Natuur
dagen

Verblijf in de gezellige Hanzestad Harderwijk incl. 3-gangendiner

Best Western Hotel Baars
Harderwijk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen op de Veluwe in het gezellige centrum van Hanzestad Harderwijk incl. 3-gangendiner

Best Western Hotel Baars ligt centraal in Nederland, in het hart van het historische Harderwijk. Harderwijk is een prachtige Hanzestad aan het Veluwemeer. De stad heeft een rijke geschiedenis die terug te vinden is in het oude centrum met zijn leuke straatjes, de grote kerk en de Vischpoort. De omgeving van het hotel is erg groen en er zijn volop recreatieve mogelijkheden. Je kunt hier onder andere wandelen, tennissen, golfen, paardrijden en fietsen. Er zijn veel fietsroutes uitgestippeld waarbij je bijvoorbeeld langs de dorpskernen van Ermelo en Putten fietst. Liever een dagje shoppen? Dit kan naar hartenlust in Apeldoorn!

Natuur
dagen

Verblijf in de gezellige Hanzestad Harderwijk incl. 3-gangendiner

Best Western Hotel Baars
Harderwijk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen in een standaardkamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. € 36,50 p.p. (op de dag van aankomst m.u.v. zondag)
  • Inclusief wandel- en fietsroutes
  • Hotel gelegen in het centrum van Harderwijk
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Elburg en de Veluwe
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Meer over Harderwijk..
In de knusse binnenstad van Harderwijk valt er meer dan genoeg te winkelen! Duik in de middeleeuwse straatjes van deze Hanzestad en ontdek unieke winkeltjes en kleine boetiekshops in prachtige historische panden. Stuk voor stuk pareltjes waar je iets anders vindt dan de doorsnee dertien-in-een-dozijnitems. Alle adresjes liggen vlak bij elkaar en veel winkelstraatjes in de sfeervolle binnenstad zijn autovrij. Beleef een heerlijke winkeldag en sluit af op een terrasje op de Markt of aan de Strandboulevard.

Breng een bezoek aan de strandboulevard en de haven
Tijdens jou bezoek aan Harderwijk kan een bezoek aan de haven natuurlijk niet ontbreken. Aan de ene kant vind je de stadshaven waar prachtige boten in liggen te dobberen, en aan de andere kant vind je allerlei gezellige cafés, terrasjes en winkeltjes. Ook vind je hier in de buurt het stadsstrand, waar je met mooi weer een heerlijke plek hebt om even af te koelen. Ook voor de kinderen is dit een veilige plek om te gaan zwemmen, aangezien het water tot de knieën komt.

Breng een bezoek aan het Palingmuseum
Voor een unieke ervaring in Harderwijk, bezoek het Palingmuseum. Dit museum, gewijd aan de geschiedenis en cultuur van de palingvisserij, biedt een fascinerend inzicht in een van de meest traditionele Nederlandse ambachten. Bij het Palingmuseum duik je in de wereld van de palingvisserij, van de vangst tot de verwerking. Je leert over de levenscyclus van de paling, de technieken die worden gebruikt om ze te vangen en de rol die deze vis speelt in de Nederlandse cultuur en gastronomie. Het museum is niet alleen informatief, maar ook interactief. Je kunt zelf proberen een paling te roken, een traditionele vissersboot bekijken en zelfs een virtuele paling vangen.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Best Western Hotel Baars
Smeepoortstraat 52,
Harderwijk, Nederland
Kaart
Smeepoortstraat 52, Harderwijk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterren Best Western Hotel Baars is gelegen in het aantrekkelijke historische stadsdeel van Harderwijk. Sinds 1875 is het hotel een familiebedrijf waar de familie Baars de traditie van gastvrijheid in eer houdt. De kamers zijn voorzien van een telefoon, digitale televisie, föhn, draadloos internet en een kluis. Op elke kamer vind je ook koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Brasserie Baars biedt je de mogelijkheid om te genieten van diverse vis- en vleesspecialiteiten. Vanuit de serre en vanaf het terras heb je uitzicht over een karakteristiek kerkplein in Harderwijk.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 16,00 p.n. in de garage, € 12,00 p.n. openbaar parkeren (beide op basis van beschikbaarheid en niet vooraf te reserveren)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, 1 (op basis van beschikbaarheid)
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Dolfinarium

Dierentuinen en aquaria
Strandboulevard Oost 1

Beleef een spetterend avontuur, en kom een dagje naar het Dolfinarium. Bezoek een dolfijnenshow of de Snorrrrshow met echte walrussen.

Burg Bieren

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Putterweg 45

Hier vind je meer dan 1750 verschillende soorten bieren. Ook een rondleiding door de brouwerij is zeker de moeite waard!

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Staverden

Natuur & Parken, Cultuur, Steden
Uddelermeerweg 2

Staverden is officieel de kleinste stad van Nederland, ooit had de Graaf grootse plannen met dit landgoed, helaas kwam hij niet verder dan de bouw van het kasteel en een aantal bijgebouwen.

Stadsmuseum Harderwijk

Musea
Donkerstraat 4

In dit vernieuwde museum wordt het verhaal van Harderwijk verteld.

Harderwijk

Steden
Harderwijk

De havenstad Harderwijk is een bruisende plek op de Veluwe. Maak een mooie stadswandeling, winkel in de knusse winkelstraat of strijk neer op een gezellig terrasje.

Belangrijke informatie

Parkeren

  • Parkeren in de garage is mogelijk €15,00 per nacht, echter zijn er maar een beperkt aantal plaatsen. (het is niet mogelijk vooraf te reserveren).
  • Parkeren bij het Kerkplein (openbaar, maar wel betalen bij het hotel) voor € 10,00 per auto per nacht.
    Beide is op basis van beschikbaarheid bij aankomst.

Let op:

  • Indien je op zondag aan komt zal het diner op de maandag zijn (op zondag zit het restaurant dicht).
Mindervalidekamers

Ja, 1 (op basis van beschikbaarheid)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 16,00 p.n. in de garage, € 12,00 p.n. openbaar parkeren (beide op basis van beschikbaarheid en niet vooraf te reserveren)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Ma t/m vr van 07.00 - 23.00 uur. In het weekend van 8.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau