Over Traveldeal.nl

Bookit is de tussenpersoon, die voor jou bemiddelt met de reisaanbieder. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan mogelijkheden selecteren wij leuke en interessante reizen en tripjes, die passen bij de wensen van onze klanten. Wij regelen niet alleen een of meerdere hotelovernachtingen, maar proberen altijd iets extra's te bieden of aan de reis toe te voegen.

Denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt, fietshuur, diner, maar ook bieden wij complete zomer- of wintersportvakanties. Dit alles bieden wij aan in de vorm van een totaal arrangement en natuurlijk voor de beste prijs. Dus zelf hoef je je niet meer druk te maken over eventuele extra's die je nog moet bijboeken. Op deze manier kun je direct volop genieten van een paar heerlijke dagen weg!

Onze reisspecialisten selecteren alleen arrangementen waarvan ze overtuigd zijn dat wij, als Bookit de beste prijs kunnen garanderen. Hierbij zijn ze altijd op zoek naar leuke extra's die je verblijf nog specialer maken.

Traveldeal.nl biedt je op deze website de kans op een overzichtelijke manier het juiste arrangement te vinden dat bij je past. Zo krijg je door duidelijke zoekcriteria in één overzicht de bijpassende arrangementen te zien. Kies en boek hier het gewenste arrangement en je kunt zonder vakantiestress weg!

Traveldeal.nl stuurt klanten na het maken van een reservering een beoordelingsmail om Traveldeal.nl op Trustpilot te beoordelen. Trustpilot is een onafhankelijke beoordelingswebsite. Wil je weten hoe zij werken ga dan naar hoe Trustpilot te werk gaat of benieuwd hoe Trustpilot omgaat met nepreviews klik dan hier.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau