Stedentrips
dagen

4*-hotel in hartje Krakau incl. vlucht, transfer en ontbijt

Astoria Gold Hotel
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in hartje Krakau incl. vlucht, transfer en ontbijt

Op zoek naar een goedkope stedentrip? Dan is Karkau wellicht iets voor jou. Krakau heeft een rijk aan geschiedenis en is fascinerend om te bezoeken. En toegegeven, deze stad heeft het ook gewoon allemaal. Of je de stad nou bezoekt voor de architectuur, winkels, geschiedenis of het uitgebreide restaurantaanbod, je zult er zeker van zijn dat je je in Krakau niet snel zal vervelen. Het kent bruisende wijken zoals Kazimierz, een relaxte sfeer en mooie blikvangers op het Rynek Główny-plein. Verken zeker het oudste stukje stad op de Wawelheuvel, al is het maar vanwege het uitzicht op de Wisła-rivier. En niet te vergeten: vanuit Krakau boek je eenvoudig een excursie naar Auschwitz.

Stedentrips
dagen

4*-hotel in hartje Krakau incl. vlucht, transfer en ontbijt

Astoria Gold Hotel
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Krakau vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet (08.00 - 10.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Lokale bezienswaardigheden

Wieliczka-zoutmijn
Wieliczka-zoutmijn is een van de kostbaarste historische monumenten van wereldklasse op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Prachtige ondergrondse kapellen, charmante meren, originele apparaten en gereedschappen evenals sporen van mijnbouwwerken geven het beeld van menselijk werk, passies, geloofsovertuigingen en strijd met natuurlijke elementen. Ontdek de ondergrondse stad met een uitgebreide infrastructuur van ondergrondse gangen die in de rots zijn gehamerd.

Auschwitz Birkenau
Auschwitz Birkenau was een van de grootste vernietigingskampen en de plaats van massale genocide in Europa tijdens WO II. Nu is Auschwitz-Birkenau een symbool van terreur, genocide en Holocaust. Het museumgebied omvat crematoria en kazernes waarin nu museumstukken worden gepresenteerd en spoorweghellingen waar gevangenen werden geselecteerd om in gaskamers te sterven. De museumcollectie omvat persoonlijke bezittingen van gedeporteerde joden, foto's en bewijsmateriaal van de misdaad dat door de daders is achtergelaten. Het kamp is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Zakopane
is het meest bekende bergresort aan de voet van het Tatra-gebergte, vaak de "winterhoofdstad van Polen" genoemd. De stad staat bekend om zijn prachtige ligging, adembenemende uitzichten, verschillende houten architectonische objecten, uniek klimaat en sfeer, bergvolksmuziek en lekker eten. Zowel in de winter als in de zomer heeft de stad veel te bieden. In de winter kunnen skiliefhebbers genieten van skiliften, goed ontwikkelde skipistes en hellingen die een onvergetelijke ervaring bieden. In de zomer zullen bergwandelaars het wandelen door bossen, valleien en rotsketens waarderen en ervan genieten. Het uitzicht op de majestueuze bergen kan nog spannender zijn dankzij de kabel- en kabelbanen naar Gubałówka, Kasprowy Wierch en Butorowy Wierch. Een reis naar Zakopane is een unieke kans om ongewone natuurlijke fenomenen en de echte volkscultuur van de Poolse hooglanders te ontmoeten.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Astoria Gold Hotel
ul. Józefa 24,
Krakau, Polen
Kaart
ul. Józefa 24, Krakau, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel ligt in het hart van Krakau - de voormalige Joodse wijk Kazimierz, in de buurt van het Wawel-kasteel en de Grote Markt. Dit is een comfortabele locatie voor diegenen die de meest waardevolle historische monumenten en attracties van de oude stad willen bezoeken. De interieur van de kamers zijn nieuw en stijlvol ingericht. De kamer zijn ontwikkelt om aan de specifieke behoeften van de gasten te voldoen en de ultieme ontspanning te bieden. Astoria Gold Hotel staat voor comfort, gemak, rust, elegantie en luxe. Tevens beschikt het hotel over een restaurant, sauna en fitnessclub.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Energylandia

Attractieparken
Aleja 3 Maja 2 Zator

Vermaak voor de hele familie met meer dan 60 attracties, van unieke extreme achtbanen en drop towers tot glijbanen, carrousels, shows en de winkels en restaurants van het park.

Sint-Petrus-en-Pauluskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Sint-Petrus-En-Pauluskerk

De Sint-Petrus-en-Pauluskerk is de eerste en direct ook één van de mooiste vroegbarokke gebouwen van heel Polen.

Mariakerk

Bezienswaardigheden
Plac Mariacki 5

Deze prachtige kerk is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Vooral het altaar is indrukwekkend.

Rynek Głowny - Grote Markt

Wijken
Rynek Głowny

De Grote Markt is het bruisende hart van Krakau. Op dit belangrijke marktplein vindt u een aantal bezienswaardigheden, zoals de Mariakerk en de Adalbertkerk.

Lakenhallen/Sukiennice

Bezienswaardigheden
Rynek Główny 1-3

Op de Grote Markt vind je de Lakenhallen. Deze bazaar gevuld met Poolse handgemaakte producten, is zeker een bezoek waard. Kijk je ogen uit, alleen het gebouw zelf is een lust voor het oog.

Wieliczka-zoutmijn

Bezienswaardigheden, Cultuur
Wieliczka-Zoutmijn

Net iets buiten de stad in het plaatsje Wieliczka vindt u de Wieliczka-zoutmijn. Deze mijn is één van de oudste zoutmijnen ter wereld en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau