Fly & Drive
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive door het authentieke Portugal incl. vlucht, huurauto en hotels met ontbijt

Fly & drive 3- en 4*-klassiek Portugal
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
579,-
totaal: 1190,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse fly & drive door Portugal incl. vlucht, huurauto en verblijf in 3- en 4-sterren hotels met ontbijt

Beleef het authentieke Portugal in je eigen tempo met deze fly & drive en ontdek de mooiste plekken! Uiteraard bepaal je zelf je dagindeling. Je bent dus helemaal vrij in wat je wilt bezoeken. Portugal staat bekend om zijn prachtige kleurrijke steden, ongerepte natuur en vele culturele bezienswaardigheden. Bij de luchthaven staat je huurauto al voor je klaar, een ideale manier om Portugal goed te leren kennen. Ontdek de bruisende stad Lissabon, Viseu en het schilderachtige Coimbra. Rijd langs het romantische platteland, geniet van de Portugese keuken en ontdek de hoogtepunten van dit prachtige land!

Fly & Drive
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive door het authentieke Portugal incl. vlucht, huurauto en hotels met ontbijt

Fly & drive 3- en 4*-klassiek Portugal
Lissabon, Estremadura, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
 • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
 • Retourvlucht Lissabon vanaf luchthaven naar keuze
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
 • Verblijf in verschillende 3- en 4*-hotels
 • Ontdek de prachtige highlights van Portugal
 • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst luchthaven Lissabon
Je verblijft de aankomende nacht in 3*-hotel American Diamonds (of gelijkwaardig) in Lissabon incl. ontbijtbuffet

Vandaag vlieg je naar de prachtige stad Lissabon. Op het vliegveld haal je direct je huurauto op rij je naar je hotel toe.
Vandaag ga je de bruisende stad Lissabon ontdekken! Wanneer je aan Lissabon denkt, denk je aan? Juist, de historische trams! Start daarom je dag met een leuke tramrit. De authentieke tram 28 is de bekendste tram van de stad en rijdt in zo’n 50 minuten door populaire wijken zoals Alfama, Baixa, Graca en Estrela. De tramrit is perfect voor als je in een korte tijd veel van de stad wilt zien. De straatjes waar de tram doorheen gaat zijn enorm smal en stijl, een bijzondere ervaring!

Dag 2: Lissabon - Batalha/Leiria (ca. 145 km)
Je verblijft de aankomende nacht bij 4*-hotel Lis Batalha (of gelijkwaardig) in Batalha incl. ontbijtbuffet

Deze dag reis je door naar Leiria, 119 km ten noorden van Lissabon. Leiria is een kleine stad die het moderne Portugal weerspiegelt. Struin door het stadscentrum en bewonder typische Portugese architectuur. De smalle straatjes en pleinen zijn uitgedost met verschillende tegelpatronen. Wanneer je doorreist naar Batalha valt je meteen het enorme klooster op. Het klooster van Batalha staat sinds 1983 op het NESCO werelderfgoedlijst en is zeker een bezoek waard!

Dag 3: Batalha/Leiria - Coimbra (ca. 85 km)
Je verblijft de aankomende nacht bij 3*-Tryp Coimbra (of gelijkwaardig) in Coimbra incl. ontbijtbuffet

Je reis gaat door naar de Coimbra, de stad is gelegen tussen Lissabon en Porto. In de middeleeuwen was Coimbra de hoofdstad van Portugal, maar tegenwoordig is deze stad vooral een belangrijke universiteitsstad. Je vind hier de oudste universiteit opgericht in 1920 en staat sinds 2013 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Daarnaast vind je in de stad genoeg leuke winkeltjes, restaurants, cafés en bezienswaardigheden. Breng o.a. een bezoek aan de universiteit van Coimbra gevestigd in een voormalig Koninklijk paleis, de bibliotheek en beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de stad. Maar ook de kathedraal Sé Velha de Coimbra en het klooster Mosteiro de Santa Cruz zijn een bezoek waard!

Optioneel Porto
Verblijf je 8 dagen of langer, dan is ook een verblijf in Porto bij 4*-Vila Gale (of gelijkwaardig) inclusief op dag 4! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens de 6-daagse reis vanuit Coimbra de stad Porto te bezoeken voordat je naar Viseu gaat (ca. 120 km), want Porto is zeker de moeite van het bezoeken waard! De mooie smalle straten en de prachtige vergezichten in het stadscentrum maken een trip naar Porto tot een bijzondere ervaring. De must do bij uitstek in deze stad: dwalen door Ribeira, het oude centrum van Porto. Deze wijk met steile straatjes is ook dé plek voor mooie foto’s. Vergeet ook niet om één van de oude porthuizen te bezoeken, waarbij een portproeverij uiteraard niet mag ontbreken!

Dag 4: Coimbra - Viseu (ca. 95 km)
Je verblijft de aankomende nacht bij Palacio dos Melos (of gelijkwaardig) in Viseu incl. ontbijtbuffet

Vandaag reis je door naar Viseu. De stad is rijk aan kloosters, kappelen en kerken. Start je bezoek met een wandeling door de historisch wijk, Centro Historico. Wandel door de smalle middeleeuwse straatjes, verborgen steegjes en prachtige trappen. Het plein, Adro da Sé, de Kathedraal, het museum Grao Vasco en de Torre de Menagem zijn zeker een bezoek waard!

Dag 5: Viseu - Batalha/Leiria (ca. 175 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Lis Batalha (of gelijkwaardig) in Batalha incl. ontbijtbuffet

Vandaag reis je terug naar Batalha/Leira. Mocht je het klooster van Batalha nog niet hebben bezocht. Doe dat dan zeker vandaag! Het is een meesterwerk van de Portugese Gotiek en zeer indrukwekkend.

Dag 6: Batalha/Leiria - luchthaven Lissabon (ca. 134 km)
Vandaag zit helaas je reis er alweer op. Op deze laatste dag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Lissabon en vlieg je terug.

Let op:

 • Wanneer je kiest voor de 8-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 1 nacht Coimbra, 1 nacht Porto, 1 nacht Viseu en 1 nacht Batalha.
 • Wanneer je kiest voor de 10-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 2 nachten Coimbra, 2 nachten Porto, 1 nacht Viseu 1 nacht Batalha en 1 nacht Lissabon.
 • Wanneer je kiest voor de 15-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 2 nachten Coimbra, 3 nachten Porto, 3 nachten Viseu, 1 nacht Batalha en 2 nachten Lissabon.
 • Als je voor de 8-, 11- of 15-daagse reis kiest, zul je tevens verblijven in Porto, waar je overnacht in het 4*-Vila Gale (of gelijkwaardig).
 • Als je voor de 11- of 15-daagse reis kiest, zul je daarnaast ook de laatste nacht(en) extra verblijven in Lissabon bij American Diamonds (of gelijkwaardig).
 • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
 • De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive 3- en 4*-klassiek Portugal
Alameda das Comunidades Portuguesas,
Lissabon, Portugal
Kaart
Alameda das Comunidades Portuguesas, Lissabon, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek prachtige Portugese steden. Tijdens deze fantastische fly & drive verblijf je in uitstekende 3- en 4*-hotels, waar je iedere ochtend geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daarnaast zit er bij deze fly & drive een huurauto bij in begrepen. Ideaal! Met de huurauto heb je alle vrijheid om van dit prachtige land te genieten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Optionele kosten
 • Upgrade auto naar Categorie B (Lancia Y of gelijkwaardig) - € 15,00 per auto per dag
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden autohuur De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau