Vakantieparken in Nederland
3, 4, 5, 6, 8 of 11 dagen

Verblijf aan het Uitgeestermeer nabij het strand op een unieke en historische locatie

Erfgoedpark De Hoop
Uitgeest, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
88,83
totaal: 419,27 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 4 personen, 3 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5, 6, 8 of 11 dagen in een apparatement aan het Uitgeestermeer nabij het strand op een unieke en historische locatie

Verblijf op een unieke, historische locatie aan de rand van een natuurgebied, direct aan het Uitgeestermeer. Op Erfgoedpark de Hoop is er genoeg te doen! Er zijn diverse natuurspeeltuinen, er is een voetbalveld en een zwemmeer. Kinderen kunnen hier naar hartenlust zwemmen en spelen in het water, maar ook in de omgeving is er genoeg te doen! Huur een boot en ontdek het Uitgeestermeer, vanaf Uitgeestermeer kun je per boot vele authentieke Noord-Hollandse steden en dropjes bezoek. Naast varen is het ook mogelijk om te kanoën of te suppen. Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan de bruisende stad Alkmaar. In het gezellige historische centrum vind je leuke winkels, restaurants en terrasjes. Ook de steen zoals, Zaandam, Haarlem en Amsterdam zijn binnen 30 minuten te bereiken. Maak een prachtige fietstocht langs historische bezienswaardigheden of maak een wandeling door het Noord-Hollands Duinreservaart. Voor een dagje strand hoef je niet ver te rijden. Populaire stranden, zoals Wijk aan Zee en Egmond aan Zee bereik je binnen 20 munten rijden. Heerlijk om een dagje uit te waaien, een strandwandeling te maken of met zomerse temperaturen een duik te nemen in de zee.

Vakantieparken in Nederland
3, 4, 5, 6, 8 of 11 dagen

Verblijf aan het Uitgeestermeer nabij het strand op een unieke en historische locatie

Erfgoedpark De Hoop
Uitgeest, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een luxe appartement
  • Uitstekend restaurant en natuurspeeltuin op het park aanwezig
  • Mogelijkheid tot het huren van fietsen bij de receptie (tegen betaling)
  • Nabij de stranden Egmond aan Zee en Wijk aan Zee
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij de accomodatie
  • Gratis gebruik van parkeren op de centrale parkeerplaats
  • Tip: huur een boot en ontdek het Uitgeestermeer
  • Tip: beng een bezoek aan de Zaanse Schans
Tips voor tijdens je verblijf

Shoppen in de Gouden Straatjes in Haarlem
Haarlem is niet voor niets uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. Van hippe conceptstores en fijne woonwinkels tot antiekmarkten: voor iedere shopper wat wils. Ontsnap aan de Amsterdamse winkeldrukte in de pittoreske straatjes van de compacte, Haarlemse binnenstad. Vooral de verrassende boetiekjes in de Gouden Straatjes zijn geliefd onder de locals. De winkels zijn op zondag open en daarnaast vindt er ook geregeld een Shopping Night plaats, waarbij je tot middernacht kunt winkelen (onder het genot van live muziek, hapjes, drankjes én extra korting).

Breng een bezoek aan Alkmaar
De stad heeft een eeuwenoud centrum met mooie grachten en gezellige winkelstraten. Alkmaar staat niet voor niets al heel lang in de top 10 van de beste winkelsteden. Bewonder de talrijke (meer dan 400) monumenten, koopmanshuizen en hofjes of breng een bezoek aan het Stedelijk Museum Alkmaar, Biermuseum de Boom , het Beatles Museum of niet te missen: het Hollands Kaasmuseum!

Bezoek de Zaanse Schans
De Zaanse Schans is een uniek dorp in Nederland! Het dorp brengt je terug in de 17e en 18e eeuw. Struin door het dorp, vol huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Je komt er van alles te weten over de Zaansteek. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koeken, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen!

Erfgoedpark De Hoop
Lagedijk 31A,
Uitgeest, Nederland
Kaart
Lagedijk 31A, Uitgeest, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Erfgoedpark De Hoop is gelegen op een unieke, historische locatie aan de rand van een natuurgebied, direct aan het Uitgeestermeer. Je verblijft in een luxe appartement met uitstekende zwem- en watersportmogelijkheden binnen handbereik. Daarnaast vermaken kinderen zich uitstekend in de speeltuin. Heb je geen zin om te koken? Op het park vind je een restaurant (geopend vanaf 6 juni) waar je kunt genieten van culinaire gerechten en heerlijke wijn. Bij zomerse temperaturen neem je plaats op het terras of haal een ambachtelijk ijsje bij de ijssalon. Het is mogelijk om fietsen te huren bij de receptie van de jachthaven.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Verplichte kosten

De bijkomende kosten voor de appartementen:

  • Eindschoonmaak €105 eenmalig
  • Bedlinnen €13,50 p.p.
  • Badlinnen €6,50 p.p.
  • Keukenlinnen €6,50 eenmalig
  • Toeristenbelasting €2,75 p.p.p.n.
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

De openingstijden wisselen. Kijk voor actuele openingstijden op de website van het park

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 22.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau