Autovakanties
dagen

Verblijf in een villa op het Italiaanse eiland Sardinië

Sea Villas
Stintino, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 6, 8 of 15 dagen in een villa op het Italiaanse eiland Sardinië

Iets verderop van Stintino ligt het Sea Villas complex met haar prachtige villa's. Je verblijft in één van deze villa's en kunt genieten van de omgeving. Je hebt de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de fietsen bij het complex waardoor je dit stukje Sardinië kunt ontdekken. Op ongeveer 20 minuten rijden ben je al in Stintino zelf. Het plaatsje ligt aan de kust en vanaf hier kun je het eiland Asinara zien. Stintino is bekend om haar prachtige uitzichten vanaf de kust en het helder blauwe water bij de mooie stranden. Stintino beschikt over 2 havens waar je verschillende tochten kunt maken of een boot kunt huren. Er zijn genoeg bars en restaurants voor een heerlijk drankje of een lokaal gerecht om te proeven.

Autovakanties
dagen

Verblijf in een villa op het Italiaanse eiland Sardinië

Sea Villas
Stintino, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Incl. bedlinnen
  • Incl. gas, water en elektriciteit (alleen in de periode 14/05/22 – 03/06/22 en 10/09/22 – 14/10/22)
  • Geniet van een dagje zon aan La Pelosa strand
  • Maak een uitstapje naar Porto Torres
  • Maak mooie wandelingen door de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: het le Saline strand is gelegen op 3 kilometer van de accommodatie!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

La Pelosa strand
Een van de beroemdste stranden van Sardinië is La Pelosa in Stintino. Het water heeft onbeschrijfelijke kleuren van blauw, groen en turquoise. Het witte zand is zo fijn dat je het gevoel hebt om op watten te lopen. Er zijn ook barretjes te vinden voor een verfrissend drankje. Je hebt bij dit strand een prachtig uitzicht op het eiland Asinara. La Pelosa strand ligt op ongeveer 2 kilometer van Stintino.

Eiland Asinara
Het eiland Asinara staat tegenwoordig bekend om de witte ezels. Zij zijn de bewoners van het eiland en leven in het natuur- en zee reservaat. Tot 1997 was er een veiligheidsgevangenis, waar zelfs grote maffialeden naartoe werden gebracht. Maar in 1997 werd de gevangenis gesloten en wordt het eiland niet meer bewoond door mensen. Het is mogelijk om het eiland te bezoeken, vanuit Stintino worden er een aantal excursies georganiseerd.

Porto Torres
Porto Torres is gelegen in het noordwesten van Sardinië en is een belangrijke havenstad voor het eiland. Vanuit hier zijn er veel overtochten naar andere bestemmingen en verschillende excursies. De havenstad heeft een toeristisch centrum en er zijn meerdere bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. De San Gavino Basiliek mag dan ook niet aan je lijstje ontbreken.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Sea Villas
Punta su Torrione,
Stintino, Italië
Kaart
Punta su Torrione, Stintino, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht, ligt Sea Villas. Hier heb je zelfstandige villa's met ieder een eigen karakteristieke uitstraling. Sommige villa's hebben een gedeeld zwembad en andere villa's hebben een privé zwembad. In de buurt zijn er verschillende faciliteiten zoals een bar, restaurant en een supermarkt. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ong. 3 kilometer van de villa's vandaan. De villa's beschikken o.a. over een woonkamer met televisie, kitchenette, balkon of terras met zitje, wasmachine en een eigen badkamer met douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 30,00 per verblijf (niet toegestaan in openbare ruimtes)
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Grotten van Neptunus

Natuur & Parken
Località Capo Caccia, Alghero

De druipsteengrotten ten westen van de stad Alghero. Bewonder de mooie en vaak raar gevormde stalagmieten en stalactieten.

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Sardinië

Steden
Via Cagliari 19

Het mooie eiland Sardinië staat bekend om de mooie natuur en prachtige stranden. Bezoek de vele bezienswaardigheden waaronder de Nuraghi. Dit zijn torens uit de bronstijd en zijn alleen op dit eiland te vinden.

Bonifacio

Steden
10 Rue Du Palais

Boven op een rots van ongeveer 80 meter ligt dit merkwaardige stadje. De vestingmuren en steile rotswanden omringen de smalle straatjes en knusse huisjes. De plaats adement een mysterieuze sfeer uit.

Arzachena

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Alcide De Gasperi, 4-10, 07021 Arzachena Ot, Italië

Hier vind je de monumentale Tomba dei Giganti Coddu Vecchju. Deze grafkamer dateert uit de bronstijd dit was tussen 1800-1600 voor Christus.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Eindschoonmaak 4-persoons villa à € 70,00 per accommodatie (m.u.v. de keuken, deze dient schoon achter gelaten te worden)
  • Eindschoonmaak 6-persoons villa à € 85,00 per accommodatie (m.u.v. de keuken, deze dient schoon achter gelaten te worden)
  • Wanneer de kitchenette niet schoon wordt achter gelaten, wordt er € 50,00 in rekening gebracht
  • Waarborgsom à € 200,00 per accommodatie (aan het einde van je verblijf wordt de waarborgsom terugbetaald nadat het huisje gecontroleerd is op beschadigingen e.d.)
  • Dagelijks servicepakket à € 5,00 per volwassene per dag (inclusief 1 set bedlinnen per week, gas, water en elektra).
  • Dagelijks servicepakket à € 2,50 per kind (3-11 jaar) per dag (inclusief 1 set bedlinnen per week, gas, water en elektra).
  • Check-in is van 17.00 - 20.00 uur. Alle aankomsten na 20.00 uur dienen doorgegeven te worden aan de receptie. Hier wordt € 50,00 euro voor gerekend
  • Check-out is van 09.00 - 10.00
  • Gebruikskosten van gas, water, elektriciteit en bedlinnen (alleen in de periode 04/06/22 – 09/09/22) € 5,00 per persoon per dag
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, kun je contact opnemen met ons service center:

  • Badhanddoeken à € 10,00 per set
  • Strandlaken à € 5,00 per stuk
  • Familiepakket (babybedje, babybadje, flessenwarmer, kinderstoel en buggy) à € 56,00 per week
  • Kinderstoel of buggy à € 14,00 per week
  • Babybedje à € 35,00 per week
  • Koffiezetapparaat à € 14,00 per week
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 30,00 per verblijf (niet toegestaan in openbare ruimtes)

Belangrijke informatie

Let op:

Er is toeristenbelasting van toepassing. dit kan tussen de € 0.50 - € 2,50 p.p.p.d. zijn. Dit varieert per periode en de leeftijd van de gasten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 13.00 en 17.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau