Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

5*-resort op Kreta o.b.v. halfpension of all-inclusive incl. vlucht en transfer

Georgioupolis Resort
Georgioupolis, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
649,-
totaal: 1380,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in een 5*-resort op Kreta o.b.v. halfpension of all-inclusive incl. vlucht en transfer

Georgioupolis Resort ligt op ca. 300 m loopafstand van een langzaam in zee aflopend zandstrand. Je hoeft de autoweg tegenover het resort niet over te steken; het strand is te bereiken via een tunnel. Aan het strand vind je een restaurant en een bar. Vanuit het resort heb je een schitterend uitzicht over bergen en zee. Wil je wat van de omgeving van Georgioupolis Resort zien? Huur een auto en rijd naar Georgioupolis, een van de nabijgelegen dorpjes, wat op 5 km ligt. Liever Kreta ontdekken per excursie? Vraag dan ter plaatse naar de mogelijkheden.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

5*-resort op Kreta o.b.v. halfpension of all-inclusive incl. vlucht en transfer

Georgioupolis Resort
Georgioupolis, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Heraklion vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive
  • Alle kamers gerenoveerd in 2024!
  • Resort beschikt over een Aquapark
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • 5*-resort op 300 meter van het strand
  • Tip: bezoek Chania en Rethymnon stad
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Georgioupolis Kreta

Georgioupolis (Georgoupolis in Apokoronas) ligt tussen Chania stad (40 kilometer) en Rethymnon stad (21 kilometer) aan de baai van Almyros op Kreta. Het is een klein vissersdorpje (500 inwoners) dat zich de afgelopen decennia ontwikkeld heeft tot een volwaardig toeristisch dorp. Het heeft de naam gekregen van de Prins van Kreta; Georgios (einde 19e eeuw).

Dat Georgioupolis een leuke vakantieplaats is geworden, heeft te maken met het lange uitgestrekte zandstrand dat zich hier bevindt. Er zijn heel wat terrasjes, restaurants en tavernes langs het water en de laatste jaren zijn er veel grote hotels bij gekomen. Het nachtleven is behoorlijk goed en aan het strand zijn parasols en ligbedden te huur. Ook voor watersporters is er van alles te doen, je kan bijvoorbeeld windsurfen, en waterfietsen.

In Georgioupolis is een klein haventje waar vooral vissersbootjes aanleggen, dat verklaart ook het feit dat er goede visrestaurants in het dorp zijn. In Georgioupolis mondt de rivier Almyros uit. De hoge eucalyptusbomen die zich hier bevinden zijn opvallend. In het centrum van Georgioupolis bevindt zich een levendig dorpsplein waar de meeste winkels zich bevinden. (bakker, slager, minimarktjes, cafés etc.)

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Georgioupolis Resort
Georgioupolis,
Georgioupolis, Griekenland
Kaart
Georgioupolis, Georgioupolis, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 5 sterren Georgioupolis Resort ligt op 150 meter van het strand van Georgioupolis en wordt omringd door een tuin met palmbomen, met op de achtergrond de Witte Bergen. Het beschikt over een groot zwembad, een buffetrestaurant en kamers met gratis Wi-Fi. De ruime kamers en maisonnettes van het Georgioupolis Resort zijn voorzien van airconditioning en kijken uit op de tuin, de zee of de Witte Bergen vanaf het eigen balkon. Ze hebben allemaal een satelliet-tv, een kluisje en een koelkast. Je kunt drankjes en cocktails bestellen bij de pool bar, of genieten van een lichte snack van de bar bij het zwembad. In het buffetrestaurant worden onder meer Kretenzische en internationale gerechten geserveerd. In het resort kun je verschillende sporten beoefenen, zoals tennis, strandvolleybal en fitness. Het professionele team van het hotel verzorgt de hele dag animatieprogramma's. Het Georgioupolis Resort bevindt zich op 3 km van het dorp Georgioupolis en op 18 km van de stad Rethymno. Bij de accommodatie is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Rethymnon

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4

Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn.

Frangokástello

Cultuur, Musea
Fragkokastello

Het Venetiaans fort Frangokastello is een romantische kasteelruïne met daarbij een rustig plaatsje en een breed zandstrand.

Samaría Kloof

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten
Epar.od. Chanion-Omalou

De Samaría Kloof is de smalste kloof ter wereld. U dient 1200 meter af te dalen, om te beginnen aan een prachtige wandeling. In 1962 is de Samariakloof tot nationaal park bestempeld.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Knossós

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 10.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau