Natuur
dagen

4*-hotel in kuuroord Bad Wörishofen incl. ontbijt en 4-gangendiner

Hotel Sonnengarten
Bad Wörishofen, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 6 of 8 dagen in de prachtige omgeving van Bad Wörishofen in een 4*-hotel incl. ontbijt en 4-gangendiner

Verblijf in het traditionele 4*-hotel Sonnengarten, gelegen in het prachtige kuuroord Bad Wörishofen en is de thuisbasis van Sebastian Kneipp. Pastor Sebastian Kneipp woonde meer dan 40 jaar in de stad en maakte het wereldwijd bekend door zijn werk in alle aspecten van zijn holistische gezondheidsconcept. Ook vandaag zijn ontspanning en een gezond leven nog steeds de topprioriteiten in de stad. Breng tijdens je verblijf zeker een bezoek aan een kuuroord! Wil je meer te weten over Kneipp? Breng dan een bezoek aan het museum. Het hotel ligt aan de rand van Bad Wörishofen en wordt omgeven door groen. Ideaal, voor mooie wandel- en fietstochten. Huur een fiets en ontdek de nabijgelegen wijngaarden of fiets langs de rivier de Main. Na een heerlijke dag erop uit te zijn geweest kom je helemaal tot rust op het terras van het hotel!

Natuur
dagen

4*-hotel in kuuroord Bad Wörishofen incl. ontbijt en 4-gangendiner

Hotel Sonnengarten
Bad Wörishofen, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangen keuzediner
  • 1x koffie met cake
  • Hotel ligt vlakbij de boulevard
  • Kuuroord naast de deur
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip! ga een dagje naar Augsburg
Tips voor tijdens je verblijf

Breng een bezoek aan de stad München
Bekijk de vele pleinen, kerken, oude gebouwen, monumenten en het grootste stadspark van Europa. Ga lekker shoppen, terrasjes pakken of struin door de straatjes om zo alle bezienswaardigheden in je op te nemen. München is modern en authentiek tegelijkertijd, dit is wat München zo bijzonder maakt. Zo wandel je van het historische centrum de één na de andere hippe wijk in waar je vele hippe hotspots vindt.

Breng een bezoek aan Füssen
Breng een bezoek aan het sprookjeskasteel van Beieren, Slot Neuschwanstein.Koning Ludwig II vervulde hier in de 19e eeuw zijn droom van een middeleeuws slot. Neuschwanstein is een van de toeristische topattracties van Duitsland en is zeker de moeite waard om te bezoeken! Je rijdt in iets meer dan een uur naar Füssen.

Bezoek de pittoreske stad Ulm
Ulm is één van de mooiste steden van Duitsland. Er zijn hier op elk moment van het jaar veel toeristen. Mensen worden aangetrokken door unieke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een brede selectie van winkels. De kathedraal van Ulm is het belangrijkste symbool van de stad. De belangrijkste toren reikt tot een hoogte van 161 meter. Deze toren wordt beschouwd als de hoogste in de wereld, de top is voorzien van een observatiedek, dat een adembenemend panorama over de stad biedt. Het interieur van de kathedraal staat vol met waardevolle voorwerpen, waarvan vele werden gemaakt in de 15e eeuw, ze worden beschouwd als zeer waardevolle museumstukken.

Hotel Sonnengarten
Adolf-Scholz-Allee 5,
Bad Wörishofen, Duitsland
Kaart
Adolf-Scholz-Allee 5, Bad Wörishofen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Sonnengarten ligt in het prachtige kuuroord Bad Wörishofen. Het is de thuisbasis van Sebastian Kneipp. Pastor Sebastian Kneipp woonde meer dan 40 jaar in de stad en werd wereldwijd bekend door zijn werk in alle aspecten van zijn holistische gezondheidsconcept. Ook vandaag zijn ontspanning en een gezond leven nog steeds de topprioriteiten in de stad. Het hotel ligt aan de rand van Bad Wörishofen en wordt omgeven door groen. Dit traditionele hotel ligt in de wijnstad Sommerhausen en biedt een schilderachtig uitzicht op de omliggende wijngaarden en de Maintal vallei. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt een fiets huren voor een dag om de nabijgelegen wijngaarden te verkennen of langs de rivier de Main te fietsen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€6,00 per huisdier per dag en €20,00 schoonmaakkosten

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Legoland Deutschland

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Attractieparken
Legoland-Allee

Legoland Deutschland is het vierde park in de Legoland-keten. Het is gevestigd in Günzburg. Hier liggen in totaal 40 attracties, waarvan 3 achtbanen en 6 waterattracties.

Slot Neuschwanstein

Kastelen
Neuschwansteinstraße 20

Het Disney-kasteel ligt in het dorp Hohenschwangau in de bergen van de groene regio Allgäu in Beieren. De bouw van het idyllische kasteel werd gestart in 1869 in opdracht van de verlegen en excentrieke Koning Ludwig II. Dit kasteel deed dienst als inspiratie voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.

Ulm

Steden
Ulm

Ulm is een groot universitair centrum en één van de mooiste steden van Duitsland. Mensen worden aangetrokken door de unieke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een brede selectie van winkels.

BMW Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Am Olympiapark

t BMW-Museum is een museum in München dat de geschiedenis van de autofabrikant Bayerische Motoren Werke AG behandelt. Het BMW-Museum ligt samen met de hoofdvestiging, de BMW-fabriek en het in 2007 opgeleverde BMW Welt in de buurt van het Olympiapark in München en werd kort voor de Olympische Zomerspelen 1972 geopend.

Frauenkirche München

Bezienswaardigheden
Frauenplatz 12

Met zijn forse afmetingen van 109 meter aan lengte, 40 meter breedte en 99 meter hoogte is de Frauenkirche met recht de grootste kerk van München te noemen. Opvallend is dat de kerk grotendeels uit rode baksteen is opgetrokken.

Marienplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Marienplatz

Marienplatz is een centraal plein in het centrum van de stad München , Duitsland . Het is het belangrijkste plein van de stad sinds 1158.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€6,00 per huisdier per dag en €20,00 schoonmaakkosten

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau