All-inclusive
Zonvakanties
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel in de prachtige omgeving van de Dolomieten o.b.v. all-inclusive light

Hotel Park Folgarida
Folgarida, Brenta Dolomieten, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
159,-
totaal: 352,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 30 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een 4*-hotel in de prachtig groene omgeving van de Dolomieten o.b.v. all-inclusive light

Parkhotel Folgarida is een prachtig gelegen hotel in de groene omgeving van de Italiaanse Dolomieten. In de zomer is er een breed aanbod aan sport en vermaak in de Val di Sole en kun je er wandelen, mountainbiken en nordic walking beoefenen. Water is het belangrijkste element van de omgeving met meer dan honderd meren en (wilde)rivieren waarop je kunt raften en kanoën. Watersporten is in Folgarida zelf ook prima mogelijk. Het is hier een bezigheid voor jong en oud. Ook in het hotel kun je je na een intensieve dag goed vermaken; er is een groot binnenzwembad om nog wat baantjes te trekken. Zin in wat ontspanning? In de ruime wellness vind je een sauna, hamam, bubbelbad, solarium en een fitnessruimte. De miniclub en animatie (voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud) zorgt ervoor dat de kinderen zich ook geen moment hoeven te vervelen.

Familiekamers met HOGE kortingen!

All-inclusive
Zonvakanties
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel in de prachtige omgeving van de Dolomieten o.b.v. all-inclusive light

Hotel Park Folgarida
Folgarida, Brenta Dolomieten, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks water en frisdranken 10.00 – 21.00 uur
  • Dagelijks lunchbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Dagelijks huiswijn en water bij de maaltijden
  • Familiekamers met hoge kortingen!
  • Kinderen t/m 11 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: neem de stoeltjeslift 'Serrada-Dosso Martinella' in Folgarida
  • Tip: bezoek een van de prachtige watervallen in de omgeving
Tips in de omgeving

Watervallen in de omgeving
De Vallesinella watervallen - Val Rendena
De Vallesinella watervallen zijn een pareltje voor de ware natuurliefhebber! Met zijn drie watervallen daalt het af naar de vallei en biedt een betoverend landschap. Dit is bezaaid met talloze grotten en karstverschijnselen die voortkomen uit het stromende water. Vrij grote grotten (van 386 tot 523 meter lang) bevinden zich op grotere hoogte langs de muren van Torrione di Vallesinella en Castelletto di Mezzo.

Saent watervallen - Val di Sole en Val di Rabbi
Loop over de houten brug met uitzicht op de twee kleine watervallen. Onder je stroomt het water verder de vallei in. De charme van deze watervallen is dat je ze van dichtbij kan bekijken, maar kijk uit dat je niet uitglijdt! Blijf een momentje staan midden op de brug en voel de verkoeling van het water op je gezicht.

Orrido di Ponte Alto – Trento
De Orrido canyon, aan de rand van de stad Trento, is onlangs voor het publiek geopend. Onder begeleiding van een gids kan het bezocht worden. Het is verbazingwekkend om deze kloof te bezoeken die in de loop van duizenden jaren door de Fersina rivier is uitgeslepen, tussen watervallen van meer dan 40 meter hoog en rode rotslagen.

Berghut Rifugio Brentei
Wandel naar berghut Rifugio Brentei in de Italiaanse provincie Trente. De berghut is gelegen op een hoogte van 2182 meter in de Brenta. De berggroep in de Dolomieten behoort toe aan de sectie Monza van de Clup Alpino Italiano. De berghut werd gebouwd in 1932 en werd precies dertig jaar later verbouwd.

Alpinisme in Folgarida
Alpinisme staat voor het beklimmen van een berg waarbij het bereiken van de top het doel is. Om deze top te bereiken moet je natuurlijke hindernissen overwinnen zoals rotswanden, ijswanden of gletsjers. Alpinisme wordt ook wel gebruikt als de verzamelnaam voor verschillende bergsporten zoals bergbeklimmen en gletsjertochten.

Hotel Park Folgarida
Monti Alti 53,
Folgarida, Italië
Kaart
Monti Alti 53, Folgarida, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Park Hotel ligt in Folgarida en biedt een spa met binnenzwembad (vanaf 18 jaar), sauna en Turks stoombad. Het beschikt ook over vermaak voor kinderen en volwassenen. De kamers zijn comfortabel en gezellig ingericht met een minibar en een flatscreen-tv. Ze zijn allemaal voorzien van gratis Wi-Fi. Het restaurant serveert een combinatie van Italiaanse en internationale gerechten. Dit viersterrenhotel beschikt tevens over een fitnessruimte en een bar en er is gratis parkeergelegenheid (o.b.v. bedschikbaarheid).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag (Alleen kleine honden)
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Cogolo di Pejo

Cogolo Di Pejo

In het centrum van Cogolo di Pejo kun je indrukwekkende bezienswaardigheden bezichtigen, waaronder de kleine kerk Santa Lucia. Ook vind je hier winkeltjes en gezellige restaurants.

Val di Non

Natuur & Parken
Via Roma 21

Dit gebied is gevormd door drie opeenvolgende hoogvlaktes, glooiende hellingen bedekt met appelboomgaarden, diepe canyons dorpjes en kastelen en bossen.

Cima Tosa

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
San Lorenzo

Cima Tosa is een berg met een hoogte van 3173 meter. De eerste beklimming vond plaats op 20 juli 1865.

Kathedraal van San Vigilio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Pinzolo Tn

De Kathedraal van San Vigilio is de belangrijkste kerk van de stad en werd gebouwd op de plaats waar oorspronkelijk een oude tempel gevestigd was.

Lago di Santa Giustina

Bezienswaardigheden
Lago Di Santa Giustina

Het meer van Santa Giustina bevindt zich in het centrum van Val di Non, vlakbij Cles. Het heldere water dat in het ravijn komt, creëert prachtige plaatjes.

Cascate di Nardis

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Bezienswaardigheden
Via Santo Stefano

Mooie hoge waterval in natuurpark Adamello Brenta.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag (Alleen kleine honden)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau