Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Limburg nabij N.P. Maasduinen incl. ontbijt of halfpension

Hotel Asteria Venray
Venray, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
62,-
totaal: 146,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een top beoordeeld 4*-hotel in Limburg nabij N.P. Maasduinen incl. ontbijt of halfpension

Het 4*-Hotel Asteria ligt aan de rand van Venray in het fraaie gebied van de Limburgse Peel en vlakbij nationaal park de Maasduinen. Je kunt hier uitstekend prachtige wandel- en fietstochten maken. Ga ook een dagje shoppen in het centrum (3 km). Je vindt hier grote ketens, bekende designers maar ook kleine boetiekjes en speciaalzaken met unieke producten. Of bezoek de kasteeltuinen in Arcen (25 km) op ongeveer een half uurtje rijden van het hotel. Je kunt hier alle kanten op!

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Limburg nabij N.P. Maasduinen incl. ontbijt of halfpension

Hotel Asteria Venray
Venray, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension: inclusief dagelijks 3-gangendiner
  • Hotel gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Op 20 minuten rijden van Nationaal Park Maasduinen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek kasteeltuinen Arcen
Tips tijdens je verblijf

Kasteeltuinen Arcen
Het is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat je zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. Je geniet van een heerlijk dagje uit. Wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van de diverse horecagelegenheden.

Overloonse Duinen
Tot het begin van de 20e eeuw bestond het gebied rond Overloon uit zogenaamde woeste gronden. Kort daarna werden hier de eerste bomen geplant voor de productie van hout. Tegenwoordig spelen aspecten als natuur en recreatie een belangrijke rol. Door accenten te leggen op de mooie kanten is het bos omgetoverd tot een veelzijdig en aantrekkelijk fiets- en wandelgebied.

E-chopper
Wil jij tijdens jouw weekendje weg de omgeving van het hotel ontdekken, maar heb je geen zin om je bovenmatig in te spannen? Zelfs niet op een elektrische fiets? Dan is er een “vet” alternatief: de e-choppers. Daarop verken je de regio op een avontuurlijke manier. Cool en relaxed rondrijden, zonder veel energie te verliezen. Tevens krijg je de keuze uit diverse bewegwijzerde routes. Je kiest zelf, in wat voor omgeving je wilt “choppen”, waar je wilt stoppen om iets leuks te zien en waar je gaat genieten van een Limburgs hapje en drankje. Er zijn mogelijkheden in overvloed!

Hotel Asteria Venray
Maasheseweg 80A,
Venray, Nederland
Kaart
Maasheseweg 80A, Venray, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Asteria Venray is een 4-sterrenhotel aan de rand van Venray en ligt in het mooiste stukje van Limburg. Je verblijft in een mooie hotelkamer voorzien van een flatscreen tv, klokradio, telefoon, gratis Wi-Fi, zitje, bureau en een badkamer met een douche, föhn en toilet. Tevens beschikken alle kamers over koffie en thee faciliteiten. Begin de dag goed aan het ontbijtbuffet en sluit de dag af in het sfeervolle restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Terras
Ja
Hoogtepunten

Limburgse grotten bezoeken

Bezienswaardigheden
Limburg

De enige grotten van Nederland vind je in Limburg. Daarom kan deze highlight niet ontbreken tijdens je bezoek. In deze ondergrondse mijnengangen werd vroeger steenkool en kalksteen (waaronder ook mergel) gewonnen.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Nationaal Park De Maasduinen

Natuur & Parken
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau