Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het mooie Groningen incl. ontbijt

Leonardo Hotel Groningen
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
58,50
totaal: 144,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een top beoordeeld hotel in Groningen incl. ontbijt

Groningen... één van de studentensteden die op bijna elke hoek een leuke hotspot heeft. Toch is Groningen voor ieder ander geschikt die de cultuur en geschiedenis van deze stad wilt komen proeven. Geniet van deze mooie stad dankzij de vele bezienswaardigheden zoals de Martinitoren (die een rijke geschiedenis heeft!), of bezoek de Grote markt en struin elk paadje met de vele marktkramen af. Bewonder in deze stad ook de architectuur bij meerdere gebouwen, net zoals bij het Leonardo hotel Groningen waar je verblijft. De unieke aanzichten zullen een waardig plaatje maken om als herinnering te bewaren! Of te wel, er is hier genoeg te beleven en staat hoog in het lijstje van steden die je eens moet hebben gezien!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het mooie Groningen incl. ontbijt

Leonardo Hotel Groningen
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel ligt op 20 minuten loopafstand van de Grote Markt
  • Gelegen aan het stadspark van Groningen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: bezoek de Martinitoren of het Groninger museum!
Leuke tips in de omgeving

Shop in de leukste straten van Groningen
Voor de shopliefhebbers is de Herestraat de belangrijkste winkelstraat in de stad, maar het is zeker niet de enige straat die zo leuk en gezellig is. Wie buiten de Herestraat kijkt zal zien dat Groningen meer mooie straten te bieden heeft. Neem ook is een kijkje bij de Zwanestraat en de Folkingestraat. In de Folkingestraat moet je zeker een bezoek brengen aan de kruidenierszaak Le Souk waar je even het idee hebt dat je in het Midden-Oosten bent.

Bezoek De Hoge der A & de Lage der A
Als je denkt aan wat te doen in Groningen zul je vast niet meteen denken aan een bezoek brengen aan de havens van Groningen. Toch behoren de Hoge der A en de Lage der A tot de meest fotogenieke plekken in Groningen. De Hoge der A vindt je middenin het centrum van de stad waar je vanaf de Brugstraat een prachtig plaatje kunt schieten van de mooiste, oude pakhuizen en schepen in de gracht. De lage der A bevindt zich ook in het centrum en is een deel van het Hoge der Aa.

Het Groninger Forum
Na jaren wachten was het op 29 november 2019 eindelijk zover, de opening van dé nieuwste trots van Groningen, het Forum. Het Forum is de nieuwste hotspot van Groningen met onder andere een bioscoop, een bibliotheek waar je heerlijk een boekje kunt lezen, vergaderruimtes, diverse kleinere musea, restaurants en barretjes. Maar hét hoogtepunt van het Forum is toch wel het dakterras op de tiende verdieping. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op de Martinitoren (Olle Grieze) en de rest van de stad.

Leonardo Hotel Groningen
Laan van de Vrijheid 91,
Groningen, Nederland
Kaart
Laan van de Vrijheid 91, Groningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Leonardo Hotel Groningen is centraal gelegen en ligt op 30 minuten loopafstand van het mooie centrum. Door de unieke architectuur van het gebouw, zie je telkens op elk moment van de dag, een ander aanzicht. Dit komt omdat hier spiegels aan het gebouw hangen. Ze beschikken over 105 mooie kamers met een industriële inrichting en zijn voorzien van een zithoek, flatscreen-tv en een eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi in het hotel en parkeren is mogelijk tegen een meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Groninger Museum

Cultuur, Musea
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Museum aan de A

Musea
Brugstraat 24

Ben je geïnteresseerd in de scheepvaart? Breng dan vooral een bezoek aan dit museum. Het museum heeft een uitgebreide collectie waarvan een groot deel te zien is in de museumzalen.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Martinitoren

Musea, Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Martinikerkhof 1

Je kunt bij het beklimmen van de toren zelf bepalen tot hoe hoog je gaat. Bijvoorbeeld tot de Klokzolder, die op een hoogte ligt van 30 meter en 129 traptreden telt.

Prinsenhof Garden

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Turfsingel 1019

De mooiste en meest bijzondere tuinen van Groningen vind je in de Prinsentuin. Vanaf de lente zijn de tuinen het mooist, omdat de bloemen en planten dan prachtig in bloei staan.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau