Aan of nabij de kust
dagen

Verrassend hotel nabij het strand van Zandvoort incl. ontbijt

Hotel Hoogland Zandvoort
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een verrassend hotel nabij het strand van Zandvoort incl. ontbijt

Even lekker uitwaaien op het strand? Dan ben je in Zandvoort op de juiste plek! Het hotel waarin je verblijft ligt maar op 350 meter van het strand. Bewonder de prachtige zonsopgang of -ondergang en maak een wandeling over het strand. Houd je van natuur? In de buurt zit het Nationaal Park Zuid-Kennemerland waar je een mooie fietstocht kan maken. Ook door de duinen kan je leuk fietsen. Even een pauze inlassen? Plof dan neer in één van de leuke strandtentjes. Zandvoort heeft een boulevard van maar liefst 5 km lang. Hier kan je over struinen en een visje halen bij de viskar. Als je van shoppen houdt, zit je in Zandvoort ook goed. Dus, op naar Zandvoort!

Aan of nabij de kust
dagen

Verrassend hotel nabij het strand van Zandvoort incl. ontbijt

Hotel Hoogland Zandvoort
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Verblijf in een hotel op 350 meter van het strand
  • Hotel zit op 12 km van Haarlem en op 41 km van Amsterdam
  • Alleen toegang voor personen vanaf 16 jaar of ouder
  • Tip: er zijn verschillende watersporten op het strand te beoefenen
Wat is er te doen in de omgeving?

Maak een mooie strandwandeling
Het strand van Zandvoort is maar liefst negen kilometer lang, dus je kunt iedere dag lange wandelingen maken over het strand of de boulevard. Loop van het drukke naar het rustige gedeelte en plof hier en daar neer op het zand. Neem wat te drinken mee of zoek wat verkoeling in de zee. Onderweg kom je veel kitesurfers tegen en je ziet langzaam het publiek op het strand veranderen. Vooral tijdens zonsondergang is het een feestje een mooie strandwandeling te maken!

Ontdek het centrum van Zandvoort
Zandvoort aan Zee heeft een knus en gezellig centrum, vol met winkeltjes. Maak een wandeling door het dorp en ontdek de oude huisjes, de kerk en het plein. Omdat een deel autovrij is, voelt het meteen idyllisch aan. TIP! In de zomerperiode wordt iedere maand de jaarmarkt georganiseerd, een grote markt met ruim driehonderd kramen. De markt trekt veel publiek en je kunt hier uren overheen struinen. Het vindt altijd ergens aan het begin van de maanden juni, juli en augustus plaats.

Hotel Hoogland Zandvoort
Westerparkstraat 5,
Zandvoort, Nederland
Kaart
Westerparkstraat 5, Zandvoort, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Hoogland ligt vlakbij de kust in Zandvoort. Het hotel is een anders dan je verwacht. Er zijn themakamers en elk seizoen is er andere decoratie. Verder kan je in het hotel terecht voor een heerlijk wijntje of ander drankje aan de wijnbar. De dichtstbijzijnde bushalte zit op 250 meter van het hotel. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het strand of aan de steden Haarlem en Amsterdam. De kamers zijn standaard voorzien van onder andere een minibar, kluisje en televisie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij parkeermeter of LDC parkeergarage of parkeerterrein Zuid
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zandvoort

Eten en drinken, Stranden
Boulevard Barnaart

Zandvoort heeft gedurende alle jaargetijden wel iets te bieden, variërend van een uitgestrekt strand, strandpaviljoens en leuke winkels, tot de rust van de omliggende duinen.

Bloemendaal aan Zee

Eten en drinken, Stranden
Zeeweg 97

In Bloemendaal vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan het strand. Het is een van de populairste badplaatsen van Nederland!

Amsterdamse Waterleidingduinen

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Eerste Leijweg 6

In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je volop genieten van alle rust en ruimte. Het is exclusief bestemd voor wandelaars en je mag hier lekker struinen buiten de paden.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Natuur & Parken
Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten.

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

De Grote Markt, Haarlem

Eten en drinken, Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De grote markt van Haarlem is vaak het decor voor gezelligheid en bijzondere gebeurtenissen. Met panden zoals de oude Vleeshal, het Stadhuis en de Grote of St. Bavokerk is er nog veel historie te bespeuren.

Belangrijke informatie

Let op: geen toegang voor kinderen onder de 16 jaar

Parkeren

Ja, bij parkeermeter of LDC parkeergarage of parkeerterrein Zuid

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau