Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar historisch Athene incl. vlucht en 4*-designhotel

Hotel Fresh
Athene, Attica, Griekenland bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de historische, Griekse hoofdstad Athene met verblijf in een 4*-designhotel en incl. vlucht en ontbijt

Verblijf 3, 4 of 5 dagen in het moderne 4*-designhotel Fresh, gelegen op loopafstand van een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Akropolis en de gezellige wijken Plaka en Psiri. Vanuit hier kun je gemakkelijk de historische stad Athene ontdekken. Een vat vol historie, zo valt de stad het beste te omschrijven. Weinig steden hebben een geschiedenis die zo ver teruggaat als die van Athene. Bezoek de beroemde Akropolis, met daarop het schitterende Parthenon, geniet in het oude centrum van de gezelligheid op straat, ontdek de statige pleinen en strijk neer op een terrasje in één van de knusse zijstraatjes. Breng ook zeker een bezoek aan de centrale markt. Deze is gevestigd in twee 19de-eeuwse markthallen. In de markthallen van de Varvakios Markt kun je Griekse streekproducten kopen als groentes, Griekse kruiden, vis en vlees. Kortom: Athene is dé ideale stad voor een heerlijke stedentrip!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar historisch Athene incl. vlucht en 4*-designhotel

Hotel Fresh
Athene, Attica, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Athene vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel beschikt over buitenzwembad op het dakterras (seizoensgebonden)
  • Hotel gelegen op loopafstand van o.a. Akropolis en de de wijken Plaka en Psiri
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Akropolis en het Panthenon
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Het prachtige Athene

Op zoek naar een leuke stad voor een Europese stedentrip, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hebben wij de ultieme kans voor jou. Athene! Een stad met een rijke historie, veel bezienswaardigheden uit de oudheid en gezellige terrasjes. Vergeet natuurlijk niet de heerlijke Griekse gerechten of de prachtige wijken.

  • Vanuit de verte zie je prachtige de heuvel, de Akropolis. Met een hoogte van ca. 156 meter is het één van de belangrijkste en populairste bezienswaardigheden van Athene.
  • Tegenover de nationale tuinen van Athene ligt het Panathinaiko stadion. Voor iedereen is het zeker een aanrader om even langs te gaan. Het is een cultureel monument middenin het hart van Athene. Tip: vanaf de bovenste plekken op de tribune heb je een prachtig uitzicht over de stad.
  • Niet genoeg gehad van al die mooi uitzichten? Ga dan even langs Kykavittos. Een heuvel van ca. 300 meter hoog dat middenin de stad ligt.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Fresh
26 Sofokleous & 2 Klisthenous,
Athene, Griekenland
Kaart
26 Sofokleous & 2 Klisthenous, Athene, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vernieuwde 4-sterren Fresh Hotel, met een inrichting van Paola Navone die modern met neoklassiek en folklore combineert, verwelkomt je in hartje Athene. Met nieuwe faciliteiten zoals een lobby, lounge, daktuin en 15 extra kamers en suites, biedt het hotel luxe en comfort. Alle kamers zijn uitgerust met tv, airco, minibar en een eigen badkamer. Geniet van het zwembad op het dakterras met uitzicht op de Akropolis of ontspan in de sauna of hamam (tegen betaling). Op loopafstand vind je bezienswaardigheden zoals de Akropolis, Plaka en Psiri.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Ermou straat

Shoppen
Ermou, Athene

Ermou straat is dé winkelstraat van Athene. Van mooie, luxe winkels tot kleine boetiekjes. Op zoek naar mooie souvenirs? Bezoek de Lekka straat, waar vele handgemaakte artikelen worden verkocht.

Tempel van Hephaistos

Bezienswaardigheden
Adrianou 11

De tempel van Hephaistos wordt ook wel Hephaisteion genoemd. In Athene is het een van de best bewaarde oud-Griekse tempels. Hij staat op het hoogste punt van de Kolonos Agoraios.

Parthenon

Bezienswaardigheden
Parthenon

Op 156 meter hoogte, boven op de Akropolis staat het Parthenon. Ooit werd deze tempel gebouwd voor Athena Parthenos de beschermgodin van de stad.

Akropolis

Bezienswaardigheden
Akropolis

De Akropolis van Athene bevindt zich midden in de stad en is een 156 meter hoge berg. Het betekent letterlijk 'het hoogste punt van de stad'. Vanaf de Akropolos heeft u een prachtig uitzicht en met helder weer kunt u de eilanden Salamis en Aegina zien liggen.

Tempel van de Olympische Zeus

Bezienswaardigheden
Athene

Eén van de grootste tempels uit de oudheid. De tempel dateert uit het jaar 515 v.Chr. Met de overgebleven 16 zuilen, van de oorspronkelijke 104, blijft het een interessante tempel.

Lykavittos heuvel

Bezienswaardigheden
Ploutarhou 66

De Lykavittos is een 300 meter hoge heuvel in het midden van Athene. Bovenop de heuvel is een cafe voor een hapje en een drankje terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau