Autovakanties
dagen

4*-Hotel in het Oostenrijkse Söll in Tirol o.b.v. halfpension

Hotel Berghof
Söll, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in een 4*-hotel in het Oostenrijkse Söll nabij Tirol o.b.v. halfpension

Geniet van een verblijf in Hotel Berghof, gelegen op 3 km van het plaatsje Söll. Het hotel heeft een rustige ligging met een panoramisch uitzicht. Er zijn vele faciliteiten aanwezig zoals een spa van 350 m2 met o.a een stoombad, sauna en een infraroodmachine. Ook zijn er een zonneterras, een fitnessruimte en een restaurant aanwezig. Voor de allerkleinsten is er genoeg vermaak in de vorm van een speeltuin, een tafeltennis en een tafelvoetbal. Ook zijn er dieren aanwezig zoals pony's en konijnen. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandeltochten zoals de Söller Sinnesrunden. In Hochsöll bevindt zich het waterspeelpark Hexenwasser, en kun je deelnemen aan het blote voetenpad. Voor een leuke dag er tussen uit bezoek je het centrum Innsbruck. In dit centrum vind je tallen van winkelstraten en veel bezienswaardigheden zoals kerken en museums. Geniet iedere avond bij terugkomst in het hotel van een heerlijk diner met nationale specialiteiten.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

4*-Hotel in het Oostenrijkse Söll in Tirol o.b.v. halfpension

Hotel Berghof
Söll, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstcocktail
  • Dagelijks uitgebreid onbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangendiner met saladebuffet en deels soep- en dessertbuffet (bij het hoofdgerecht een keuze uit 3 gerechten)
  • 1 x per week BBQ-avond met live muziek in juli en augustus (weersafhankelijk)
  • Dagelijks toegang tot het 350 m² wellnesscentrum van 15.30 tot 18.30 uur (toegang vanaf 14 jaar) met faciliteiten zoals: sauna's, stoombad, infraroodcabine, relax kamer en lichttherapie
  • 1 x per week een wandeltocht met gids
  • 1 x per week boogschieten
  • Gratis gebruik van de fitnessruimte van het hotel (9.00-21.00 uur)
  • Incl. Wilder Kaiser Guestcard met diverse kortingen en (gratis) voordelen
  • 2 kinderen t/m 11 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • TIp: Bezoek het centrum Innsbruck
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Berghof
Stockach 33,
Söll, Oostenrijk
Kaart
Stockach 33, Söll, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Berghof is gelegen in het kleine dorpje Söll in Tirol, Oostenrijk. Dit 4-sterren hotel is voorzien van vele faciliteiten waaronder een wellnesscentrum, restaurant en gratis Wi-Fi. 's Winters is er een berging voor ski-uitrusting en een après-ski bar. Het wellnesscentrum beschikt over een sauna, stoombad en infraroodcabine. De kamers van het hotel zijn voorzien van een eigen balkon of terras, televisie en badkamer met bad en/of douche en toilet. Het restaurant serveert nationale specialiteiten en een uitgebreid ontbijtbuffet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 23,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Bad Häring

Spa en Wellness, Steden
Dorfstrasse 16-76

Bad Häring is een klein stadje. In Bad Häring staat de spa ‘Kurzentrum’, waar bezoekers van de lokale zwavelbaden kunnen genieten.

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 23,00 per nacht

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau