Zonvakanties
dagen

Geniet van een zonvakantie in Limassol op Cyprus incl. vlucht en ontbijt

Kapetanios Odysseia Hotel
Limassol, Limassol, Cyprus bekijk op kaart
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie in Limassol op Cyprus incl. vlucht en ontbijt

Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse vakantie op het zonnige Cyprus. Met je verblijf in het Kapetanios Odysseia Hotel is er van alles te beleven. Ga een heerlijke dag uitrusten op het strand of neem een heerlijke frisse duik in het kraakheldere zeewater dat op maar liefst 100 meter van het hotel te vinden is. Een dagje shoppen of de typische straatjes van ontdekken doe je in het oude stadscentrum van Limassol (2 km). Wil je meer ontdekken op basis van cultuur? Bezoek dan het Archeologisch Museum van het district Lemesos. Bewonder een rijke en opmerkelijke collectie oudheden tot de Romeinse tijd, afkomstig van opgravingen op verschillende archeologische vindplaatsen in de regio Limassol.

Kamers met hoge kinderkortingen!

Zonvakanties
dagen

Geniet van een zonvakantie in Limassol op Cyprus incl. vlucht en ontbijt

Kapetanios Odysseia Hotel
Limassol, Limassol, Cyprus bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Larnaca vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hoge kinderkorting!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij in het hotel
  • Tip: bezoek het Archeologisch Museum van het district Lemesos
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Meer over Cyprus

Troödosgebergte
Een populaire plek onder de toeristen is het Troödosgebergte. deze bestaat uit indrukwekkende toppen, groene bossen en gezellige dorpjes. Zin om iets actiefs te ondernemen? Maak dan de uitdagende wandeling omhoog naar de hoogste bergtop van maar liefst 1952 meter de Olympus. Eenmaal boven kan je genieten van een adembenemend uitzicht. Geen zin om te wandelen? Er zijn ook vele bus excursies.

Kolossi Castle
Dit kasteel is gelegen in een klein dorpje net buiten de stad Limasol. Dit is het best bewaarde middeleeuwse kasteel op Cyprus. Het Kasteel bestaat uit 3 verdiepingen. Je gaat hier omhoog met een mooie stenen wenteltrap en vanaf het dak heb je dan een mooi uitzicht over de omliggende landen.

Akamas Peninsula National Park
Akamas is een schiereiland in het noordwesten van Cyprus. Je vind hier een mooi groen nationaal park een prachtige locatie om lekker te wandelen. Vanaf de hoge kliffen op dit eiland he je een prachtig uitzicht op zee. De stranden lenen zich uitstekend voor een dagje ontspanning. Maar wat je zeker niet mag missen als je op dit schiereiland bent zijn de baden van Aphrodite. Via een wandelroute langs tuinen en groene bossen kom je aan bij de baden. Het is een mooie en rustige omgeving. Volgens de legende heeft het water van de baden een verjongende werking.

Kasteel van Limasol
Het kasteel van Limasol is de belangrijkste bezienswaardigheid in het centrum van de stad. In de tweede wereldoorlog werd dit hotel gebruikt als hoofdkwartier van het Britse Leger. Nu is dit een museum met middeleeuwse kust. Vanaf het dak van het kasteel heb je een mooi uitzicht over Limasol en de Middellandse Zee.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Kapetanios Odysseia Hotel
Chrysi Demetriadi,
Limassol, Cyprus
Kaart
Chrysi Demetriadi, Limassol, Cyprus
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Kapetanios Odysseia Hotel bevind zich in Limassol op het eiland Cyprus. Het hotel ligt 100 meter van het strand en op loopafstand van het oude stadscentrum. Het hotel beschikt over een bagage-opslag, restaurant, bar, terras, lift, lounge, buitenzwembad, fitnessruimte en speeltuin. De kamers beschikken over een balkon en zijn voorzien van een airconditioning, telefoon, televisie, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Choirokoitia

Choirokoitia

Choirokoitia is één van de belangrijkste prehistiosche opgravingen van Cyprus en het oostelijk mediterraan. De plaats staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Secret Paradise Beach

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Eilanden
Alaminyo

Secret Paradise Beach is een rustig en beschut strand waar u veilig met uw kinderen naar toe zou kunnen. Het wordt goed onderhouden en van alles georganiseerd.

Stavrovouni Monastery

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Musea, Cultuur
Larnaca

Het Stavrovouniklooster is een Cypriotisch-orthodox klooster op het eiland Cyprus. Het klooster staat boven op de berg Stavrovounix in het district Larnaca

Camel Park

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Mazotos

Het bezoek aan Camel park is een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten zoals kameel rijden, speel mogelijkheden en een zwembad.

Hala Sultan Tekke

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Cultuur
Tekke Road

Hala Sultan Tekke moskee, ook wel de moskee van Umm Haram genoemd, is een moskee aan het zoutmeer van Larnaca vlak bij de luchthaven Larnaca op het eiland

Larnaca Salt Lake

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur
Larnaca

Lanarca Salt Lake is het zoutmeer van Lanarca die bestaat uit ondiep water waar vaak roze flamingo's te vinden zijn. In de zomer kunt u een wandeling maken over het droge, maanachtige terrein terwijl in de winter het water een gemiddelde diepte van 1 meter heeft.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Belangrijke transfer informatie:

  • Bij aankomst op het vliegveld staat een taxichauffeur op je te wachten. De chauffeur heeft een bord bij zich met je naam erop!
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau