Autovakanties
dagen

Ontdek Normandië nabij Honfleur incl. diner

Novotel Le Havre Centre Gare
Le Havre, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in Normandië nabij Honfleur incl. ontbijt en 2-gangendiner

Geniet van 3 of 4 heerlijke dagen in Normandië. Ontdek vanuit een heerlijk 4-sterren hotel de prachtige omgeving van Le Havre. Rondom de stad bevinden zich een aantal imposante bruggen die je de stad in leiden. Wist je dat Le Havre op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Breng ook eens een bezoek aan het bijzondere Honfleur, dat bekend staat om zijn vakwerkhuisjes en pittoreske straatjes. Er heerst een unieke en warme sfeer in dit havenstadje. De stad Caen is gelegen op ca. een uur rijden van het hotel. Deze stad was de favoriet van Willem de Veroveraar. Hier liet hij een kasteel en twee abdijen bouwen: de Mannenabdij en de Vrouwenabdij. Ook bijzonder om te zien zijn het Kasteel van Caen en het oorlogsmuseum.

Hoge kinderkortingen van toepassing!

Autovakanties
dagen

Ontdek Normandië nabij Honfleur incl. diner

Novotel Le Havre Centre Gare
Le Havre, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x 2-gangendiner
  • Maximaal 2 kinderen t/m 15 jaar verblijven GRATIS!
  • Le Havre staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst!
  • Bezoek het centrum in Le Havre
  • Tip: bezoek Honfleur
Leuke tips in de omgeving

Rouen
Aan rivier de Seine gelegen heb je de hoofdstad van Normandië, Rouen. De stad staat bekend door het verhaal van de heilige Jeanne d'Arc. Op verschillende plekken in de stad zie je nog de verwijzingen naar haar. De straat Rue de l'Horloge is zeer iconisch en is het toeristische hart van Rouen. Verder zijn er genoeg bezienswaardigheden zoals het kathedraal, de toren La Fierté Saint-Romain en het museam Historial Jeanne d'Arc. Vergeet niet om een mooie wandeling langs de Seine te maken in het midden van de stad.

Caen
Het is een gezellige en moderne stad dat ca. 1 uur rijden is van Le Havre. Maar toch kun je heel goed de lange geschiedenis ervaren die hier in Caen heeft plaatsgevonden. De stad is ontstaan door de Normandiërs met een versterkt eiland bij de samenloop van de rivieren de Orne en de Odon. Het was ook nog eens de favoriete stad van Willem de veroveraar. De stad kreeg het in de Tweede Wereldoorlog zwaar te verduren maar werd bevrijd in 1944. Caen werd herbouwd en zo zie je nog oude monumenten of monumenten/gebouwen die gerestaureed zijn. De combinatie tussen oud en nieuw is dan ook zeer aanwezig en erg populair bij bezoekers. Het is zeker mogelijk om hier lekker te winkelen, wandelen en de Franse cuisine te ervaren.

Novotel Le Havre Centre Gare
20 Cours Lafayette, 76600 Le Havre, Frankrijk,
Le Havre, Frankrijk
Kaart
20 Cours Lafayette, 76600 Le Havre, Frankrijk, Le Havre, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kom voor een ontspannen verblijf naar het Novotel Le Havre Centre Gare hotel. Dit comfortabele hotel heeft een sauna, hamam, bubbelbad en fitnessruimte. Het hotel heeft ruime, eigentijdse en comfortabele kamers met airconditioning, een restaurant en een gezellige bar. Even weg met z'n tweeën of met het gezin, neem een kijkje in de binnenstad en de drukste haven van Frankrijk. Even helemaal eruit bij Novotel op slechts 2,5 uur van Parijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de nabije omgeving
Parkeerkosten
ca. € 6,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Caen

Steden
Caen

De prachtige stad Caen heeft vele bezienswaardigheden. Het was de favoriete stad van Willem de Veroveraar. Hij liet er een kasteel en twee abdijen bouwen.

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Aqualud

Attractieparken
Boulevard Thierry Sabine

Aqualud is het grootste subtropisch zwemparadijs van Noord-Frankrijk. Aqualud is een waterpark waar glijbanen zich al kronkelend een weg banen naar kolkende zwembaden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

0 tot 15 jaar: 100%

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Kinderkorting
Kinderen t/m 15 jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer. Dit is o.b.v. logies en ontbijt. Het diner is niet inbegrepen!

  • Het wellnesscentrum is op dit moment gesloten
  • Bij aankomst dien je een borg te betalen van €50,00 p.p.p.d. (het bedrag wordt niet inrekening gebracht , maar tot het uitchecken wordt het bedrag geblokkeerd op de creditcard)
Parkeren

Ja, in de nabije omgeving

Parkeerkosten

ca. € 6,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau