Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL⚡ Genieten op Center Parcs Het Meerdal in Limburg

Center Parcs Het Meerdal
America, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Weekend, midweek of week met de hele familie in Center Parcs Het Meerdal in Limburg

Center Parcs Het Meerdal... je krijgt er geen genoeg van! Zowel jong als oud niet. Met alles wat er te beleven valt kan je de hele vakantie vol plannen. Toch biedt het park ook rust in de heerlijke huisjes. De trekpleister van het park is uiteraard de Aqua Mundo. Met zijn 103 meter lange glijbaan en een erg groot zwemparadijs kun je hier heerlijk vertoeven. Ook wanneer het minder mooi weer is, hoef je je niet te vervelen! Bezoek dan het overdekte Market Dome waar van alles te doen is (Indoor Midget Adventure Golf of skaten op de skatebaan). Bij de Baluba indoor speelwereld kunnen de kinderen zich ook helemaal uitleven! De volwassenen onder ons kunnen lekker ontspannen in de bubbelbaden en sauna's bij Aqua Mundo. Het park is gelegen in de Limburgse bossen, dus lekker ravotten tussen de bomen, een mooie fietstocht of stevige boswandeling behoren ook tot de mogelijkheden! Kortom, er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Let op: Deze deal is te boeken t/m 25 september!

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!

Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL⚡ Genieten op Center Parcs Het Meerdal in Limburg

Center Parcs Het Meerdal
America, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Activiteiten voor alle leeftijden
  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Gratis parkeren en gebruik van Wi-Fi op het park
  • Tip: lekker fietsen of wandelen in de bossen
Maximum aantal personen per accommodatie

Reservering inclusief kinderen:
Het maximum aantal personen per accommodatie is inclusief baby's/kinderen. Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Er zijn een beperkt aantal baby’s/kinderen t/m 2 jaar toegestaan de cottages in verband met de ruimte en veiligheid. Let op: Overschrijding van het maximum aangegeven aantal personen en/of het aantal baby’s t/m 2 jaar in een accommodatie is dan ook echt niet toegestaan. Je boeking zal dan worden geannuleerd.

Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!

Center Parcs Het Meerdal
Laagheideweg 11,
America, Nederland
Kaart
Laagheideweg 11, America, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs Het Meerdal is een vakantiepark midden in natuurgebied De Peel en beschikt over vele faciliteiten. Spring in het golfslagbad, ga van de familieglijbaan of gooi de remmen los op de wildwaterbaan. Voor culinaire specialiteiten moet je in de Market Dome zijn. Je kunt hier kiezen uit 5 verschillende en vernieuwde restaurants. Bestel een salade, vlees of visgerecht in The Market Restaurant of ga op Italiaanse tour en geniet van een pizza, pasta of typisch Italiaans gerecht in Pizza e Pasta. Liever een grillgerecht, neem dan plaats in The Grill. Ga je een dagje voor iets makkelijks? Bestel dan iets bij Frites Affairs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Badminton
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kinderboerderij
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin
  • Zwemparadijs
Hoogtepunten

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 8,00 per pakket
  • Keukenpakket à € 6,95 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie

Let op:

  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn
  • Het niet is toegestaan dat kinderen jonger dan 12 jaar alleen in de cottage verblijven. In elke cottage dient minimaal 1 volwassene te verblijven.
  • In de 3-persoons Comfort Cottage is er geen ruimte om een babybedje te plaatsen

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center:

  • Handdoekenpakket á € 7,25 per pakket
  • Keukenpakket á € 6,00 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 9,95 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Huisdierenbeleid:
- Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
- Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
-Er is 1 huisdier toegestaan in een 2-persoons cottage.
-Er zijn 2 huisdieren toegestaan in een 4-persoons of grotere cottage.
-En er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.00 t/m 18.00 uur* *kan per aankomst verschillen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau