Autovakanties
dagen

Verblijf aan de Adriatische kust incl. halfpension

Mediterraneo Hotel & Suites
Cattolica, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Ontspan 6, 8 of 15 dagen aan het strand van de Adriatische Zee incl. halfpension

Ooit een rustplaats voor reizende pelgrims en de favoriete plek van de jongere broer van Napoleon. Nu is Cattolica een charmant en levendig stadje waar de toerist op de eerste plaats komt. Alle faciliteiten zijn hier ontworpen om het welzijn van de gasten te bevorderen. Het strand is breed, de zee warm en schoon, en door de ondiepe bodem veilig om lekker in te kunnen zwemmen. Vanuit je hotel is het slechts 50 meter lopen voordat je met je voetjes in het water staat!

Autovakanties
dagen

Verblijf aan de Adriatische kust incl. halfpension

Mediterraneo Hotel & Suites
Cattolica, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner
  • Inclusief drankjes tijdens het diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hele hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan Sassocorvaro
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Rimini
Aan de kust van de Adriatische Zee vind je badplaats Rimini. Wat ooit begon als therapeutisch verblijf is nu uitgegroeid tot een van de meest populaire plekken aan de kust van Italië. Gelukkig kun je hier behalve op het strand liggen, nog veel meer beleven. Ga naar de plek waar vaak alleen de lokale bewoners komen: Mercato Centrale Coperto. Deze overdekte markt is een lawaaierig stadsknooppunt maar absoluut de moeite waard om te bezoeken! Dwaal lekker tussen de kraampjes met verse vis, heerlijk geurend fruit en stokvissen. Toe aan wat lekkers? Ga dan vooral even naar de Vecchia Pescheria en Piazzetta delle Poveracce, een 18e -eeuws stadsplein vol met pubs, bars en kleine wijnbars die tot in de late uurtjes geopend zijn.

San Marino
De Republiek San Marino is niet groot, maar je kunt er wel lekker belastingvrij shoppen en heerlijk ronddwalen! Het is erg geschikt om als dagtrip te bezoeken. Op ruim 700 meter boven de zeespiegel vind je een van de populairste bezienswaardigheden van San Marino : Rocca Guaita. Het is het hoogste punt en geeft je een prachtig uitzicht over de "dwergstaat" en omgeving. Om van dit uitzicht te kunnen genieten moet je wel wat trappen beklimmen en op het einde zelfs een metalen ladder. Geen zorgen, het is maar een korte ladder en hij hangt niet aan de buitenkant van de toren! Het is de klim echter wel meer dan waard. Op een heldere dag kun je zelfs de Kroatische eilanden zien liggen!

Tour langs de kustplaatsjes en binnenland
Om de omgeving een beetje beter te leren kennen stap je in de auto en rijd je langs de vele kustplaatjes met heerlijke haventjes, restaurantjes en pleintjes. Of sla af en ga het binnenland in op zoek naar de slaperige dorpjes.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Mediterraneo Hotel & Suites
Via Facchini 11,
Cattolica, Italië
Kaart
Via Facchini 11, Cattolica, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op slechts 50 meter van het strand van de Adriatische zee ligt dit mooie hotel. Het is de perfecte plek voor het vieren van een strandvakantie maar het is ook de plek om te starten met een heerlijke fietstocht langs prachtige paden en adembenemende uitzichten. De kamers zijn voorzien van een koelkast, TV, airconditioning en licht meubilair. De badkamer is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. In het restaurant kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en diner. In de comfortabele buitenruimte kun je even heerlijk ontspannen met een cocktail.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 6,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Aquafan

Attractieparken
Viale Ascoli Piceno 6, Riccione

Plezier voor iedereen! Dit waterpark heeft vele attracties in meerdere gebieden die gemaakt zijn voor verschillende leeftijden. Eten? Geen probleem, er is een McDonald's.

Anfiteatro

Bezienswaardigheden
Via Roma

Het Romeinse amfitheater in Rimini is helaas niet veel meer dan een ruïne. Ooit was het een kolossaal theater waar allerlei spelen, wedstrijden en bloederige gevechten plaatsvonden.

Arco d'Augusto

Bezienswaardigheden
Corso D'augusto

Arco d’Augusto is vroeger gebouwd als stadspoort in opdracht van de Romeinse senaat en was bedoeld als toegangspoort tot de stad.

Porta Montanara

Cultuur
Via Giuseppe Garibaldi 132

In het centrum van de stad, niet ver van de Arco d’Augusto, bevindt de poort Porta Montanara. Deze kleinere toegangspoort draagt ook wel de bijnaam ‘Sant’Andrea’.

Het strand van Rimini

Stranden
Rimini

Rimini beschikt over een strand van maar liefst 15 kilometer. Dit is een grote reden voor toeristen om naar de stad te komen. Tevens vind je hier vele, gezellige beachclubs.

Ponte di Tiberio

Bezienswaardigheden
Ponte Di Tiberio

De marmeren monumentale brug Ponte di Tiberio ligt aan de oostelijke zijde. De Ponte di Tiberio werd al in de eerste eeuw gebouwd om een verbinding te maken over de Marecchia rivier.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 6,00 per dag

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau