Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf in een appartement in Tirol nabij Ischgl

Appartements Fliana
Ischgl, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
264,95
per acco.
Excl. toeristenbelasting € 3,- p.p.p.n.
Excl. Eindschoonmaak: € 30,- per persoon per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 85 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een appartement in de natuurrijke omgeving van Tirol nabij Ischgl

Verblijf in een appartement in Tirol nabij Ischgl. Deze moderne, gezellige appartementen hebben een zonnige en rustige ligging op een zuidelijke helling in het centrum van Mathon dicht bij Ischgl. De hotspot Ischgl is in de zomer één van de mooiste gebieden van de Tiroler Alpen. De kronkelende bergwegen langs de Idalp berg en over Silvretta Range zijn perfect om met de fiets of te voet te verkennen. Ook het culinaire aanbod in Ischgl mag er wezen. Er zijn maar liefst vier bekroonde restaurants te vinden: The Castle Herrenstube Schlosshotel Romantica, de Paznauner Stube in Trofana Royal, de Stüva bij Yscla en het Ristorante Toscana.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf in een appartement in Tirol nabij Ischgl

Appartements Fliana
Ischgl, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief stroom, water, gas, verwarming en afval
  • Inclusief bedlinnen en handdoeken
  • Appartementen aan de rand van het centrum gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het appartement
  • Tip: maak prachtige fiets- of wandeltochten door de mooie omgeving
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Ischgl Dorfzentrum
Verken het dorpscentrum van Ischgl en laat je betoveren door de traditionele architectuur, gezellige cafés en winkels. Neem de tijd om rustig door de straten te wandelen en dompel jezelf onder in de unieke sfeer van dit bergdorp. Geniet van de kleurrijke bloembakken die aan de gevels hangen en de gezellige terrasjes waar je kunt ontspannen en mensen kunt kijken. Ontdek de lokale ambachtswinkels en boetieks, waar je souvenirs en traditionele producten kunt vinden. Vergeet niet om te genieten van een heerlijk kopje koffie of een verfrissend drankje in een van de charmante cafés terwijl je de levendigheid van het dorpsleven om je heen opneemt.

Wandelen in de omgeving
Ontdek de prachtige wandel- en fietspaden in de omgeving van Ischgl, waar diverse routes beschikbaar zijn voor wandelaars van alle niveaus. Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Tiroler Alpen terwijl je je voeten op deze paden zet. Laat je verrassen door de uitzichten over het landschap terwijl je de kronkelende bergwegen langs de Idalp berg verkent. Vergeet niet om tijdens je wandelingen een bezoek te brengen aan de bergmeren, zoals de Silvretta Stausee en de Schwarzwassersee, waar je kunt ontspannen en volop kunt genieten van de rust en de prachtige natuur om je heen.

Alpinarium Galtür
Breng een bezoek aan het Alpinarium in Galtür, een attractie waar je kunt genieten van een fascinerende alpine tentoonstelling en de mogelijkheid hebt om je klimvaardigheden te testen op een indoor klim- en boulderwand. Verken de tentoonstellingsruimtes en leer meer over de rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijke omgeving van de regio. Bewonder de collectie van exposities die de lokale bergwereld en haar unieke karakter belichten. Na het verkennen van de tentoonstelling kun je jezelf uitdagen op de klim- en boulderwand, waar je je vaardigheden kunt testen en je kracht en behendigheid kunt tonen.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Appartements Fliana
Mathoner Straße 70 - Liftweg 2,
Ischgl, Oostenrijk
Kaart
Mathoner Straße 70 - Liftweg 2, Ischgl, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Deze moderne, gezellige appartementen hebben een zonnige en rustige ligging op een zuidelijke helling in het centrum van Mathon dicht bij Ischgl. Appartements Fliana biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en beschikken over een keuken, zithoek, magnetron, koffiezetapparaat en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. De appartementen zijn gevestigd in één gebouw vlak bij de halte voor de skibus naar Ischgl. De wandelroutes beginnen direct buiten de accommodatie. De appartementen zijn ingericht in harmonieuze kleuren, met fraaie details en hoogwaardige, praktische keukens, volledig uitgerust met een oven en vaatwasser.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
1e hond gratis, 2e hond € 20,00 per dag, vermelding bij de boeking verplicht!
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Terras

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Ischgl

Bezienswaardigheden, Steden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Nauders

Steden, Outdooractiviteiten
Reschen Strasse 334 - 354

Nauders is een typisch Oostenrijks dorpje dat z'n oorspronkelijkheid bewaard heeft. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en rodelen en er is een 'Kinderland'.

Serfaus

Steden, Outdooractiviteiten
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Ladis

Steden, Outdooractiviteiten, Cultuur
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Eindschoonmaak: € 30,00 per persoon per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

1e hond gratis, 2e hond € 20,00 per dag, vermelding bij de boeking verplicht!

Belangrijke informatie

Let op:
- Indien je na 19:00 uur aankomt, dien je contact op te nemen met het hotel!
- Als je een hond meeneemt, dien je dit te vermelden bij de reservering.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 19:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau