Autovakanties
dagen

Verblijf in het Tiroler Pitztal o.b.v. halfpension

Hotel Lammwirt
Jerzens, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in de natuurlijke omgeving van het Tiroler Pitztal o.b.v. halfpension

Het Tiroler Pitztal is een waar paradijs met een prachtige natuur. Je kunt er eindeloos wandelen, fietsen of mountainbiken. Ook leent de omgeving zich uitstekend om te gaan zwemmen of verschillende watersporten te beoefenen zoals raften en kajakken. Reis richting Umhausen, dit is een archeologisch park welke de tijd van de wereldberoemde Ötzi laat zien. Op ca. 1,5 uur rijden (maar de rit meer dan waard) vind je het Nationaal Park Berchtesgaden. Een echte aanrader! De natuur is hier zo ontzettend mooi dat je plaatjes direct uit de boeken herkent! Voor nog meer buitenactiviteiten kun je ook eens gaan vissen of leer bergbeklimmen! Als je dit nog nooit hebt gedaan is het Tiroler Pitztal een goede basis om het uit te proberen. Het gebied lijkt misschien knus en kleiner dan andere gebieden maar dat sluit niet uit dat het een locatie is waar genoeg te beleven valt!

Autovakanties
dagen

Verblijf in het Tiroler Pitztal o.b.v. halfpension

Hotel Lammwirt
Jerzens, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangen keuzemenu incl. saladebuffet
  • 1 x per week een buffet met streekgerechten
  • Toegang tot het Wellnesscenter met o.a sauna, stoombad en infraroodcabine
  • 2 x gebruik van het solarium (alleen voor volwassenen)
  • Pitztaler Freizeitpass verkrijgbaar voor € 5,00. Voor vele leuke extra's en kortingen zoals, wandel- en mountainbiketochten, gratis busvervoer in regio Pitztal etc.)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het Nationaal Park Berchtesgaden!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Tips in de omgeving

Hoogst gelegen café van Oostenrijk
Ga voor een adembenemend uitzicht naar het hoogst gelegen café van Oostenrijk. Deze ligt op de Pitztaler gletsjer en is maar liefst 3440 meter hoog! De Wildspitzbahn brengt je comfortabel en snel naar het café. Vanaf het "vrij zwevende" terras kijk je uit op de omliggende gletsjerwereld met zo'n 50 bergtoppen boven de 3000 meter. Waaronder de Wildspitze, met een hoogte van 3774 meter is dit de hoogste berg van Noord Tirol.

XP Avonturenpark
Dit is een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen. Het park bestaat uit acht verschillende parcours met verschillende moeilijkheidsgraden. Daarom vermaken jong en oud zich hier beide. Voor de meer ervaren klimmers is er een ‘flying fox’ parcours met een totale lengte van 160 meter. De ‘Pitziweg’ van het XP Avonturenpark biedt kleine kinderen veel plezier. Voor deze eenvoudige route hebben kinderen geen zekeringssysteem nodig.

Zirbenpark Hochzeiger
Het Zirbenpark aan de Hochzeiger in het Pitztal ligt op 2.000 meter hoogte en is een van de oudste alpendennenbossen van Tirol. De avonturenarena combineert leuke kennis en feitjes met plezier en actie voor het hele gezin. Vanaf het midden station loopt een wandelpad (1km) langs vele speel- en beleving stations. Aan het eind is een 12 meter hoge toren met een prachtig uitzicht en een glijbaan van 16 meter.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Lammwirt
Jerzens 30,
Jerzens, Oostenrijk
Kaart
Jerzens 30, Jerzens, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Lammwirt is een traditioneel berghotel en is gelegen in het knusse stadje Jerzens. Het hotel wordt omringd door bergweiden met tal aan berghutten en is een goede uitvalsbasis voor zowel de actieve vakantiegangers als de rustopzoekers. De kamers beschikken over een comfortabel tweepersoonsbed, een badkamer met bad of douche, föhn, telefoon, satelliet-tv en bieden een prachtig uitzicht op de Tiroler Alpen. Daarnaast beschikt het hotel over een eigen wellnesscenter met verschillende sauna's, een infraroodcabine, een solarium, een spring waterfontein en een douchegrot met watervaldouche en een ontspanningsruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

Ladis

Steden, Cultuur, Outdooractiviteiten
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Fiss

Steden, Outdooractiviteiten
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

Serfaus

Steden, Outdooractiviteiten
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau