Autovakanties
dagen

4*-hotel in de bruisende stad Hamburg incl. ontbijt en een excursie

NH Hamburg Horner Rennbahn
Hamburg, Hamburg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in de bruisende stad Hamburg incl. ontbijt en een Hamburg Harbour tour

Bezoek de havenstad Hamburg en verblijf 3 of 4 dagen in een 4*-hotel. Vanaf het hotel ben je met 10 minuten met de metro of auto al in het centrum van Hamburg. De stad heeft veel te bieden, zoals sightseeing, winkelen en cultuursnuiven in diverse musea. De mogelijkheden zijn eindeloos. Huur een fiets, het geeft je namelijk alle mogelijkheid om de stad op een makkelijke en snelle manier te ontdekken! Ga picknicken aan de Aalst, fiets door de oude Elbtunnel of bewonder het oude stadhuis tussen de wijken Neustadt en Altstadt. Tijd voor wat ontspanning? Fiets dan naar de haven, want daar vind je Strandpauli, een Beach club direct gelegen aan de Elbe. Om te winkelen ben je in de Mönckebergstrasse in de Alstadt aan het juiste adres en vergeet zeker niet het scheepsvaart museum te bezoeken! Wanneer je Hamburg vanuit een ander perspectief wilt bekijken, maak je een rondvaart door de haven.

Autovakanties
dagen

4*-hotel in de bruisende stad Hamburg incl. ontbijt en een excursie

NH Hamburg Horner Rennbahn
Hamburg, Hamburg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Hamburg Harbour tour van 60 minuten
  • Gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten
  • Hotel is gelegen op 500 meter van het metrostation
  • Met 10 minuten rijden ben je in het centrum van Hamburg
  • Huur een fiets en ontdek de stad per fiets
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een rondvaart door Hamburg
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Leuke tips:

Stadspark Planten un Blomen
Maak een wandeling door het stadspark in Hamburg. Het park werd geopend in 1930 en is 47 hectare groot. Een heerlijke plek om even van de drukte uit de stad te ontsnappen. Ontdek de Botanische tuin en de Japanse tuin. In de zomermaanden worden theatervoorstellingen en leuke activiteiten georganiseerd.

Hippie wijken Schanzenviertel en Karolinenviertal
De kleinste wijkjes Schanzenviertel en Karolinenviertal behoren tot één van de leukste wijkjes van Hamburg. Wandel door je gezellige straten en je zult je ogen uitkijken naar alle street art! Een wijk vol leuke restaurantjes, cafés, vintage winkels, boetiekjes en designer winkels. Er hangt een relaxte, hippie vibe.

Fietsen in Hamburg
Er zijn vele mogelijkheden om te fietsen in Hamburg. Stel zelf een route samen of ga met een gids op pad, het kan allemaal. Ontdek bijvoorbeeld de route langs Elbe naar de Falkensteiner Ufer en geniet onderweg van zon, zee en strand. Of fiets de Hafenerlebnisroute en ontdek bekende en onbekende plekken aan beide kanten van Elbe. Via de ferry kom je aan de overkant van de oever of fiets door de oude Elbtunnel. De fietsroute van de Groene ring voert je langs verschillende landschappen, langs parken, meertjes en beschermde natuurgebieden.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
NH Hamburg Horner Rennbahn
Rennbahnstr. 90,
Hamburg, Duitsland
Kaart
Rennbahnstr. 90, Hamburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Direct naast de paardenrenbaan Horner Rennbahn in Hamburg ligt het 4*- hotel NH Hamburg Horner Rennbahn. Het metrostation ligt op 700 meter van het hotel en met 10 minuten ben je met de auto of de metro al in het centrum van Hamburg. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. s' Avonds geniet je van een Duits of Spaans gerechten in het Tesoro restaurant. Het restaurant heeft hoge plafonds, grote ramen en een eigentijdse inrichting. Voor ontspanning kun je terecht in de spa van het hotel voorzien van sauna (tegen betaling) en fittnessfaciliteiten. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning, een minibar, kluisje, flatscreen-tv, een zithoek en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Midgetgolf
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Terras
Ja
Hoogtepunten

Hamburger Kunsthalle

Bezienswaardigheden, Musea
Ferdinandstor 1

Bij deze in 1869 geopende kunsthal kunt u een prachtige collectie schilderijen uit de 14e t/m de 19e eeuw bekijken. U ziet hier schilderijen van onder andere Claude Monet, Edouard Manet, Rembrandt en Jan Steen. Ook zijn er geregeld thema-exposities.

Sint Petrikathedraal

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Mönckebergstrasse 23

De Sint Petrikathedraal dateert uit het jaar 1195 en is de oudste hoofdkerk van Hamburg. Na een brand in 1842 is het gebouw weer herbouwd en vindt u er vandaag de dag verschillende bekende beelden.

Hamburg

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Hermannstrasse 37

Wie van winkelen houdt, kan in Hamburg zijn hart ophalen. Hamburg is de rijkste stad van Duitsland en dat willen de Hamburgers graag laten zien. De pakhuizen in Speicherstadt, prachtige groenzones en interessante musea maken Hamburg tot een geweldig stad.

St. Michaeliskirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
Englische Planke 1

Dat Hamburg vele kerken heeft is een feit, maar Hamburg heeft slechts één 'Michel'. De Barokke st. Michielskirche heeft een bewogen geschiedenis. In 1750 en 1906 werd de kerk door de branden totaal verwoest ook was de kerk zwaar beschadigd door de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag steekt de toren weer trots boven de omliggende bebouwing uit.

Vismarkt Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Große Elbstraße 135

Elke zondagmorgen vindt er een vismarkt plaats in Hamburg. Maar er wordt niet alleen vis verhandeld, ook kun je er bloemen, fruit, souvenirs en levende dieren kopen. Je moet er wel vroeg bij zijn, want in de zomer begint het spektakel al om vijf uur in de morgen en in de winter om zeven uur.

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau