Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf op het mooie Toscaanse platteland in San Gimignano incl. ontbijt

Hotel Le Colline
San Gimignano, Toscane, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
195,-
totaal: 421,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 196 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen op het mooie Toscaanse platteland San Gimignano incl. ontbijt

De zoektocht naar het ideale romantische hotel in San Gimignano hoeft niet lang te duren. Welkom bij Le Colline, de ideale keuze voor reizigers zoals jij. Tijdens je verblijf bij Le Colline kan je Piazza della Cisterna (1,2 km) en Torre Grossa (o Torre del palazzo del Podesta) (1,3 km) bezoeken, enkele van de populairste attracties in San Gimignano. Probeer in San Gimignano lokale favorieten, zoals oesters, bij Osteria delle Catene, Vineria of Joice Enoteca Wine Bar. Het is ook een aanrader om tijdens je reis één van de populaire historische musea, zoals Medieval Criminal and Torture Museum, Torre e Casa Campatelli en San Gimignano 1300 te bezoeken. Le Colline heet je graag welkom in San Gimignano!

Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf op het mooie Toscaanse platteland in San Gimignano incl. ontbijt

Hotel Le Colline
San Gimignano, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op slechts 1,5 km van Piazza Cisterna
  • Verblijf in een middeleeuws, ommuurd stadje!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: proef een bekroonde Gelato bij Dondoli
Wat te doen in San Gimignano

San Gimignano, het bekendste bergdorp van Toscane. In dit dorp kun je de Middeleeuwen zelf ervaren, een oude toren beklimmen, ijzingwekkende middeleeuwse fresco’s bewonderen en een fascinerende reconstructie van de stad bekijken om te zien hoe het was om hier te leven in de 13e eeuw. San Gimignano is bekend om het feit dat de skyline nagenoeg niet veranderd is sinds de Middeleeuwen. De veertien middeleeuwse torens hebben het dorp de bijnaam “Manhattan van de Middeleeuwen” gegeven. Het is een van de mooiste vergezichten in heel Toscane. Zodra je de stad betreedt, waan je je compleet in de Middeleeuwen en vergeet je even de hele 21ste eeuw. Wat mag je zeker niet missen als je San Gimignano bezoekt? Bekijk onze tips hieronder.

Wandel door het historische gedeelte van het dorp
Wat je zeker niet mag overslaan tijdens een bezoek een Toscane, is een wandeling over de sfeervolle pleinen en geplaveide straten van San Gimignano. De uitdrukking “teruggaan in de tijd” krijgt hier een nieuwe dimensie. Tijdens een wandeling door de straten van San Gimignano is een bezoek aan de Piazza della Cisterna met zijn oude regenbak een aanrader. Ook het Piazza del Duomo is een aanrader. Aan de andere kant van het dorp vind je het Sant’Agostino plein en de bijbehorende kerk. Dit gedeelte van het dorp is iets rustiger.

Beklim de Torre Grossa
Klim in de geschiedenis tijdens een bezoek aan de Torre Grossa (Grote Toren). De torens werden ooit gebruikt als een manier om verdediging te bieden tegen aanvallen van buitenaf. De rijke families konden op deze manier hun macht en bevoorrechte positie laten zien. De hoogste toren van San Gimignano, de Torre Grossa in Piazza del Duomo, is geopend voor bezoekers. De toren is 54 meter hoog en heeft maar liefst 218 treden naar de top. De treden zijn gemakkelijk te betreden met jonge kinderen. Het laatste stukje naar de top moet worden gedaan op een steile ladder. Je bevindt je daarna op een prachtig uitkijkpunt. Het uitzicht is fantastisch.

Klassieke souvenirs in San Gimignano
Winkelen voor souvenirs wordt zeer serieus genomen in San Gimignano. Vreemde kleine winkeltjes bepalen het straatbeeld van het dorp. Sommige winkeltjes zijn erg toeristisch, maar andere winkeltjes hebben een goede ambiance. Je vindt er mooi lokaal aardewerk, textiel, een prachtige winkel waar aquarellen worden verkocht en objecten die worden gemaakt van de lokale steen, albast.

Hotel Le Colline
Località Sovestro 32,
San Gimignano, Italië
Kaart
Località Sovestro 32, San Gimignano, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Le Colline ligt midden op het platteland van Toscane op slechts 1 kilometer van het historische centrum van San Gimignano. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In het restaurant Da Nisio kun je terecht voor Toscaanse gerechten en een verscheidenheid aan lokale wijnen. Hotel Le Colline is voorzien van een zwembad met ligstoelen en parasols. De kamers beschikken over airconditioning, een televisie, een minibar en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Buitenzwembad
Ja
Hoogtepunten

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau