Ardennen
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel in de Ardennen met zwembad incl. ontbijt

Mercure Han sur Lesse
Han-sur-Lesse, Ardennen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
62,-
totaal: 148,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 123 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in een modern 4*-hotel in de Ardennen incl. ontbijt

Verken de prachtige omgeving van de Ardennen! Je verblijft in het 4*-hotel Mercure Han sur Lesse, een hotel voorzien van eersteklas service! Mercure Han sur Lesse ligt in het centrum van de Belgische Ardennen. Een ideale bestemming voor leuke activiteiten in de natuur. Ontdek per fiets of te voet de prachtige wandelpaden, beekjes en de mooie natuur. Ervaar de mysteries van de ondergrondse wereld in de grotten van Han of breng een bezoek bij de abdij van Rochefort. Na een heerlijke dag nodig de chefkok van het hotel je uit om plaats te nemen in het restaurant en te genieten van heerlijke lokale gerechten of neem plaats aan de bar en geniet van een drankje na een dag vol activiteiten.

Ardennen
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel in de Ardennen met zwembad incl. ontbijt

Mercure Han sur Lesse
Han-sur-Lesse, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt naast de grotten van Han
  • Hotel ligt dichtbij de abdij van Rochefort
  • Gratis gebruik van het binnenzwembad!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan de grotten van Han
Tips voor tijdens je verblijf

De Grotten van Han
De Grotten van Han vormen een spectaculair ondergronds labyrint gevormd door de rivier de Lesse die door de kalksteenheuvels van de Ardennen snijdt. Tijdens een bezoek aan deze grotten kun je een rondleiding volgen die je meeneemt langs indrukwekkende stalactieten en stalagmieten, gigantische zalen zoals de Minaretzaal en de Trofeezaal, en de mysterieuze ondergrondse rivier. De licht- en geluidsshow, Origin, voegt een extra dimensie toe aan de ervaring door de natuurlijke schoonheid van de grotten te accentueren met moderne technologie. Het is een unieke geologische reis die je niet snel zult vergeten.

Wandelen en Fietsen
De omgeving van Han-sur-Lesse is een paradijs voor wandelaars en fietsers, met een netwerk van paden die je door de dichte bossen, langs rivieren en door de glooiende heuvels van de Ardennen leiden. Er zijn routes voor alle niveaus, van ontspannen wandelingen tot uitdagende trektochten en mountainbikeroutes. De bewegwijzering is duidelijk, en er zijn kaarten beschikbaar die je helpen om je route te plannen. Het is een ideale manier om de rust en de natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren.

Rochefort
Rochefort is een charmant stadje in de buurt van Han-sur-Lesse, beroemd om zijn Trappistenbier, geproduceerd in de Abdij van Notre-Dame de Saint-Rémy. Hoewel de abdij zelf niet open is voor publiek, kun je het bezoekerscentrum, Le Chai de Rochefort, bezoeken en meer te weten komen over het brouwproces. Daarnaast kun je in de lokale cafés en restaurants genieten van een glas Rochefort, vaak geserveerd met bijpassende lokale gerechten. Rochefort heeft ook een sfeervol centrum met winkels en markten waar je lokale producten kunt kopen en proeven.

Mercure Han sur Lesse
Rue Joseph Lamotte 16 18 20,
Han-sur-Lesse, België
Kaart
Rue Joseph Lamotte 16 18 20, Han-sur-Lesse, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vernieuwde 4*-hotel Mercure Han sur Lesse ligt in het centrum van de Belgische Ardennen. De chefkok nodig je uit om de beste lokale ingrediënten te ontdekken in het restaurant. Aan de bar kun je genieten van een ontspannen drankje en bij zomers weer neem je plaats op het terras. Tevens is het hotel voorzien van binnenzwembad, 24-uurs receptie, en gratis gebruik van Wi-Fi. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van kingsize bedden, flatscreen-tv, kluisje, koffie faciliteiten en een badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€15,00 p.n.
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden, deze dien je bij aankomt te betalen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Wandeling tussen de kastelen Vêves en Walzin

Bezienswaardigheden, Kastelen, Natuur & Parken
Rue De Furfooz 3

Maak een wandeling van ongeveer 4,5 uur naar de indrukwekkende 13e eeuwse kastelen van Vêves (te bezoeken) en Walzin (in privé bezit). Onderweg geniet je van de prachtige natuur rondom de rivier de Lesse.

Via Ferrata van Pont-à-Lesse

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Rue Du Castel 1

Waaghalzen kunnen hun hart ophalen op deze Via Ferrata, waar je jezelf vastklampt aan stalen kabels en ladders terwijl je de klif beklimt. Deze ervaring biedt zowel een letterlijk als figuurlijk hoogtepunt van je weekendje weg.

Redu

Bezienswaardigheden, Steden
Redu

Redu is hét boekendorp van België en waarschijnlijk één van de bekendste dorpjes in het zuidelijke deel van de Belgische Ardennen. Je vindt hier o.a. 17 boekwinkels!

Dinant

Steden
Dinant

De stad ligt prachtig ingesloten tussen de Maas en het omliggende heuvellandschap. De stad heeft tijdens de middeleeuwen en de eeuwen erna altijd een belangrijke rol gespeeld bij de verdediging van de Maas. Hiervan is de citadel van Dinant nog steeds het levendige bewijs. Tegenwoordig staat de stad voornamelijk bekend als de geboorteplaats van het abdijbier Leffe.

Natural Park Le Hérou

Natuur & Parken
Rue Du Hérou 61

Of je nu van wandelen, mountainbiken of klimmen houdt, Le Hérou is de perfecte bestemming. Dit natuurpark heeft gevarieerde paden en loodrechte rotspartijen met uitzicht over de meanderende rivier de Ourthe.

Citadel van Dinant

Bezienswaardigheden, Cultuur
Place Reine Astrid 3

Hoog boven Dinant vind je de citadel van Dinant. De citadel is te bereiken vanuit de stad via een 408 treden tellende trap of met de kabelbaan. Leuke aanrader: volg in de citadel een rondleiding met een gids, deze duurt ongeveer 50 minuten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden, deze dien je bij aankomt te betalen

Belangrijke informatie

Let op:
- Je bent genoodzaakt vooraf een tafel te reserveren in het restaurant vanwege beperkte plaatsen.
- Het restaurant is op zondag en maandag gesloten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€15,00 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau