Aan of nabij de kust
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Uitwaaien nabij het strand in Renesse incl. ontbijt

Hotel Renesse
Renesse, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
89,-
totaal: 206,15 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen nabij het strand in Renesse incl. ontbijt

Tijdens je verblijf in Renesse verveel je je zeker niet! Vanuit het hotel ben je in een mum van tijd op het strand. Geniet van een wandeling langs de Zeeuwse kust of een avontuurlijke fietstocht door de prachtige natuur. Of ga lekker wandelen door het bos in de kop van Schouwen, bezoek Deltapark Neeltje Jans of het Watersnoodmuseum. Beklim in Renesse zeker eens de toren van de gotische Jacobuskerk voor een prachtig uitzicht over Renesse. Wil je liever naar een grotere stad? Maak dan een uitstapje naar Vlissingen of Middelburg. Hier kun je diverse bezienswaardigheden bewonderen en uitgebreid shoppen. Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, een prima basis dus voor heerlijk een paar dagen ertussenuit te gaan!

Aan of nabij de kust
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Uitwaaien nabij het strand in Renesse incl. ontbijt

Hotel Renesse
Renesse, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Populair hotel!
  • Op slechts 15 minuten lopen van het Noordzeestrand
  • Hotel gelegen midden in het centrum aan het kerkplein van Renesse
  • Tip: maak een mooie strandwandeling met zonsondergang over het Noordzeestrand
Deltapark Neeltje Jans

Neeltje Jans, dat is een plaats waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien. Films en exposities tonen de catastrofale overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken. Met die kennis is een wandeling in het binnenste van de Stormvloedkering nóg imposanter.

Het is aan het waterwerk te danken dat het onderwatermilieu en de mosselcultuur behouden bleef voor Zeeland. Tijdens interactieve voedershows maak je kennis met die prachtige onderwaterwereld van de Oosterschelde. In de mosselexpositie wordt je verrast met onverwachte wetenswaardigheden over dit schelpdier.

Maar Neeltje Jans is nog veel meer. Het is een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Je beleeft een zeehondenshow met uitleg, ontmoet de reuzen van de oceaan in de walvisexpositie en geniet van een prachtig uitzicht in ons restaurant. Je kunt uitwaaien in de orkaanmachine, roetsjen in een bootje van de waterglijbaan, griezelen bij de 3d-film en hopen dat de kinderen droog blijven in de waterspeelplaats. Maar misschien heb je even behoefte aan rust; dan kom je aan je trekken tijdens de rondvaart over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

Hotel Renesse
Kromme Reke 5,
Renesse, Nederland
Kaart
Kromme Reke 5, Renesse, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Renesse is een gezellig familiehotel, midden in het centrum aan het kerkplein van Renesse. Dit kleinschalige hotel kenmerkt zich door een karakteristieke Zeeuwse stijl met servicegerichte en bovenal persoonlijke benadering. In de gemeenschappelijke ruimte vind je allerlei informatie over de omgeving en uiteraard kun je deze ruimte gebruiken om gezellig te verblijven. De faciliteiten voor koffie en thee zijn aanwezig, evenals een gekoeld drankje en snack. Je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi. Hotel Renesse beschikt niet over een restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 2,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,50 per dag per huisdier / alleen in de comfort kamer op de begane grond
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Renesse

Steden, Stranden
Renesse

Renesse is één van de meest populaire vakantiebestemmingen aan de Nederlandse kust. Je vindt hier lange stranden met duinen, bosgebieden, polders en de zee.

Watersport Brouwersdam

Outdooractiviteiten
Strand Brouwersdam 1

Watersport Brouwersdam verzorgen strand en watersport activiteiten aan de Brouwersdam. In het voor en naseizoen worden er groeps arrangementen georganiseerd voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes, vrijgezellenparty's en o.a. schoolreizen. Bij strandweer is Watersport Brouwersdam dagelijks geopend vanuit hun strandvoorziening tussen de paviljoens Beachclub Perry's en Beachclub Floor.

Burgh-Haamstede

Steden, Stranden
Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede is een erg populaire vakantiebestemming. In totaal ligt hier meer dan 17 km. aan zandstrand en is op sommige plaatsen 100 m. breed.

Duikcentrum Scharendijke

Boottochten en watersporten
Haven Kloosternol 3

Duikcentrum Scharendijke behoort tot het jongste duikcentrum van Zeeland en is gevestigd in de winkelruimte van het hotel de Kabbelaar. Duikcentrum Scharendijke biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding van een instructeur de mooiste onderwaterplekken van Zeeland te verkennen.

Plompe Toren

Bezienswaardigheden
Koudekerkseweg 12

Aan de Oosterschelde staat de Plompe Toren, slechts een paar kilometer ten zuiden van Burgh-Haamstede. De Plompe Toren is de enige bezienswaardigheid die is overgebleven van Koudekerke. Een inmiddels verdwenen dorp op Schouwen-Duiveland.

Inspiratiecentrum Grevelingen

Musea, Eten en drinken, Cultuur
Brouwersdam Binnenzijde 25

Een ontdekattractie op de Brouwersdam, geniet van een heerlijk kopje koffie, en proef de lekkernijen uit de streek.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,50 per dag per huisdier / alleen in de comfort kamer op de begane grond

Belangrijke informatie

Let op!
- Op de Budget kamer zijn geen huisdieren toegestaan. Huisdieren zijn alleen toegestaan in de Comfort kamer op de begane grond

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 2,50 per dag

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.05 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau