Geniet in een safaritent op een camping in de natuur van Zuid-Holland v.a € 197,00
Geniet 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent op een camping in het Groene Hart van Zuid-Holland

De familiecamping De Oude Rijn ligt in Ter Aar, midden in het Groene Hart van Zuid-Holland en nabij Alphen aan den Rijn. De camping is geschikt voor iedereen die verlangd naar de rust van het platteland. Laat de kinderen lekker klauteren in de speeltuin en ga zelf lekker ontspannen op het terras van je safaritent. In de nabije omgeving is veel te doen door de vele fiets- en wandelpaden, maar ook uitstapjes naar verschillende plaatsen in de buurt mogen niet ontbreken! Zo vind je o.a. Leiden, Gouda en Rotterdam om een gezellig dagje naar toe te gaan. Het unieke aan het Groene Hart is, is dat het omringd wordt door de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam) en toch over een prachtige natuur bezit. Ga lekker op pad in de omgeving of ga lekker relaxen op de camping!

Daarom is dit een goede deal
 • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
 • Verblijf in een volledig uitgeruste Safaritent
 • Inclusief eindschoonmaak
 • Ga een dagje naar het strand in Noordwijk aan zee!
 • Maak een uitstapje naar Leiden of Gouda
 • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
 • Gratis parkeren bij het park
 • Tip: ontdek het Groene Hart!
Leuke tips in de omgeving

Het Gouden Hart
Als je denkt aan genieten van de natuur in Nederland, denk je misschien al gauw aan de bossen op de Veluwe, of aan de Zeeuwse kust. Toch kun je ook in de Randstad de natuur ontdekken: het Groene Hart! De natuur wordt omringd door de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam). Het Groene Hart is op zijn beurt weer onder te verdelen in gebieden met een eigen karakter, zoals de Rijnstreek of de Hollandse Waarden.

Leiden
Leiden is een van de grootste en oudste steden van Nederland. Hoewel leiden ook al in de vroege middeleeuwen een voorname stad was werd de stad pas echt belangrijk in de Gouden eeuw. De huidige structuur van de binnenstad met grachten en singels herinneren nog steeds aan deze tijd en geven Leiden zijn speciale gezicht. Ontdek meerdere bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum voor Oudheden of het Naturalis of zoek de Leidse hofjes op die nog in het centrum te vinden zijn.

Gouda
Gouda is een prachtige stad in het Groene Hart van de Randstad. De stad is ontstaan in de middeleeuwen op de plaats waar de Gouwe en de Hollandse IJssel samenkomen. Gouda wordt voor het eerst genoemd in de elfde eeuw; al is dit nog wel onder de naam Ter Goud. Veel later in de jaren daarna is de naam veranderd naar hoe het nu is. Het historisch centrum van de stad is een prachtig bewaard gebleven en tegenwoordig één van de belangrijkste trekpleisters van de stad. Je kunt door de stad meerdere stadswandelingen maken met of zonder gids. Tijdens deze wandelingen kom je alles te weten over de stad en zijn roemruchte verleden.

Camping De Oude Rijn
Westkanaalweg 123,
Ter Aar, Nederland
Kaart
Westkanaalweg 123, Ter Aar, Nederland

In een prachtige landelijke omgeving ligt camping De Oude Rijn. Toch zijn er verschillende steden niet al te ver van de camping. Zo kun je genieten van de natuur maar ook van leuke uitstapjes. De camping heeft alles wat je nodig hebt om te overnachten. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin en er is een sanitair gebouw, een wasserette en er is de mogelijkheid om fietsen te huren. Verblijf in een sfeervol ingerichte safaritent. De tent is voorzien van een ruim terras met luifel, een volledige ingerichte keuken met een gastoestel die op wieltjes staat en naar buiten gereden kan worden! Er zijn meerdere slaapcabines.

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag
€ 2,50 per huisdier per nacht
Parkeerkosten
Geen
Parkeren
Ja
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

 • Keuken
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Balkon en/of terras
 • Tuinmeubilair

Vakantiepark

 • Fietsverhuur
 • Wasserette
 • Speeltuin
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal