Van der Valk specials
dagen

FLASHDEAL!⚡ 4*-Van der Valk in de Betuwe incl. 3-gangendiner

Van der Valk Hotel Tiel
Tiel, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL!⚡3 dagen in Hanzestad Tiel nabij Nijmegen incl. ontbijt 3-gangendiner

In het 4*-Van der Valk Hotel Tiel geniet je van luxe en comfort. Het hotel is gelegen in het wonderschone landschap van de Betuwe, direct aan de A15. Stap op de fiets en ontdek de prachtige omgeving via de speciaal aangelegde wandel- en fietsroutes. Laat je leiden langs de pittoreske dorpjes, kasteeltjes en de gezellige boerderijen die overal te vinden zijn. Houd je meer van cultuur? Met een halfuurtje rijden ben je in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Bezoek hier de Sint-Stevenskerk, de Grote Markt of de Boterwaag.

Let op: deze deal is boekbaar t/m 23 oktober!

Van der Valk specials
dagen

FLASHDEAL!⚡ 4*-Van der Valk in de Betuwe incl. 3-gangendiner

Van der Valk Hotel Tiel
Tiel, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in een Comfort of Deluxe kamer
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x 3-gangendiner op dag van aankomst (t.w.v. €29,50 p.p.)
  • Wandel- en fietsroutes in de omgeving
  • Mogelijkheid tot fietshuur in het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik overdekte en afsluitbare fietsenstalling (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek ook Nijmegen of Arnhem
Welkom in Tiel!

Welkom in de fruitstad aan de rivier de Waal in het hart van de Betuwe. Een streek die zich kenmerkt door heerlijk fruit. En dat zie je terug in en om de stad. Maak kennis met stadsmascotte Flipje, het fruitbaasje. Wandel door de Vlindertuin in het centrum en de boomgaarden in de omgeving.

Tiel is één van de tien oudste steden van Nederland. Tiel Hanzestad was rond het jaar 1000 al een zeer belangrijke handelsstad. Het historische centrum met de sfeervolle winkelstraatjes herinneren daar nog aan. Daar is het erg gezellig, met talrijke winkels, restaurants en cafés, fraaie parken en stadstuinen.

Ook op cultureel gebied is er van alles te beleven in Tiel. In Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof geniet je van vele prachtige voorstellingen en films. Bezoek ook cultuurgebouw Zinder met hierin o.a. de bibliotheek, muziekschool, exposities en kleine concerthal.

Bij een bezoek aan Tiel mag een bezoek aan het Flipje & Streekmuseum niet ontbreken. Met alles alles over de geschiedenis van Tiel en Flipje. Leuk voor jong en oud!

Tijd over? Bezoek ook Arnhem!
Het levendige centrum van Arnhem bevindt zich op slechts een half uurtje rijden van het hotel. De stad is een prima uitvalsbasis voor culturele uitstapjes naar bijvoorbeeld Burgers' Zoo of het Openluchtmuseum. In de binnenstad kun je uren shoppen. Daarnaast heeft Arnhem ook een keur aan parken en tuinen voor heerlijke wandelingen.

Of Den Bosch!
In Den Bosch kun je veel zien en beleven. De stad bruist van de activiteiten, mooie winkels en bourgondische horeca. Voor ieder wat wils. Ontdek de Binnendieze, struin door de kleine straatjes van de historische binnenstad, eet een échte Bossche bol, cultuur snuiven in de vele musea, wandel door het Bossche Broek, shop in de bijzondere boetiekjes of geniet van de gastvrije sfeer in een knus kroegje!

Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10,
Tiel, Nederland
Kaart
Laan van Westroijen 10, Tiel, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Tiel beschikt over moderne kamers die zijn voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en 's avonds kun je terecht in het hotel-restaurant voor een heerlijk diner. Het Van der Valk hotel Tiel beschikt tevens over een zwembad en een gezellige lounge- / koffiebar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Amerongen

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Drostestraat 20

Kasteel/museum die ook voorzien is van een tuin van tien hectare met verschillende bezienswaardigheden

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Dierentuinen en aquaria
Grebbeweg 111

Ouwehands Dierenpark is en dierentuin die is gelegen in Rhenen

Kasteel Ammersoyen

Bezienswaardigheden
Kasteellaan 1

Kasteel Ammersoyen is het best bewaarde middeleeuwse kasteel, gelegen tussen Maas en Waal op een unieke locatie in een prachtige rustieke omgeving.

Nijmegen

Bezienswaardigheden, Musea, Steden
Nijmegen

De historische stad heeft een rijk verleden. Dit kun je zien aan de mooie historische gebouwen in de binnenstad. Ga lekker winkelen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

Sint-Stevenskerk

Bezienswaardigheden
Sint Stevenskerkhof 62

De Sint-Stevenskerk is de oudste kerk van Nijmegen. Doordat hij werd gebouwd op een iets hoger gelegen Hundisburg heuvel lijkt hij nog groter dan de werkelijke 71 meter.

Arnhem

Musea, Steden, Shoppen
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau