Autovakanties
dagen

Verblijf in een comfortabel appartement op Sardinië

Residence Bouganvillage
Budoni, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 6, 8 of 15 dagen in een comfortabel appartement op Sardinië nabij het strand o.b.v. logies

Vergeet Ibiza of Bali. Sardinië is nu dé nieuwe hotspot voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten houdt! Maak een reis naar de azuurblauwe zee, pittoreske dorpen en witte stranden. Dankzij het milde klimaat is Sardinië het hele jaar de perfecte plek voor verschillende vakanties. Ga jij voor een lekkere relaxte zonvakantie of heb je zin om veel buitenactiviteiten te doen zoals o.a. duiken en zeilen? Dit is dan echt dé plek voor jou. Met het vliegtuig ben je er binnen enkele uren maar ook met eigen auto is dit prima te doen. In Sardinië drink je de echte originele Italiaanse scroppino’s, maak je een fietsritje door de omgeving en proef je de allerlekkerste Italiaanse wijnen. Verder zijn de typische grotten van Sardinië niet te vergeten. Je kijkt je ogen uit bij de grotten van Neptunus. Of wil je modieuze dingen zien? Dan ga je naar Porto Cervo! Al met al gaat het een onvergetelijke tijd worden!

Let op: deze reis is o.b.v. eigen vervoer! Je kunt bijvoorbeeld met je eigen auto naar Genua rijden en vanaf daar met de veerboot naar Sardinië of boek een vlucht en huur een auto.

Autovakanties
dagen

Verblijf in een comfortabel appartement op Sardinië

Residence Bouganvillage
Budoni, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingericht en comfortabel appartement (max. 4 personen)
  • Incl. gas, water en elektriciteit (alleen in de periode 23/04/22 – 03/06/22 en 10/09/22 – 22/10/22)
  • Incl. bedlinnen (alleen in de periode 23/04/22 – 03/06/22 en 10/09/22 – 22/10/22)
  • Het strand is gelegen op ca. 1,5 kilometer van het complex
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst

Leef je uit op het droomeiland

Sardinië is een droombestemming voor iedere vakantieganger. Met onderstaande tips kun jij het beste uit je vakantie halen. Lees snel verder!

  • Trek gerust de hele dag uit om de kloof Gola di Gorropu te bezoeken. Het is één van de diepste kloven in Europa en ligt in het Supramonte bergmassief. Dit mag je écht niet missen!
  • Probeer alles (maar dan ook echt alles) van de Italiaanse keuken. Pizza's, pasta's, risotto's, antipasti's... je vindt hier authentieke Italiaanse gerechten maar ook recepten met een eigen twist.
  • The place to be voor de jet sets! Porto Cervo is een beleving op zich. Je zult verstelt staan van de luxe jachten en stijlvolle restaurants.
Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Residence Bouganvillage
Via Caronte 11,
Budoni, Italië
Kaart
Via Caronte 11, Budoni, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De mooi en comfortabel ingerichte appartementen van Residence Bouganvillage worden omgeven door groen en liggen op slechts 3 kilometer van het centrum. In de appartementen maak je gebruik van de volledig ingerichte keuken met kitchenette, woonkamer met televisie, slaapkamer met comfortabele bedden en balkon met zitje. Het complex beschikt over een seizoensgebonden zwembad, een barbecue, wasservice, speeltuin, voetbalveld en WiFi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

San Simplicio

Bezienswaardigheden
Via Salvatore Fera, Olbia

De basiliek van Olbia behoort tot een van de meest best bewaarde Romaanse kerk op Sardinië. Hoewel de kerk er van buiten wat ingetogen uit ziet, zul je je verbazen over haar inhoud.

Arzachena

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Alcide De Gasperi, 4-10, 07021 Arzachena Ot, Italië

Hier vind je de monumentale Tomba dei Giganti Coddu Vecchju. Deze grafkamer dateert uit de bronstijd dit was tussen 1800-1600 voor Christus.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

Nautilus Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Piazza G. Fresi 8, Palau

Ga scubaduiken of snorkelen in de het mooie water rondom Sardinië. Beoefen verschillende watersporten of maak bijzondere boottochten.

Nationaal park La Maddalena-archipel

Eilanden, Natuur & Parken
La Maddalena Olbia-Tempio

Een prachtige groep eilanden, net voor de kust van Sardinië. Door het geweldige landschap behoort het tot een nationaal park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Eindschoonmaak 4-persoons appartement à € 70,00 per accommodatie
  • Gebruikskosten (gas, water, elektriciteit, bedlinnen) (buiten de periode 23/04/22 – 03/06/22 en 10/09/22 – 22/10/22) € 5,00 p.p.p.d.
  • Waarborgsom à € 200,00 per accommodatie (aan het einde van je verblijf wordt de waarborgsom terugbetaald nadat het huisje gecontroleerd is op beschadigingen e.d.)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, kun je contact opnemen met ons Service Center:

  • Badlinnen € 10,00 per set
  • Bedlinnen € 10,00 per set (1-persoonsbed) en € 20,00 per set (2-persoonsbed) (buiten de periode 23/04/22 – 03/06/22 en 10/09/22 – 22/10/22)
Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00-13.00 en 17.00-20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau