Stedentrips
dagen

Beleef Reykjavik incl. vlucht, transfer & ontbijt

Arctic Comfort Hotel
Reykjavik, Reykjavik, IJsland bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de hoofdstad Reykjavik incl. vlucht, transfer, hotel nabij de Blue Lagoon en ontbijt

Koud? Echt niet! Dankzij de warme golfstroom van de Atlantische Oceaan kent het land, ondanks dat het zo dicht bij de poolcirkel ligt, een zeeklimaat. Dat betekent koel in de zomer, met temperaturen even boven de 10 graden, en doorgaans nogal mild vriesweer in de winter. Reykjavik ontdekken betekent twee outfits in je koffer stoppen. Voor binnen en buiten de stad. Reykjavik staat bekend om het bruisende nachtleven waar heel de wereld op afkomt. Heerlijk ontspannen in de Blue Lagoon, wat op ca. 800m van het hotel ligt (ideaal!). De hippe hoofdstad kunt je te voet verkennen.

Stedentrips
dagen

Beleef Reykjavik incl. vlucht, transfer & ontbijt

Arctic Comfort Hotel
Reykjavik, Reykjavik, IJsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Reykjavik vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op ca. 4 km van de Imagine Peace Tower en Reykjavik Old Harbour
  • Op korte loopafstand van het grootste zwembad en winkelcentrum van IJsland
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het natuurreservaat Reykjanesfólkvangur
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er zo bijzonder aan IJsland?

Het dunstbevolkte land van Europa heeft een ruige natuur, hoge watervallen, geisers, vulkanen, zwarte stranden en het magische noorderlicht, maar IJsland heeft nog veel meer unieke typische IJslandse kenmerken. Want niets in IJsland is, zoals de rest van Europa.

Onze favoriete must-do's in Reykjavik!

  • Even langsgaan bij de beroemde Hallgrímskirkja kerk
  • Walvissen spotten
  • Relaxen in de Blue Lagoon (mis dit absoluut niet!)
  • Lekker eten in de lokale restaurantjes

Onze favoriete must-do's in IJsland!

  • De watervallen bewonderen
  • Over de stranden wandelen
  • Apenkooien bij Borgarfjördur
  • Relaxen in de thermaalbaden
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Arctic Comfort Hotel
Síðumúli 19,
Reykjavik, IJsland
Kaart
Síðumúli 19, Reykjavik, IJsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Artic Comfort Hotel is gelegen op een korte loopafstand van het grootste zwembad van IJsland, Laugardalslaug, en het grootste winkelcentrum Kringlan van Reykjavik. Tevens ben je vanuit het hotel met de bus in 5 minuten in het stadscentrum. Alle ruime kamers van Artic Comfort Hotel zijn standaard voorzien van een flatscreentelevisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Uitgaansleven in Reykjavik

Nachtleven
Reykjavik

Reykjavik heeft een bruisend uitgaansleven. Nasa is de grootste nachtclub van Reykjavik. De meeste bars blijven op weekdagen open tot één uur ’s nachts, maar in de weekenden tot zeven à acht uur ’s morgens.

Noorderlicht

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Noorderlicht

Deze zeer bijzondere kleuring van de hemel (aurora borealis) heeft altijd al voor veel belangstelling gezorgd. Verschillende speciale routes worden hiervoor georganiseerd.

Blue Lagoon

Natuur & Parken, Spa en Wellness
Blue Lagoon

Hier kunt u zwemmen in natuurlijk geothermisch zeewater met ingrediënten als zout, silica en algen. Dit staat garant voor goede invloeden op verschillende aandoeningen.

Geysir

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Haukadalsvegur

In de Haukadalur vallei ligt de beroemdste geiser van IJsland. Tijdens een uitbarsting van deze natuurlijke attractie kan het kokende water wel 70 meter hoog de lucht in spuiten.

Gullfoss

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten, Natuur & Parken
Gullfoss

De waterval is onderdeel van de ‘Golden Circle’, de meest toeristische route van IJsland naar onder meer Þingvellir en Geysir. Door het opstuivende water zijn er met zonnig weer meerdere regenbogen te zien.

National Park Snæfellsjökull

Natuur & Parken
National Park Snæfellsjökull

In het westen van IJsland ligt dit prachtige natuurpark met de met ijs bedekte Snaefellsjökull vulkaan. Het nieuwste nationale park van het land heeft een oppervlakte van ongeveer 170 km².

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja, openbaar

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau