.

Cemitério dos Prazeres

Bezienswaardigheden
Praça São João Bosco,

Cemitério dos Prazeres is de grootste begraafplaats van Lissabon. Vlakbij de wijk Campo de Ourique is deze begraafplaats met vele bekende Portugese mensen te vinden.

Mosteiro dos Jerónimos

Bezienswaardigheden
Praça Do Império

Dit klooster in de wijk Belém is een prominent gebouw in de stad. In het klooster liggen de graven van o.a. ontdekkingsreiziger Vasco de Gama, en dichters Fernando Pessoa en Luís de Cames.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

EUR 18 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau