Campingvakanties
dagen

Geniet van een kampeervakantie in een safaritent in de Belgische Ardennen

Camping Village Sy
Vieuxville, Luik, België bekijk op kaart
Geniet 4, 5, 8, 11 of 15 dagen van een kampeervakantie in een safaritent in de Belgische Ardennen

Camping Village Sy is een gezellige en kleinschalige camping in de Belgische Ardennen direct aan de rivier de Ourthe. Actieve vakantiegangers kunnen hier volledig hun gang gaan. Vanaf de camping zijn er tal van wandel- en mountainbikeroutes door het prachtige landschap. Daarnaast zijn er vele activiteiten mogelijk op de rivier zoals kanoën, kajakken, raften en vissen. Ook is het mogelijk om de rotsen van Sy te beklimmen. Dankzij de safaritent waar je in verblijft krijgt je kampeervakantie een upgrade met luxe! Geniet van binnen en buiten koken dankzij het gasstel dat op wieltjes staat en ga lekker luieren op het terras met luifel. Wil je meer dan alleen natuur zien? Ontdek in de omgeving de verschillende plaatsen die er te vinden zijn en plan hiervoor leuke uitstapjes!

Campingvakanties
dagen

Geniet van een kampeervakantie in een safaritent in de Belgische Ardennen

Camping Village Sy
Vieuxville, Luik, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Ontdek het middeleeuwse stadje Durbuy
  • Camping scoort een 8,6 op Zoover!
  • Ideale omgeving voor wandel- en mountainbikeroutes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij het park
  • Tip: maak een uitstapje naar Marche-en-Famenne!
Leuke tips in de omgeving

Durbuy
Durbuy is de kleinste stad van de Ardennen en kreeg al in 1331 stadsrechten maar tot een echte stad groeide het nooit uit. Totdat het zichzelf tot Kleinste stad van de Wereld uit riep. In de jaren die volgden kwamen vele toeristen naar de mooie stad in de Ardennen door deze slim verzonnen slogan. Bezoek o.a. het prachtige historische centrum met haar smalle straatjes en prachtige oude huizen. Bekijk Durbuy van boven dankzij de uitkijktoren en maak een ontspannen wandeling door het Parc des Topiaires, een prachtige buxustuin.

Marche-en-Famenne
In deze stad staan er eeuwenoude kerken, schitterende handelshuizen en mooie vakwerkhuizen. Het is de ideale plek voor een wandeling door het mooie centrum. Ook zijn er nog verschillende bezienswaardigheden te zien waar je je tijd zeker aan kunt besteden. De architectuur is iets wat je niet mag missen. De stad is door de jaren heen gerenoveerd en heeft een prachtige balans van moderniteit en historie verwerkt.

Camping Village Sy
Reu de Luins 7,
Vieuxville, België
Kaart
Reu de Luins 7, Vieuxville, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op Camping Village Sy geniet je van de rust en de ruimte van de Ardennen. De camping is gelegen aan rivier de Ourthe waardoor er veel verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden. Je kunt op de camping zelfstandig je vakantie vieren maar als je keer geen zin hebt in koken dan kun je de lokale dranken en gerechten bij het restaurant nuttigen. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin! Dankzij de bosrijke omgeving kun je prima wandelen en mooie fietstochten maken. Verblijf op de camping in een sfeervolle safaritent dat voorzien is van een heerlijk ruim terras met luifel. Ook is er een compleet ingerichte keuken aanwezig met inventaris en heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Er zijn meerdere slaapcabines in de safaritent. Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Restaurant
  • Wasserette
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Durbuy

Steden
Durbuy

Durbuy is het kleinste stadje van de wereld. Het is een sfeervol middeleeuws stadje dat goed bewaard is gebleven en waar een aantal leuke winkeltjes en restaurantjes te vinden zijn.

Watervallen van Coo

Natuur & Parken
Coo

De watervallen van Coo zijn één van de beroemdste attracties van de Ardennen. Hier zijn stoeltjesliften aanwezig die naar een hoger punt voeren voor een mooi uitzicht op de hele vallei.

La Roche

Steden
La Roche

La Roche is een stadje in de Ardennen en beschikt over de ruïnes van het kasteel die nog steeds te bezichtigen zijn. Ook is er een oorlogsmuseum te bezichtigen.

Luik

Steden
Luik

Luik heeft allure en is zeker een aanrader voor een dagje cultuur snuiven of winkelen. De stad is een echte uitgaansstad en heeft een uitgebreid winkelaanbod.

Spa en Francorchamps

Outdooractiviteiten, Spa en Wellness
Spa

Spa staat bekend om de oude kuuroorden en het natuurlijke bronwater. De oude kuuroorden zijn nog steeds te bekijken. Tevens ligt bij Spa het circuit de Spa Francorchamps.

Paleis van de Prins-bisschoppen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Place Saint Lambert

Het Paleis van de Prins-Bisschoppen, het huidige justitiepaleis van Luik, is gesitueerd op de Place Saint-Lambert, in het hart van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:30 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau