Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen

Sfeervol 4*-resort in de heuvels van Toscane in Magliano

Borgo Magliano Garden Resort
Magliano, Toscane, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
180,60
per acco.
Excl. toeristenbelasting € 3,- p.p.p.n.
Voor deze vanaf-prijs zijn 66 aankomstdagen beschikbaar!
4, 6, 8, 11 of 15 dagen in een studio of appartement in een 4*-resort in Toscane en ontdek het Italiaanse platteland

In het hart van Toscane, omgeven door glooiende heuvels, ligt Magliano, een charmant dorpje met historische muren. Perfect voor dagtochten, biedt Magliano schilderachtige straatjes, het Palazzo dei Priori en het Piazza della Repubblica met de San Giovanni Battisto kerk. Authentieke Italiaanse eetgelegenheden zijn een must. De kust is slechts 10 minuten rijden, ideaal voor zomerse dagen. Natuurparken zoals Argentario en Maremma, en steden als Grosseto en Orbetello zijn nabij. Op 30 minuten rijden vind je de chique badplaatsen Porto Santo Stefano en Porto Ercole, waar je luxe boten kunt bewonderen en een fort met maritiem museum kunt bezoeken. De avonden zijn perfect voor een wandeling langs de boulevard, dineren en snuisterijen shoppen.

Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen

Sfeervol 4*-resort in de heuvels van Toscane in Magliano

Borgo Magliano Garden Resort
Magliano, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gebruik gas, water en elektriciteit
  • Eerste set bed- en badlinnen inclusief
  • Geniet op het terras met fenomenaal uitzicht
  • Heerlijk buitenzwembad voor de deur
  • Besteed een dag in Porto Ercole en geniet aan het strand van Feniglia!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek een van de steden Rome, Florence of Siena
Bezienswaardigheden in de omgeving

Palazzo dei Priori
Dit historische paleis in Magliano is een opvallende getuige van het rijke verleden van het dorp. Het paleis, vaak het centrum van de lokale macht door de eeuwen heen, biedt een fascinerende kijk in de middeleeuwse architectuur en geschiedenis van de regio. Het is een prachtig voorbeeld van de gotische bouwstijl die typisch is voor veel Toscaanse steden.

Piazza della Repubblica
Het hart van Magliano, waar het sociale en culturele leven samenkomt. Het plein wordt gedomineerd door de Romaanse kerk San Giovanni Battisto, een architectonisch juweel dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het plein is een ideale plek om de lokale sfeer op te snuiven en te genieten van een espresso of gelato in een van de omliggende cafés.

De Toscaanse Kust
Op een korte rit van Magliano vind je de adembenemende Toscaanse kustlijn, met haar helderblauwe water en uitnodigende stranden. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te zonnebaden of te genieten van wateractiviteiten zoals zwemmen en zeilen.

Natuurparken Argentario en Maremma
Deze natuurparken zijn een paradijs voor natuurliefhebbers en bieden een scala aan buitenactiviteiten. Van wandelen en fietsen door de ongerepte natuur tot het observeren van wilde dieren, de parken zijn een must-see voor iedereen die de natuurlijke schoonheid van Toscane wil ervaren.

Borgo Magliano Garden Resort
Loc. Sterpeti Strada Della Capitana 15,
Magliano, Italië
Kaart
Loc. Sterpeti Strada Della Capitana 15, Magliano, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Borgo Magliano Toscane ligt op 1,5 kilometer van het dorpje Borgo Magliano op het Toscaanse platteland. Het hotel is in een elegante en Italiaanse stijl gebouwd en beschikt over een buitenzwembad, traditioneel restaurant, pizzeria en sportfaciliteiten. De studio's en appartementen zijn ook elegant en comfortabel ingericht. Ze beschikken over moderne voorzieningen; televisie, telefoon, kluisje, eigen volledig uitgeruste kitchenette en badkamer met bad of douche, föhn en eigen toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning

Faciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dien je ter plaatse te betalen:
- Schoonmaakkosten €50,00 per verblijf

Optionele kosten

Optioneel bij te boeken:
-Baby bedje €10,00 per dag

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau