Autovakanties
dagen

Verblijf tussen de bergen van Wildschönau in Oostenrijk o.b.v. halfpension

Hotel Sonnschein
Niederau, Wildschönau-Niederau, Oostenrijk bekijk op kaart
4, 6 of 8 dagen tussen de bergen van Wildschönau Oostenrijk o.b.v. halfpension

Tussen de mooie groene bergen van Wildschönau vind je Hotel Sonnschein. De omgeving van het hotel leent zich perfect voor het maken van prachtige wandel- en fietsroutes. De regio beschikt over maar liefst 300 kilometer aan wandelpaden, dus voor iedereen zit er wel een geschikte route tussen. Na een inspannende dag in de buitenlucht staat er een heerlijk diner op je te wachten. Na het diner kun je nog lekker ontspannen in de wellnessruimte van het hotel.

Autovakanties
dagen

Verblijf tussen de bergen van Wildschönau in Oostenrijk o.b.v. halfpension

Hotel Sonnschein
Niederau, Wildschönau-Niederau, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangenmenu incl. salade
  • Hotel beoordeeld met een 8,6 op Zoover!
  • Vrij gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Boek nu je zomervakantie 2022 met extra vroegboekkorting!
  • Prachtige wandelroutes in de directe omgeving
  • Tip: bezoek het Tiroler Holzmuseum
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Leuk om te doen

Bezoek Familienerlebnis Drachental in Oberau
Ben je met kinderen op vakantie in Wildschönau, dan is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan Familienerlebnis Drachental. Het familiepark in Oberau telt een groot aantal attracties voor jong en oud en is zowel in de zomer als in de winter geopend. Hoogtepunt is de Drachenflitzer, een alpine coaster waar je een bijna 1400 meter lange afdaling mee kunt maken. Loops, jumps en scherpe bochten zijn allemaal onderdeel van de rodelbaan. Andere leuke attracties zijn onder andere een klimmuur, een downhill mountainbikeparcours, speelobstakels om over te lopen, klimmen en balanceren, waterspellen, een ijsbaan om te schaatsen en curlen (in de winter). Daarnaast is er een gezellig restaurant voor een heerlijk Oostenrijks gerecht tussendoor.

Wandel naar de Kundler Klamm
Tijdens een vakantie in Wildschönau kun je naar hartenlust wandelen, en een leuke tip is de tocht naar de Kundler Klamm. Deze kun je het beste vanuit Mühltal beginnen. Je zou gerust kunnen zeggen dat deze kloof misschien wel een van de mooiste in Tirol is, en de wandeling ernaartoe is ook meer dan de moeite waard. Vanuit het plaatsje wandel je via bosrijke paden richting de kloof, waar het geluid van het bulderende water je al tegemoet komt. De stroming van water is omgeven door imposante rotswanden en vormt een prachtige, ruige natuuromgeving in het dal.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Sonnschein
Sonnhangweg 5,
Niederau, Oostenrijk
Kaart
Sonnhangweg 5, Niederau, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Sonnschein is een comortabel 4*-hotel, gelegen in het hart van Wildschönau. Het hotel wordt omgeven door bergen en bossen van het wonderschone Wildschönautal. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je in de ontbijtruimte genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds kun je aanschuiven voor een diner. Verder beschikt het hotel over spafaciliteiten waaronder 2 sauna's, een aromatisch stoombad, een infraroodcabine en een hot tub. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij het hotel en je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Bad Häring

Spa en Wellness, Steden
Dorfstrasse 16-76

Bad Häring is een klein stadje. In Bad Häring staat de spa ‘Kurzentrum’, waar bezoekers van de lokale zwavelbaden kunnen genieten.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Verlichte rodelbaan Kirchholz - Hopfgarten

Outdooractiviteiten
Dorf 84, Söll

Met een lengte van circa 2 kilometer en dagelijkse verlichting tot 24.00 uur, is rodelbaan Kirchholz geweldig voor jong en oud

Söll

Outdooractiviteiten
Dorf 77

Vakantie in Europa's mooiste bloemendorp. In de winter wordt Söll een witte arena aan de voet van de Hohe Salve met twee verlichte rodelbanen en de langste nachtskipiste van Oostenrijk.

Ambachtelijk museum in Scheffau

Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00-10:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau