Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur van Tirol in Oostenrijk incl. ontbijt en extra's!

Arte Hotel Kufstein
Kufstein, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in de natuur van Tirol in Oostenrijk incl. ontbijt en extra's!

Kufstein is een sfeervolle historische stad die net over de grens van Duitsland in Tirol ligt. De stad wordt ook wel de toegangspoort tot de Alpen genoemd, en dat blijkt! De natuur rondom Kufstein is prachtig, en verschilt van bergen en valleien tot stad en platteland. Dat leent zich natuurlijk perfect voor het maken van een prachtige wandeling! Ook klimmen in de bergen en op de rotsen is één van de bekendste activiteiten. Heb je zelf fietsen meegenomen, verken de frisse natuur per fiets door het prachtige landschap van het Tiroolse stadje. Bij aankomst in het hotel word je ontvangen met een welkomstdrankje, en elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Maak gebruik van een Kufsteinerland all-inclusive gastenkaart, voor kortingen en extra's tijdens activiteiten. Aan het einde van de dag kun je heerlijk ontspannen in de sauna van het hotel en jezelf even terugtrekken op de ruime en gezellige kamer. Klinkt dit niet als een heerlijke vakantie?

Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur van Tirol in Oostenrijk incl. ontbijt en extra's!

Arte Hotel Kufstein
Kufstein, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief ''Kufsteinerland all-inclusive gastenkaart'' voor kortingen en extra's
  • Gratis gebruik van fitness en wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het gehele hotel
  • Tip: ga wandelen in de natuur rondom Kufstein!
Wat is er te doen in de omgeving van Kufstein:

Ga wandelen rondom Kufstein
De natuur rondom Kufstein is weliswaar prachtig, en ook zeker weten een bezoekje waard! Wandel door het mooie landschap en kom langs bergen, valleien, stad en platteland. Ontdek bijvoorbeeld het Kaisertal, dat vanwege de prachtige natuur niet voor niets ooit is uitgeroepen tot mooiste dal van Oostenrijk. Er zijn veel verschillende wandelpaden, gebaseerd op de ervaren, en de onervaren wandelaars. Vanaf het hotel kun je direct beginnen aan de wandelpaden, of je kunt de bus nemen naar het beginpunt van de wandelroute. Deze route is ook beginnersvriendelijk, en je vind een hoop leuke restaurants onderweg. Dit is dus ook een leuk uitje voor het hele gezin!

Breng een bezoek aan Festung Kufstein
Zodra je Kufstein binnenrijd torent Festung Kufstein al hoog boven de stad uit. Het kasteel is moeilijk te missen en is al honderden jaren een belangrijke plaats in de regio Tirol. Momenteel is het fort een museum waar je kunt leren over de geschiedenis van Kufstein en het fort zelf. Je kan de heuvel opwandelen, of je kan gebruik maken van de kleine kabelbaan die naar het fort brengt. In het fort vind je ook een Heldenorgel, die elke dag om 12 uur speelt. Dit ter herdenking aan de gesneuvelden van de wereldoorlog.

Breng een bezoek aan Riedel Glass
Tijdens jouw bezoek aan Kufstein kan een bezoek aan de Riedel Glass glasblazerij natuurlijk niet ontbreken! Deze glasblazerij gaat al jaren terug in de historie. In de glasblazerij kun je vanuit een bezoekersgalerij ervaren hoe een glas of een karaf wordt gemaakt. Laat je jas bij de garderobe achter, want in de werkplaats is het erg warm, wel 25 tot 28 graden! Het is erg bijzonder om de glasmakers in de weer te zien met mallen, blaaspijpen, tangen en scharen. Ook vind je in deze glasblazerij een tentoonstelling over de geschiedenis van de glasproductie. Dit is dus zeker een bezoekje waard.

Arte Hotel Kufstein
Marktgasse 2,
Kufstein, Oostenrijk
Kaart
Marktgasse 2, Kufstein, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Arte Hotel Kufstein is gelegen in de kleine stad Kufstein in het noordelijke gedeelte van Tirol. Het hotel ligt aan de zijde van de rivier Inn. Het centrum van Kufstein kent een gezellige sfeer en is erg bekend onder toeristen en studenten. Het kasteel in het hart van de stad, het centrum met vele kerken en gezellige terrassen maakt Kufstein tot een bijzondere stad. Tijdens jouw overnachting beschikt het hotel over een ontbijtruimte, terras en fitnessruimte. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel en parkeergelegenheid is mogelijk tegen een toeslag.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12.00 per auto per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

Söll

Outdooractiviteiten
Dorf 77

Vakantie in Europa's mooiste bloemendorp. In de winter wordt Söll een witte arena aan de voet van de Hohe Salve met twee verlichte rodelbanen en de langste nachtskipiste van Oostenrijk.

Bad Häring

Spa en Wellness, Steden
Dorfstrasse 16-76

Bad Häring is een klein stadje. In Bad Häring staat de spa ‘Kurzentrum’, waar bezoekers van de lokale zwavelbaden kunnen genieten.

Verlichte rodelbaan Kirchholz - Hopfgarten

Outdooractiviteiten
Dorf 84, Söll

Met een lengte van circa 2 kilometer en dagelijkse verlichting tot 24.00 uur, is rodelbaan Kirchholz geweldig voor jong en oud

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12.00 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau