Autovakanties
dagen

4*-hotel nabij het meer van Bled incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Hotel Park - Sava Hotels & Resorts
Bled, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel nabij het meer van Bled in Slovenië incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Op een unieke locatie vind je het 4*-Hotel Park 𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗹𝗲𝗱. Tijd om de omgeving te ontdekken! Dit doe je tijdens een fiets- of wandeltocht en ontdek de fotogenieke plekken! Denk hierbij aan het kerkje, de bossen langs de oevers, de schitterende bergtoppen en het kasteel dat op een klif staat. Verder is een 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗳 𝗸𝗮𝗻𝗼𝘁𝗼𝗰𝗵𝘁 langs de beken en 𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿𝘃𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻 in de Vintgar kloof een schitterende belevenis. Wat je nog meer niet mag missen tijdens je vakantie in dit gebied? De 𝗵𝗼𝗼𝗳𝗱𝘀𝘁𝗮𝗱 𝗟𝗷𝘂𝗯𝗹𝗷𝗮𝗻𝗮 natuurlijk! Deze stad heeft een mooi historisch centrum met een kasteel, leuke straatjes, restaurants en terrasjes. 's Avonds duik je het 𝘄𝗲𝗹𝗹𝗻𝗲𝘀𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 in of ga je baantjes trekken in het 𝘇𝘄𝗲𝗺𝗯𝗮𝗱. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht over het meer.

Autovakanties
dagen

4*-hotel nabij het meer van Bled incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Hotel Park - Sava Hotels & Resorts
Bled, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Optioneel o.b.v. halfpension te boeken: dagelijks dinerbuffet
  • Inclusief gebruik van zwembaden en fitnessruimte
  • Korting op het gebruik van de Sauna World in Wellness Živa in Rikli Balance Hotel
  • Hotel gelegen op loopafstand van het meer van Bled
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeergelegenheid (bij een verblijf van minimaal 5 nachten)
  • Tip: vele recreatiemogelijkheden zoals bergbeklimmen, raften en kajakken
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Spa Park

Een magische plek, ver weg van de zorgen van de buitenwereld
Het Spa Park op de bovenste verdieping van Hotel Park, met het beste uitzicht op de schoonheden van Bled, is jouw ideale uitje van de dagelijkse beslommeringen. Zoals in het hele hotel, kun je in het Spa Park opnieuw de harmonie van het water en het bos voelen. Geef je over aan hun rustgevende omhelzing en zij zullen ervoor zorgen dat je je concentreert op één doel - je ontspanning, regeneratie en terugkeren naar jezelf.

Behandelingen met authentieke en Sloveense producten
De behandelingen in het Spa Park omvatten het verhaal van het water en het bos, en ze gebruiken uitsluitend Sloveense producten, omdat ze hun gasten willen laten genieten van een volledig lokale ervaring. Geef je over aan de bekwame handen en ervaring van de experts, in de omarming van het bos en het water, die zullen zorgen voor behandelingen van topkwaliteit die de authentieke heilzame elementen van Bled en zijn omgeving bevatten, en de wijsheid en zuiverheid van de Alpine natuur gecombineerd met de therapeutische kenmerken van natuurlijke producten uit het bos, water en planten.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Park - Sava Hotels & Resorts
Cesta Scobode 15,
Bled, Slovenië
Kaart
Cesta Scobode 15, Bled, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Park - Sava Hotels & Resorts kijkt uit op het meer van Bled en de Julische Alpen. Het beschikt over een wellnesscentrum met een groot binnenzwembad en een fitnessruimte. De kamers beschikken over een eigen balkon, een kluisje, een minibar en satelliet-tv. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche. De kamers bieden uitzicht op het meer of het omliggende park. Je kunt gratis gebruikmaken van Wi-Fi in de lobby en er is ook een terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag (bij een verblijf van minimaal 5 nachten gratis)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Old Cellar Bled

Eten en drinken
Zagoriška Cesta 12

Buiten het centrum van Bled is restaurant Old Cellar verborgen. Hier valt het eten zo goed in de smaak, dat bezoekers gelijk weer reserveren voor de volgende dag. Bestel de runderwangetjes met panchetta en aardappelpuree en geniet van een ware smaaksensatie.

Zipline Dolinka

Outdooractiviteiten
Cesta Svobode 1

Voel je zo vrij als een vogel terwijl je de Dolinka rivier meerdere keren oversteekt. Zipline Dolinka neemt je mee naar het langste ziplinepacours in Europa. Hangend in je tuigje leg je, verspreid over 7 ziplines, vier kilometer af. Vooraf maak je een kort testritje om te kijken of het iets voor je is.

Vila Bled

Bezienswaardigheden
Cesta Svobode 18

De villa is gebouwd in 1947 op de plaats van een voormalig koninklijk zomerhuis en diende sinds decennia als een van de residenties van president Tito.

Meer van Bled

Natuur & Parken
Cesta Svobode 18

Een bijzonder stukje Slovenië. Het prachtige meer is met zijn smaragdgroene water en een klein eilandje in het midden dé toeristen trekpleister van het land.

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag (bij een verblijf van minimaal 5 nachten gratis)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.13 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau