Campingvakanties
dagen

Luxe kamperen in Belgisch Limburg in N.P. Hoge Kempen

Recreatieoord Wilhelm Tell
Opglabbeek, Oudsbergen, België bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 11 dagen met het hele gezin in een luxe Villatent op glamping in Belgisch Limburg in N.P. Hoge Kempen

Verblijf 4, 5, 8 of 11 dagen met het hele gezin op een gezellige familiecamping in Belgisch Limburg, omgeven door de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen. Sportievelingen opgelet! De omgeving leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten zoals, kajakken, klimmen en paard rijden, maar ook kun je er mooie wandel- en fietstochten maken. Nationaal Park Hoge Kempen is het grootste park van België met maar liefst 2.000 km aan fietsroutes langs het water, door de bossen en over de heide. Maar ook voor een dagje uit, kun je alle kanten op! Ga een dagje winkelen in Maastricht, Genk of Hasselt. Maar ook de attractieparken Walibi en Bobbejaanland liggen vlakbij. Daarnaast is er op de camping van alles te beleven! Kinderen vermaken zich in het binnen- en buitenzwembad met waterglijbaan, het golfslagbad en de snelstromende rivier. Voor jong en oud is er een animatieteam aanwezig en organiseren leuke sport en spel activiteiten. Na een heerlijke dag kun je nagenieten onder de luifel van je Villatent en kom je helemaal tot rust in de prachtig natuur!

Campingvakanties
dagen

Luxe kamperen in Belgisch Limburg in N.P. Hoge Kempen

Recreatieoord Wilhelm Tell
Opglabbeek, Oudsbergen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen
  • Verblijf in een gloednieuwe Villatent Luxe met sanitair XL
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief bedlinnen
  • Camping gelegen in de prachtige natuur van N.P. Hoge Kempen
  • Er zijn fietsen te huur bij de receptie (tegen betaling)
  • Bobbejaanland is 68 km gelegen van de camping
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga een dagje op pas naar Maastricht, Hasselt en Genk
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Tips tijdens je verblijf

Ontdek Nationaal Park Hoge Kempen
Nationaal Park Hoge Kempen is gelegen in de Belgische provincie Limburg. Een uniek natuurgebied waar maar liefst meer dan 12000 hectare bos en heide beheerd en beschermd word. Het natuurgebied varieert van uitgestrekte dennenbossen, paars bloeiende heide, stuivende duinen en grote waterplassen. Een prachtig natuurgebied voor mooie wandel- en fietstochten.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Recreatieoord Wilhelm Tell
Hoeverweg 87,
Opglabbeek, België
Kaart
Hoeverweg 87, Opglabbeek, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Recreatieoord Wilhelm Tell is gelegen op één van de mooiste plekken van Belgisch Limburg en is gelegen in de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen. Voor jong en oud is er van alles te doen! De camping is voorzien van diverse faciliteiten zoals, een buiten- en binnenspeeltuin, een overdekt zwembad met jacuzzi en een openluchtzwembad met waterglijbaan, stromende rivieren een een golfslagbad. Leuke activiteiten zoals, tafeltennis, een jeu de boulesbaan, biljart, midgetgolf en boogschieten behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om fietsen te buren bij de receptie. Iedere morgen kun je verse broodjes halen. Tevens beschikt de camping over een restaurant, een bar, een pizzaria en een snackbar. Je verblijft in een villatent met luxe sanitair XL. De tenten beschikken over airconditioning en zijn volledig ingericht voor 6-personen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
Hoogtepunten

Thor Park

Bezienswaardigheden
Thor Park

Thor Park is dé hotspot voor technologie, energie en innovatie in de stad Genk.

LABIOMISTA

Musea
Marcel Habetslaan 50

LABIOMISTA is een evoluerend kunstwerk dat je meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen over identiteit, fertiliteit & bioculturele diversiteit.

Maasmechelen Village

Shoppen
Zetellaan 100

Maasmechelen Village ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland. Prestigieuze Belgische en internationale merken zoals Gaastra, Levi’s, Nike en Karen Millen.

C-Mine Expeditie

Tours & activiteiten
Evence Coppéelaan 91

beleef de mijn op een nieuwe manier! Geniet van een interactief parcours onder de grond, een reis door de voormalige steenkoolmijnsite van Winterslag.

Multiculinair genieten in de Vennestraat

Tours & activiteiten
Vennestraat

De Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes, galerijtjes en de wekelijkse versmarkt.

Nationaal Park Hoge Kempen

Natuur & Parken
Nationaal Park Hoge Kempen

Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie! Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dit moet ter plaatse betaald worden:

  • Toeristenbelasting
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent.

  • Babypakket € 25,00 per verblijf
  • Voorkeursboeking € 20,00 per accommodatie
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

9:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau