Campingvakanties
dagen

Verblijf in een stacaravan nabij een natuurpark aan het Trasimeno meer in Italië

Village Punta Navaccia
Tuoro sul Trasimeno, Umbrië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een stacaravan nabij het natuurpark van Trasimeno meer in Italië

Tijdens deze vakantie verblijf je in Village Punta Navaccia dat direct aan Trasimeno meer ligt. Ga watersporten op het meer, plons in het zwembad op de camping en ontspan met een boek op het strand. In het plaatsje Tuoro sul Trasimeno ben je midden in een Italiaans schilderij terecht gekomen. Het dorp ligt namelijk tussen groene heuvels aan het Trasimeno meer in Umbrië. Het is een plek vol historie, waar de Romeinen en Carthagers eeuwen geleden een slag uitvochten. Maar van die roerige geschiedenis merk je nu weinig van, want vooral de rust en de prachtige natuur overheersen. Het dorp ligt niet ver van de camping dus je kunt er zeker een leuk uitstapje naartoe maken!

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een stacaravan nabij een natuurpark aan het Trasimeno meer in Italië

Village Punta Navaccia
Tuoro sul Trasimeno, Umbrië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gas, water en elektra
  • Village Punta Navaccia ligt direct aan Trasimeno meer
  • De camping heeft een eigen strand en kleine haven
  • Doe mee aan verschillende sporten en activiteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: maak een uitstapje naar Perugia
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Isola Maggiore
Dit is het tweede grootste eiland van het meer. Het eiland wordt omgeven door prachtige olijfbomen en eiken. Er zijn nog altijd bewoners op dit eiland in tegenstelling tot de andere twee eilanden. Sinds het begin van de middeleeuwen wonen hier al vele generaties. Het is een klein dorpje en heeft maar één weg en een kerk.

Perugia
Deze stad bestaat al meer dan 3000 jaar! Ontdek hier de gezellige terrasjes en de prachtige historische gebouwen. Voornamelijk is het de binnenstad dat dateert uit de middeleeuwen, terwijl er ook moderniteit is dankzij de internationale universiteit. Slenter door de smalle kronkelende straatjes en ontdek de leuke winkeltjes, historische gebouwen en bezienswaardigheden.

Arezzo
De stad staat erg bekend om de bloeiende sieradenindustrie. Dit is te danken aan de vele trouwringen en heilige medailles die hier gemaakt worden. Daarom wordt de stad ook wel La città d'Oro genoemd. De stad is door de jaren heen veel veranderd. Zo waren er veel smalle straatjes en zijn dit nu brede lanen geworden. Toch is er nog altijd die middeleeuwse sfeer blijven hangen. Bezoek onder andere de kerk Chiesa San Francesco en het plein Piazza Grande.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Village Punta Navaccia
Via Navaccia, 4,
Tuoro sul Trasimeno, Italië
Kaart
Via Navaccia, 4, Tuoro sul Trasimeno, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Village Punta Navaccia is direct gelegen aan het Lago Trasimeno. Er valt hier van alles te beleven en te ontdekken. Ga relaxen op het fijne strand of op het grasveld, leef je uit op het sportveld door te voetballen, basketballen en tennissen. Zo is er ook een haventje waar de campingboot ligt te wachten dat je meekomt voor een tocht over het water en rondom Isola Maggiore. De stacaravans zijn van vele gemakken voorzien en beschikken o.a. over een woonkamer, kitchenette, airconditioning, meerdere slaapkamers, badkamer met douche en toilet en een eigen houten veranda met meubels.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

Santuario della Madonna del Belvedere

Bezienswaardigheden
Sp33

In dit voormalige en unieke Heiligdom vind je een reeks aan trappen die je leiden naar verschillende grotten met eeuwenoude muurschilderingen.

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende verplichte kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Eindschoonmaak € 40,00 per accommodatie
- Bedlinnen € 10,00 per set
- Badlinnen € 6,00 per set

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau