Autovakanties
4, 6, 8 of 13 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension in 4*-wellnesshotel in Mayrhofen

Sport & Spa Hotel Strass
Mayrhofen, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
295,-
totaal: 623,15 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 26 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 13 dagen in een 4*-wellnesshotel in Mayrhofen o.b.v. halfpension

Hotel Strass is een ruim opgezette accommodatie in het centrum van Mayrhofen. Als je aan zomer in Mayrhofen denkt dan denk je aan wandelen door de bergen. Dit prachtige landschap heeft verschillende fantastische wandelroutes die je kunt bewandelen. Je hebt de keuze uit makkelijke routes tot gevorderde routes. Je kunt er zelfs voor kiezen om samen met je kinderen te gaan wandelen, samen van het uitzicht te genieten en de kinderen zullen zich geen moment vervelen! Mayrhofen is de ultieme vakantie om samen met het hele gezin te kunnen genieten. Bezoek tijdens je verblijf enkele van de populairste attracties in Mayrhofen. Bijvoorbeeld: Adlerbuehne Ahorn (0,4 km) en Mayrhofen Parish Church (0,5 km).

Autovakanties
4, 6, 8 of 13 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension in 4*-wellnesshotel in Mayrhofen

Sport & Spa Hotel Strass
Mayrhofen, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 12 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangen keuzediner
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Kinderen t/m 5 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem de Penkelbahn lift naar boven!
Leuke tips in de omgeving

Flying Fox Schlegeis 131
Het Schlegeis stuwmeer in de Zillertaler Alpen heeft een bijzondere nieuwe attractie: de Flying Fox Schlegeis 131. Deze zipline is 600 meter lang en loopt langs de dam. Een supersnelle afdaling 131 meter boven het water van het stuwmeer zorgt voor een ware kick die adrenalinejunkies zeker waarderen. Er zijn ook combitickets te verkrijgen voor degene die, naast de Flying Fox, ook graag de via-ferrata klettersteig willen uitproberen.

Schlegeis Alpenstraße
De 13,3 km lange Schlegeis Alpenstraße in de Zillertaler Alpen begint bij het bergdorp Ginzling op 1.000 meter hoogte. Via acht bochten, door vier natuurstenen tunnels en langs talloze uitkijkpunten leidt de Alpenstraße naar de Schlegeis Stausee op 1.800 meter. Wandel over de 725 meter lange en 131 meter hoge Schlegeis stuwdam of verken de stuwdam van binnenuit tijdens een begeleide rondleiding. De parkeerplaats bij Schlegeis Stausee is tevens het startpunt voor prachtige bergwandelingen in de alm en alpenregio Zillertaler Alpen. De rit van Ginzling naar het reservoir duurt ongeveer 30 minuten. Op een deel van de route is slechts één rijstrook, die door verkeerslichten geregeld wordt.

Innsbruck Card
Met de Innsbruck Card reis je 48 uur gratis met het openbaar vervoer, twee kabelbanen en een hop-on-hop-off bus. Ook krijg je gratis toegang tot 22 attracties, zoals het Stadtturm, Schloss Ambras en de Olympische skischans. Tip: koop de kaart voor vertrek alvast online.

Sport & Spa Hotel Strass
Hauptstraße 470,
Mayrhofen, Oostenrijk
Kaart
Hauptstraße 470, Mayrhofen, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4-sterrenhotel ligt in het centrum van Mayrhofen, naast de kabelbaan Penkenbahn naar het Zillertal 3000. Het beschikt over een binnenzwembad en een tennisbaan. De ruime kamers van het Strass Hotel beschikken over een balkon, kabel-tv en een badkamer met badjassen en een haardroger. Het restaurant beschikt over een wintertuin en serveert Tiroolse en internationale gerechten. In het restaurant zijn geen speciale maaltijden, wel zijn er vegentarische alternatieven. Tot de spafaciliteiten behoren diverse sauna's en een hottub. Er worden ook massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden. Badjassen zijn te huur bij de receptie. Je kunt ontspannen in de tuin en squashen, biljarten en tafeltennissen. Er is een speelkamer met videospelletjes. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. Tegen een toeslag kun je gebruikmaken van een parkeergarage, die zal € 8,00 euro per auto per nacht bedragen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 8,00 per auto per nacht
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Freizeitpark Zell

Outdooractiviteiten
Schwimmbadweg 1

Het terrein is maar liefst 45.000 m2 groot en heeft o.a. een groot zwembad, sportzwembad en kinderbad, een reuze glijbaan, een belevingsspeeltuin, volleybalvelden, tennisbanen en midgetgolf.

Zillertaler Höhenstraße

Bezienswaardigheden
Zillertaler Höhenstraße

Deze weg behoort tot de mooiste Alpenwegen van Oostenrijk. De weg reikt tot een hoogte van 2020 meter en biedt een prachtig uitzicht over de Zillertaler Alpen.

Gerlos

Outdooractiviteiten
Gerlos

Het uitgesproken après-ski dorp is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De wintersportmogelijkheden zijn er eindeloos!

Met de Hungerburgbahn

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Rennweg 3

Zoef met de Hungerburgbahn en de Seegrubenbahn (met de Innsbruck Card gratis) in 25 minuten naar het dak van de Nordkette. Neem bij Restaurant Karstube plaats aan de buitenbar of op de heerlijke strandstoelen. Dit is dé hang-out van de lokale freestylers. In de wintermaanden geven ze complete shows weg op hun twin-tip ski's of snowboards.

Zillertal

Outdooractiviteiten
Zillertal

Op de 143 km pistes en 52 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op:

  • In het restaurant zijn geen speciale maaltijden. Wel zijn er vegetarische alternatieven
  • Tijdens het ontbijt worden er gluten- en lactosevrije producten geserveerd
  • Hotelkamers bevinden zich in hotel Strass
  • Toegang sauna vanaf 16 jaar (15.00 – 20.30 uur)
  • Fitness en zwembad (07.00 – 20.30 uur)
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 8,00 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau