Pretparken
Movie Park Germany
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

MEGADEAL! ⚡️ Beleef 2 dagen Movie Park Germany incl. 4*-hotel en ontbijt

Parkhotel Oberhausen
Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
98,-
totaal: 232,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 33 aankomstdagen beschikbaar!
MEGADEAL! ⚡️ Ontdek Movie Park Germany incl. verblijf in 4*-hotel met ontbijt op 12 km van het park

Movie Park Germany is het film- en attractiepark nabij Oberhausen. Ontdek de gethematiseerde wildwaterbaan en bezwijk samen met Koning Arthur, de ridders van de Ronde Tafel en duistere wezens en sprookjesfiguren op een riskante zoektocht naar het legendarische zwaard. Laat je vervolgens meeslepen in het nieuwe sterrenstelsel van Star Trek™ en ervaar met de Ninja Turtles bloedstollende avonturen in hun verkeersschool License to drive. Voor nog meer actie, kan je vanaf 60 meter naar beneden storten in de High Fall. Durf jij het aan?

Let op:
De tickets voor Movie Park Germany ontvang je per e-mail. Het is verplicht vooraf te reserveren bij Movie Park Germany. Op de door ons toegestuurde tickets staat hoe dit te doen. Wij raden je aan dit zo snel mogelijk na ontvangst van de vouchers te doen om teleurstelling en volle dagen te voorkomen. Zonder reservering kun je het park niet in.
De boeking is niet te annuleren!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Pretparken
Movie Park Germany
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

MEGADEAL! ⚡️ Beleef 2 dagen Movie Park Germany incl. 4*-hotel en ontbijt

Parkhotel Oberhausen
Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 dagen entree voor Movie Park Germany t.w.v. € 100,00 p.p. (aan de kassa)
  • Slechts op 14 km afstand van Movie Park Germany
  • Movie Park Germany: het Hollywood van Duitsland
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Movie Park Germany | Maatregelen en parkinformatie

Let op! Indien je 2 dagen Movie Park Germany hebt geboekt, hoef je ALLEEN de 1e dag te reserveren. De 2e dag reserveren hoef je NIET online te doen, maar bij aankomst op de 1e dag bij Movie Park Germany.


Parkinformatie

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop! Je kunt in zeven themagebieden meer dan 40 adembenemende attracties, razendsnelle achtbanen en sensationele shows beleven en je door beroemde film- en tv-helden laten meevoeren naar de wereld van de film.

Nog meer Hollywood in Germany met de nieuwe, spectaculaire Multi Dimension Coaster “Movie Park Studio Tour”. De nieuwe familieachtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio's in Californië, neemt je mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes. Geluid en speciale effecten, twee versnellingen vooruit en achteruit, en een 360 graden draaiend platform zorgen voor een immersieve ervaring met multimedia-elementen. Welkom in de Movie Park Studios! Hier worden bezoekers zelf de ster voor een dag.

Je kunt samen met de kinderen veel plezier beleven in het PAW Patrol themagebied "Adventure Bay". Hier kunnen jonge en oude fans van de populaire tv-serie de wereld van hun hondenhelden van dichtbij meebeleven. Drie getrouw ontworpen familieattracties waaronder de nieuwste attractie "Skye's High Flyer" en de bekende PAW Patrol commandotoren brengen de kinderserie tot leven in het grootste Nickland van Europa.

Ontmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool ‘License to drive’.

Movie Park Germany is het enige pretpark ter wereld dat een spectaculaire achtbaan aanbiedt met de officiële Star Trek™ licentie. De intergalactische Triple Launch Coaster "Star Trek™: Operation Enterprise" lanceert je met warpsnelheid in nieuwe sferen. Talloze inversies, spectaculaire baanelementen en de 40 meter hoge twisted halfpipe, uniek in Europa, laten hen deel worden van de missie om de U.S.S. Enterprise te redden.

Voor wie het graag wat donkerder heeft, wordt het park vanaf oktober omgetoverd tot het grootste Halloween-evenement van Europa. Meer dan 280 monsters, talrijke horrorhuizen en speciale scare zones zullen zelfs de moedigste gasten het bloed laten stollen tijdens het meermaals bekroonde Halloween Horror Festival. Voor nog meer avontuur en actie neemt de indoor-achtbaan "Van Helsing's Factory" je mee op een razendsnelle vampierenjacht door de duisternis of voert de eerste houten achtbaan van Duitsland "The Bandit" je mee op een achtervolging door het Wilde Westen.

Openingstijden Movie Park Germany
Movie Park Germany heeft wisselende openingstijden. Met name in het voor- en naseizoen is Movie Park veelal op maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Let hier dus vooral op als je op zondag aankomt en/of verblijft.
Klik voor meer informatie over de openingstijden op deze link.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Parkhotel Oberhausen
Teutoburger Straße 156,
Oberhausen, Duitsland
Kaart
Teutoburger Straße 156, Oberhausen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Parkhotel Oberhausen ligt in de wijk Osterfeld, in Oberhausen en biedt een gratis pendeldienst naar de lokale bezienswaardigheden. In de omgeving van Oberhausen zijn er vele activiteiten te vinden, zoals: Movie Park Germany, Alpincenter in Bottrop, Sea life en nog veel meer. Parkhotel Oberhausen beschikt over comfortabele kamers met gratis WiFi en gratis Sky Sports-zenders. Je kunt gratis bellen naar vaste telefoonlijnen in Duitsland en Nederland. Het Parkhotel Oberhausen heeft een à-la-carterestaurant en een pub met regionale bierspecialiteiten en tal van warme snacks. Daarnaast kun je 24 uur per dag terecht in de lobbybar. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Tennisbaan
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Movie Park Germany

Attractieparken
Warner Allee 1

Movie Park Germany is een leuk attractiepark gelegen nabij Bottrop. In het park ontmoet je je favoriete tv-helden. Met meer dan 40 attracties en shows is er genoeg vertier voor iedereen.

SEA LIFE Oberhausen

Dierentuinen en aquaria
Zum Aquarium 1

In het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland zijn meer dan 5.000 zeeschepsels aanwezig in meer dan 50 tanks. Van kwallen tot haaien, van roggen, clownvissen tot de Aziatische dwergotter. Het meest bijzondere is de onderwatertunnel waar je haaien veilig kunt bekijken.

Legoland Discovery Centre

Attractieparken
Centro-Promenade 10

Oberhausen's meest opwindende attractie heeft 2800 m² om te spelen en te genieten. Lego neemt de kleine ontdekker mee op een kleurrijke reis vol met actie.

Oberhausen

Steden
Centroallee 1000

Oberhausen staat bekend om het winkelcentrum CentrO. CentrO is een reusachtig winkelcentrum met meer dan 200 winkel, uitgaansgelegenheden en restaurants.

De Watertoren in Mülheim

Bezienswaardigheden, Musea
Burgstrasse 70

De watertoren van Mülheim is een monument van de industriële geschiedenis van de Ruhrvallei. De watertoren staat er al meer dan een eeuw en heeft al vele prijzen ontvangen.

Mülheim an der Ruhr

Steden
Leineweberstrasse 57

Mülheim, het groene hart van het Ruhrgebied! In Mülheim vind je vele winkels, restaurants en cafés. En toch krijg je het gevoel in een klein dorp te zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Belangrijke informatie

Let op:
kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het park. Voor een babybed betaal je € 15,00 ter plaatse aan het hotel. Kinderen t/m 3 jaar moeten altijd meegenomen worden in de kamerindeling.

Let op:
De tickets voor Movie Park Germany ontvang je per e-mail. Het is verplicht vooraf te reserveren bij Movie Park Germany. Op de door ons toegestuurde tickets staat hoe dit te doen. Wij raden je aan dit zo snel mogelijk na ontvangst van de vouchers te doen om teleurstelling en volle dagen te voorkomen. Zonder reservering kun je het park niet in.
De boeking is niet te annuleren!

In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Enkele foto's vallen onder copyright:

  • Turtles: © 2022 Viacom Overseas Holdings C.V.
  • SpongeBob: © 2022 Viacom International Inc. Alle rechten voorbehouden. Gecreëerd door Stephen Hillenburg.
  • Paw Patrol: © 2022 Spin Master. Alle rechten voorbehouden.
  • Star Trek: ™ & ©2022 CBS Studios Inc. STAR TREK and related marks and logos are trademarks of CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
  • Looney Tunes: LOONEY TUNES and all related characters and elements © & ™ Warner Bros.Entertainment Inc. (s20)
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau