Autovakanties
dagen

4*-hotel in St. Anton am Arlberg o.b.v. halfpension

Anthony's Life & Style Hotel
St. Anton am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een 4*-hotel in St. Anton am Arlberg o.b.v. halfpension

Een vakantie in de regio St. Anton am Arlberg staat garant voor een combinatie van inspanning en ontspanning. Geniet samen van de bergen, de natuur en het buitenleven! Vanuit St. Anton am Arlberg kun je diverse ontspannen wandelingen maken over de alpenweiden of deelnemen aan een uitdagende wandeltocht. Ontdek al wandelend het Verwalltal met zijn smaragdgroene Verwallsee. Mountainbikers leven zich uit op ongeveer 200 km aan bewegwijzerde mountainbikepaden, maar ook zijn er vele outdoor mogelijkheden en watersporten te beoefenen zoals kajakken, raften, klimmen op een klettersteig en paragliden. Maak een dagtocht naar het idyllische Moostal en bewonder prachtige rozen op de Alpenrosenweg. Op vakantie met het hele gezin? Ook dan is er genoeg te doen! Met de Sommerkarte beleef je de zomer van top tot teen! De kaart biedt je tal van mogelijkheden om de unieke regio rond St. Anton am Arlberg te ontdekken.

Familiekamers met hoge kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

4*-hotel in St. Anton am Arlberg o.b.v. halfpension

Anthony's Life & Style Hotel
St. Anton am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet met producten uit de regio
  • Dagelijks 3-gangendiner inclusief saladebuffet
  • Inclusief toegang tot de Sky Spa wellnessruimte
  • Inclusief begeleide wandel- of fietstochten met gids
  • Inclusief ''Arlberg zomerkaart'' voor kortingen en extra's
  • Kinderen t/m 8 jaar verblijven GRATIS!
  • Kinderen van 9 t/m 12 voor de helft van de prijs!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Anthony's Life & Style Hotel
Dorfstraße 3,
St. Anton am Arlberg, Oostenrijk
Kaart
Dorfstraße 3, St. Anton am Arlberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het centrum van St. Anton ligt het moderne Anthony's Life & Style Hotel, op slechts 100 meter van de kabelbanen Galzigbahn en Gampenbahn. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt voor het dineren terecht in het steakhouse of de pizzeria van het Anthony's Life & Style Hotel (niet inclusief bij halfpension en is 3 dagen per week geopend). De spa is voorzien van een Finse Bio sauna, ontspannings- en massagekamers en een hot tub. De ruime kamers zijn voorzien van een modern Tiroler inrichting. De kamer is voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, kluisje en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet. Je maakt gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 24,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl

Steden, Bezienswaardigheden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 24,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau