Autovakanties
dagen

Geniet in het unieke Konstanz aan de Bodensee incl. ontbijt

HARBR. Hotel Konstanz
Konstanz, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 4, 5 of 6 dagen in het oude, unieke centrum van Konstanz aan de Bodensee incl. ontbijt

Geniet 4, 5 of 6 dagen in de oude en unieke stad Konstanz nabij de Zwitserse grens. Het hotel ligt op ca. 1 km van het centrum van Konstanz. In de stad vind je gezellige pleinen met terrassen en vele bezienswaardigheden o.a. oude gebouwen, oude kerken en kloosters. Ook voor de actievelingen is er genoeg te doen in de prachtige omgeving. Denk aan een dagje fietsen, mountainbiken of wandelen met een gezellige picknick rondom de adembenemende natuur van de Bodensee (meer van Konstanz). Dit meer is het grootste zoetwatermeer van heel Duitsland en grenst aan Zwitserland en Oostenrijk. In dit meer vind je de 3 eilanden: Mainau, Lindau en Reichenau. Deze eilanden zijn erg leuk om te bezoeken tijdens je verblijf in Konstanz. Een ding is zeker, in Konstanz geniet je optimaal van alles wat deze prachtige stad je te bieden heeft en hoef je je geen moment te vervelen!

Autovakanties
dagen

Geniet in het unieke Konstanz aan de Bodensee incl. ontbijt

HARBR. Hotel Konstanz
Konstanz, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Flesje water op de kamer
  • Inclusief Constance Guest Card voor gratis gebruik van het OV in de regio
  • Binnenstad van Konstanz op ca. 1 km afstand
  • Hotel ligt op slechts 2 km van de jachhaven Bodensee
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het gehele hotel
  • Tip: bezoek één van de 3 eilanden
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Wat moet je écht gezien hebben tijdens je bezoek aan Konstanz?

Duik in de geschiedenis en bezoek de kathedraal van Konstanz

De toren van de kathedraal van Konstanz steekt trots boven de daken uit, en is overal in de stad te zien. Tijdens jou vakantie kan een bezoekje aan deze historische kathedraal zeker niet ontbreken. De kathedraal is over de jaren gerenoveerd, waardoor er een mengelmoes is ontstaan van romaans, gotisch en renaissance stijlen in de de kathedraal. Ben jij nou een echte waaghals? Beklim dan de toren van de kathedraal en word beloond met een prachtig panorama uitzicht over de stad, de meren en de bergen. Vergeet niet om nog even een kijkje te nemen in de glazen piramide op het plein, waar je de overblijfselen kunt vinden van een historisch Romeins fort.

Breng een bezoek aan het Uhldingen-Mühlhofen Paalwoningmuseum

Voor alle historieliefhebbers is het echt een must-see, de creatie van het Paalwoningmuseum. Het paalwoningmuseum is een openluchtmuseum aan het Bodenmeer. Het museum ligt in de Duitse gemeente Uhldingen-Mühlhofen, aan de noord-westelijke oever van het Bodenmeer. In dit openluchtmuseum worden de paalwoningen vanaf 1922 aan de hand van archeologische vonden nagebouwd, precies zoals het er in de steentijd en de bronstijd uitzag. Hier zie je onder andere archeologische ontdekkingen en reconstructies van paalwoningen. Deze historie is door middel van het werfgoed weer zichtbaar en tastbaar gemaakt.

Breng een middagje door in het Bodensee-Naturmuseum

In dit museum leer je alles over de natuurlijke rijkdommen van het Bodensee gebied. Je kunt hier door middel van een audiotour (beschikbaar in meerdere talen) een volledige ontdekkingsreis maken door het museum. Bekijk de tentoonstellingen, en leer spelenderwijs alles over de dieren, leefgebieden en landschappen van het Bodensee gebied. Het museum ligt direct aan de oever van het meer, en op slechts een steenworp afstand van het centraal station, de aanlegsteiger en de bushalte

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
HARBR. Hotel Konstanz
Hans-Sauerbruch-Straße 2,
Konstanz, Duitsland
Kaart
Hans-Sauerbruch-Straße 2, Konstanz, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het HARBR. Hotel Konstanz heeft een mooie ligging nabij de Bodensee en de binnenstad van Konstanz. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge, terras, bagage-opslag, lift en tennisbaan. De kamers zijn standaard voorzien van een zithoek, televisie, kluis en eigen badkamer die is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en douche. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel en parkeren kan tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Tennisbaan
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Konstanz

Steden
Konstanz

Konstanz is een oude levendige stad in het zuiden van Duitsland, op de grens met Zwitserland. De stad ligt aan de Bodensee en er zijn vele historische bezienswaardigheden te vinden.

Mainau

Eilanden
Frühlingsallee

Onvergetelijke bloemenzee, eiland van verlangen, majestueuze pracht; het zijn slechts een paar uitdrukkingen om Mainau te beschrijven. De bloemen en planten maken het eiland tot een geliefde plek voor toeristen uit de hele wereld. Ook de vlindertuin, het barokke slot en de kerk zijn populair. Niet voor niets bezoeken meer dan één miljoen mensen per jaar het eiland.

Paalwoningenmuseum

Musea, Natuur & Parken
Strandpromenade 6

Een dorp in de Bodensee: In de zomer van 2010 werden meer dan 100 prehistorische paalwoningen in het Alpengebied door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard.

Reichenau

Eilanden
Stedigasse 18

Eiland Reichenau ligt in het Bodenmeer, het meer ligt op de grens van Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Eiland Reichenau is te bereiken via een dam. Op het eiland Reichenau staat een voormalig benedictijnenklooster.

Lindau

Eilanden
Friedrichshafener Str. 83

De ligging is uniek. Middenin een helder meer, een zachtgroene omgeving en met sneeuw bedekte bergen ligt het historische eiland van Lindau met zijn unieke charme. Met historische gebouwen, levendige pleinen en schilderachtige stegen

Rheinfall bij Schaffhausen

Natuur & Parken, Bezienswaardigheden
Rheinfallquai

Rheinfall is de grootste waterval van Europa en is gelegen in de Rijn, bij het Zwitserse Schaffhausen, vlakbij de grens met Duitsland. Het spectaculaire verschijnsel is een belangrijke toeristische trekpleister.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau