Steden dichtbij
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij Dresden incl. ontbijt

Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre
Radebeul, Saksen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in Radebeul nabij Dresden incl. ontbijt

Verblijf in het 4*-Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre dat gelegen is in het plaatsje Radebeul. Op een korte rijafstand bevind je je al in de hoofdstad van het Saksische Dresden. In deze stad ontdek je de historische stadskern, vele musea en gezellige restaurants. Een echte aanrader is het Paleiscomplex Zwinger, dat gebouwd is tussen 1710 en 1728 en nu als museum gebruikt wordt. Ook voor de shopaholics is dit een leuke stad met veel verschillende winkels van design naar kleine boetiek winkels. Met een ligging langs de rivier de Elbe, is het ook een ideaal punt om te genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuurrijke omgeving.

Steden dichtbij
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij Dresden incl. ontbijt

Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre
Radebeul, Saksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de fitnessruimte
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8.0!
  • Gebruik van de Blu Motion Spa (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Paleiscomplex Zwinger
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 10 dagen voor aankomst

Tips in de omgeving

Beklim de Frauenkirche in Dresden
De Frauenkirche werd in 1945 zwaar beschadigd door bombardementen. De enorme koepel zakte in elkaar en er bleef bijna niets meer over deze bezienswaardigheid. Daarna bleef de plek decennialang een ruïne, midden in de stad. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar de kerk werd pas in 2005 weer in (nagenoeg) originele staat heropend. De inwoners van Dresden hebben de ruïnes tijdens de tijd van de DDR al die jaren beschermd door er een herdenkingsplek voor de vrede van te maken. De Frauenkirche is een van de meest iconische gebouwen in Altstadt, de historische stadskern van Dresden. De nieuwe koepel van de Frauenkirche kan nu zelfs beklommen worden, wat de allerbeste panoramaplaatjes van Dresden oplevert.

Staatsweingut Schloss Wackerbarth
Schloss Wackerbarth is tot ver buiten de grenzen van Sachsen bekend, niet alleen om zijn wijnen, maar ook om zijn eersteklas Sekt. Als erfgenaam van het traditierijke merk Bussard is Wackerbarth vandaag de dag het oudste Sekthuis van Sachsen en het op een na oudste van Duitsland.

Schloss Wackerbarth zelf opende in 2002 zijn deuren voor bezoekers als eerste ‘belevingswijngoed’ van Europa. In de wijngaard en in de kelder komen die de geheimen van de wijn op het spoor of kunnen ze meemaken hoe de belletjes in de Sekt komen. Het barokke ensemble van slot en park aan de voet van de wijngaard en de moderne productieafdeling voor wijn en Sekt met hun buitengewone ambiance bieden hun bezoekers wijnbeleving met alle zintuigen. Plus natuurlijk wijn uit de ongeveer 90 hectare wijngaarden en Sekt van merken als Schloss Wackerbarth, Bussard en August der Starke.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 10 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre
Nizzastraße 55,
Radebeul, Duitsland
Kaart
Nizzastraße 55, Radebeul, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre is een luxe hotel dat wordt omgeven door wijngaarden en groene bossen in het plaatsje Radebeul. Het hotel ligt op slechts 7 km van het centrum van de Saksische hoofdstad Dresden. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en wellnessfaciliteiten. De kamers zijn standaard voorzien van een zithoek, telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en eigen badkamer die is voorzien van een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi bij het hotel en parkeergelegenheid tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 16,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 16,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Semperoper

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Theaterplatz 2

De officiële benaming voor deze vorstelijke opera is ‘Sächsische Staatsoper’. Nadat de oorspronkelijke opera in het jaar 1869 door een fikse brand werd verwoest gevolgd door de bombardementen in 1945, heeft men tussen 1952 en 1956 getracht dit te herstellen.

Zwinger Paleis

Bezienswaardigheden, Cultuur

Dit voormalige paleis, wat ooit onderdeel was van het Dresden Fort, is tegenwoordig in gebruik genomen als museum.

Residenzschloss Dresden

Bezienswaardigheden, Cultuur
Taschenberg 2

Dit Koninklijke paleis van de stad staat in het historische deel. Het is het oudste gebouw van Dresden.

Frauenkirche Dresden

Bezienswaardigheden, Cultuur
Neumarkt

De frauenkirche is een zeer fraai barokke kerk wat men met oog voor detail heeft afgewerkt. Het gebouw is identiek aan zijn voorganger uit de 18e eeuw.

Altmarkt Dresden

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eten en drinken

Dit is het bekendste plein van Dresden. U vindt hier vooral gezellige cafeetjes, terrasjes en winkeltjes. Daarnaast staat hier de 92 meter hoge Kreuzkirche.

Freiberg

Steden
Freiberg

Freiberg is de belangrijkste mijnstad van Saksen. Bezoek het gezellige marktplein met zijn knusse restaurantjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Indien op 31 december in het hotel verblijft is er een verplichte toeslag voor het oudejaarsdiner van toepassing. Dit dient ter plaatse te worden voldaan.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 16,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op:

  • Maximaal 1 kind t/m 5 jaar verblijft gratis in het bed van de ouders (of t/m 3 jaar in een kinderbedje, indien beschikbaar).
  • Indien je met oud & nieuw in het hotel verblijft is er een verplichte toeslag (supplement nog niet bekend) voor het diner van toepassing. Dit dient ter plaatse te worden voldaan.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 16,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau