Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Familievakantie aan de Adriatische Zee vanuit 4*-resort in Zaton

Zaton Holiday Resort
Zaton, Noord-Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
184,95
per studio
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 34 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen met het hele gezin op een luxe 4*-resort aan de Adriatische Zee

Geniet met het hele gezin van een onvergetelijke vakantie aan de kustlijn van Zadar! Je verblijft op een prachtig gelegen luxe 4*-resort. Het zwembadparadijs is volledig vernieuwd! Kinderen vermaken zich uitstekend in het lagunebad, de waterspeeltuin, waterglijbanen en in het plonsparadijs. Tijdens al het waterpret geniet je van een prachtig uitzicht op de Adriatische zee. Vanaf het resort ben je in enkele stappen op het zandstrand. Neem een verkoelende duik, bouw een zandkasteel of doe mee aan een potje beachvolleybal. Je zult je geen moment vervelen! Op het resort worden voor jong en oud leuke activiteiten georganiseerd. 's Avonds geniet je op het terras van een heerlijk drankje en live muziek. Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan het oude havenstadje Nin. Ook een bezoek aan het Romeinse centrum van Zadar mag niet ontbreken! Met 2 uurtjes rijden ben je bij het beroemde Nationaal Park Plitvice-meren. Het Nationaal Park staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is een echte must-see!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Familievakantie aan de Adriatische Zee vanuit 4*-resort in Zaton

Zaton Holiday Resort
Zaton, Noord-Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief verbruik gas, water en elektriciteit
  • Inclusief bed- en badlinnen
  • Het resort is gelegen direct aan het strand
  • Voor jong en oud animatie aanwezig
  • Tip: breng een bezoek aan de Romeinse stad Zadar (ca. 15 km)
Tips voor tijdens je verblijf

Krka-watervallen en Sibenik-dagtrip vanuit Zadar
Ontdek de adembenemende schoonheid van de Krka-watervallen in het Nationaal Park Krka en verken de historische stad Sibenik tijdens een dagtrip vanuit Zadar. Wandel langs de prachtige watervallen en geniet van de mogelijkheid om te zwemmen in het verfrissende water. Bewonder de middeleeuwse architectuur van Sibenik, inclusief de UNESCO-beschermde Kathedraal van Sint-Jacobus. Deze trip combineert natuurlijke wonderen met culturele rijkdom, perfect voor liefhebbers van zowel natuur als geschiedenis.

Kajakken en mosselen proeven aan de kust
Ervaar de kustlijn van Zaton op een unieke manier door te kajakken langs de adembenemende Adriatische Zee, gevolgd door een bezoek aan een lokale mossel- en oesterboerderij. Leer over de traditionele schelpdierenteelt en proef verse mosselen, bereid op traditionele wijze. Deze activiteit biedt een perfecte mix van avontuur en culinaire verwennerij, ideaal voor actieve fijnproevers die de natuurlijke schoonheid van Zaton willen verkennen.

Ontdek Zadar
Zadar, een schat aan de Dalmatische kust, biedt een unieke combinatie van historische monumenten, moderne installaties en natuurlijke schoonheid. Van het melodieuze Zeeorgel en de betoverende Groet aan de Zon tot de rijke geschiedenis van de oude stad met zijn Romeinse ruïnes en middeleeuwse kerken. Zadar is een levendige stad die cultuur, geschiedenis en innovatie naadloos met elkaar verbindt, waardoor het een must-visit bestemming is voor elke reiziger.

Zaton Holiday Resort
Draznikova ul. 78,
Zaton, Kroatië
Kaart
Draznikova ul. 78, Zaton, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Zaton Holiday Resort is gelegen aan de kustlijn van Zadar. De luxe 4*-resort is gelegen op ca. 2 km van het dorpje Nin en 15 km van Zadar. Het resort is van vele faciliteiten voorzien. Je zult je dan ook geen moment vervelen! Het resort is voorzien van een groot zwembad, waterglijbanen en een kinderbad. Vanaf het zwembadparadijs kijk je uit over de Adriatische zee. Met enkele stappen ben je op het zandstrand. Overdag is er een uitgebreid animatieprogramma en in de avond is er live muziek en andere animatie. Er is een winkelpromenade met diverse winkeltjes, restaurants en terrasjes. Kinderen vermaken zich met sportieve activiteiten, zoals voetbal, tennis, paardrijden, basketbal en tafeltennis. Maar ook kun je midgetgolf, biljarten, trampoline springen, is er een speeltuin en zijn er fietsen te huur bij de receptie (tegen betaling). Er rijdt een minitreintje over de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag en alleen in het laagseizoen (kosten ter plaatse te betalen)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Zaton

Steden
Zaton

Zaton is een klein toeristenoord in de baai van het Zadar kanaal. Het vertegenwoordigt een unieke combinatie van architectuur, een aangenaam mediterraan klimaat, ongerepte natuur, een rijk cultureel en historisch erfgoed en een levendig toeristisch leven.

Nin

Steden
Nin

Nin is de oudste koninklijke stad, gelegen op een kleine eilandje, omgeven door lange zandstranden. Archeologisch onderzoek getuigt dat de mens al meer dan 10.000 jaar geleden in Nin aanwezig was. In de buurt van het oude gedeelte van Nin ligt een fort dat getuigt dat daar al meer dan 5.000 jaar geleden mensen woonden.

Zadar

Steden
Zadar

Zadar is het culturele, economische, administratieve en verkeerscentrum van Noord-Dalmatië. De stad heeft een grote voetgangerszone. Het wandelen door de lieflijke, glooiende straatjes van de stad is als een wandeling door de geschiedenis. In Zadar, op de stadspromenade, vind je het unieke Zeeorgel dat wordt aangedreven door de golfenergie.

St. Karlo Boromejski kerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Karlobag

Bezoek de St. Karlo Boromejski kerk, gebouwd in het jaartal 1710. In 1943 is de kerk deels verwoest door bomaanslagen.

Tourist Board Karlobag

Bezienswaardigheden
Trg Dr. Franje Tuđmana 2, Karlobag

Voor een overzicht van alle attracties, activiteiten en informatie in en over Karlobag kunt u terecht bij Tourist Board Karlobag

Poseidon Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten
Drazica 1, Karlobag

Leer duiken in Kroatië. De baaitjes en heldere zee bij Karlobag zijn perfect om de wereld van de zee te leren kennen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. De kosten dienen bij reservering te worden voldaan:
- Kinderstoel € 2,00 per dag
- Kinderbedje € 2,00 per nacht

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag en alleen in het laagseizoen (kosten ter plaatse te betalen)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau