Autovakanties
4, 5, 6 of 8 dagen

Vakantiehuis in Sunparks Oostduinkerke aan zee vlakbij het Noordzeestrand

Sunparks Oostduinkerke aan zee
Koksijde, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Weekend, midweek of week genieten aan het water in Sunparks Oostduinkerke aan zee nabij Nieuwpoort en Koksijde

Sunparks Oostduinkerke aan zee ligt vlakbij geliefde badplaatsen als Nieuwpoort en Koksijde. Op slechts enkele kilometers van het strand, verblijf je in een comfortabel vakantiehuis met eigen tuin. Verspreid over het park liggen diverse speelveldjes en kunnen de kinderen zich uitleven op het klimrek. De echte attractie is de overdekte speeltuin Kidsworld. In deze heerlijke binnenspeeltuin kunnen ze op ontdekkingstocht door het speelgoedhuis, springen op het luchtkussen, voetballen, klimmen en klauteren. De ouders genieten ondertussen van een kop koffie op het terras van Kidsworld en houden zo een oogje in het zeil. Nog energie over? Ga dan naar het grote subtropische zwemparadijs Aquafun. Deze heeft een binnen- en buitenbad, een kinderbad, jetstreams, bubbelbaden en spannende glijbanen. Trek gekregen van een actieve dag? Bestel dan wat lekker in de brasserie of het burgerrestaurant. Uiteraard leent de omgeving zich uitstekend om te fietsen, wandelen of hardlopen. Ook in de omgeving zijn tal van uitstappen mogelijk. Van een dagje pret in attractiepark Plopsaland De Panne, tot het bekijken van de garnalenvangst te paard. Kom genieten aan de Belgische kust!

Autovakanties
4, 5, 6 of 8 dagen

Vakantiehuis in Sunparks Oostduinkerke aan zee vlakbij het Noordzeestrand

Sunparks Oostduinkerke aan zee
Koksijde, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een comfortabel vakantiehuis
  • Inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting
  • Bij het Noordzeestrand van Nieuwpoort
  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Aquafun
  • Indoor speelwereld Kids World
  • Ideale locatie voor eindeloze wandelingen en fietstochten
  • Tip: kom volledig tot rust in onze West Coast Wellness
Maximum aantal personen per accommodatie

Reservering inclusief kinderen:
Het maximum aantal personen per accommodatie is inclusief baby's/kinderen. Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Er zijn een beperkt aantal baby’s/kinderen t/m 2 jaar toegestaan de cottages in verband met de ruimte en veiligheid. Let op: Overschrijding van het maximum aangegeven aantal personen en/of het aantal baby’s t/m 2 jaar in een accommodatie is dan ook echt niet toegestaan. Je boeking zal dan worden geannuleerd.

Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!

Sunparks Oostduinkerke aan zee
Polderstraat 158,
Koksijde, België
Kaart
Polderstraat 158, Koksijde, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Sunparks Oostduinkerke aan zee is gelegen vlakbij de haven van Nieuwpoort. Je verblijft in comfortabele vakantiehuizen met eigen tuin. De huizen zijn standaard uitgerust met keuken, woonkamer met flatscreen TV, badkamer met bad en/of douche en 2 of meerdere slaapkamers. Tevens beschikt ieder vakantiehuis over een eigen terras met picknicktafel en is er een kinderstoel en kinderbedje aanwezig. Op de parken van Sunparks is er beperkte Wi-Fi beschikbaar in het Parkcenter. In het park zijn voldoende faciliteiten om je te vermaken zoals ontspannen in het zwemparadijs Aquafun met 2000m² zwemplezier of het Aquapark in de buitenlucht, een strike gooien op de bowlingbaan, ravotten in de indoor speelwereld Kids World, een balletje slaan op de tennis- of squashbaan, badmintonnen, beachvolleyballen, een hengeltje werpen in de visvijver, waterfietsen of laat je dans moves zien tijdens de kinderdisco. Verder kan je op het park fietsen huren, petanque spelen en waterfietsen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Vakantiepark

  • Bowlingbaan
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin
Hoogtepunten

Koksijde-Oostduinkerke

Natuur & Parken
Koksijde-Oostduinkerke

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, de hoogtste duin van de Vlaamse kust, en de meer dan 700 ha aan natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs.

Koksijde

Steden, Stranden
Koksrijde

Koksijde is een aanrader voor de zeeliefhebber. De sfeer van deze kustplaats is in een paar woorden te omschrijven: bloemen, natuur, folklore en kunst.

Abdijmuseum Ten Duinen

Musea
Koninklijke Prinslaan 2

Het museum leert je, door middel van een interactieve expositie, meer over de geschiedenis van de abdij en laat het dagelijks leven zien van de monniken in de middeleeuwen.

Veurne

Steden
Veurne

Al in de 9e eeuw was Veurne een vestingstad, die in de 14e eeuw werd ommuurd. Bekijk hier de prachtige architectuur. De deels gotische gebouwen vind je rond de Grote Markt.

Plopsaqua De Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Maak je klaar voor talrijke waterattracties die je meevoeren op de meest onvergetelijke avonturen. Laat je betoveren door de wondere waterwereld van Plopsaqua De Panne, dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt!

Plopsaland de Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Bezoek Plopsaland de Panne en ontmoet de Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy en Amika. Kom langs en geniet van ruim 50 verschillende attracties.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 9,50 per pakket
  • Keukenpakket à € 7,50 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie

Huisdierenbeleid:

  • Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in een 4-persoons of grotere cottage. Er zijn geen huisdieren toegestaan in appartementen en hotelkamers.
  • Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de parkfaciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte.Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
  • Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in appartementen en hotelkamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Sunparks.

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 8,00 per pakket
  • Keukenpakket à € 6,95 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.00 t/m 18.00 uur*verschilt per aankomst

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau