Cruises
dagen

West-Caribische cruise langs Bahama's, Jamaica, Kaaimaneilanden en Mexico o.b.v. volpension

Holland America Line - Westelijke Caribbean cruise
Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
10-daagse vakantie inclusief West-Caribische cruise naar de Bahama's, Jamaica, Kaaimaneilanden en Mexico o.b.v. volpension en incl. retourvlucht

Geniet van een cruise naar de Westelijke Caribbean met geweldige bestemmingen, waaronder het bekroonde eiland Half Moon Cay (Bahama's), het fantastische Ocho Rios of Falmouth (Jamaica), de luxueuze Kaaimaneilanden en het historische Cozumel (Mexico).
Al dit moois in 1 reis combineren? Lees dan gauw verder, want dit wordt een onvergetelijke vakantie! Je start je reis met een overnachting in Miami of Fort Lauderdale om vervolgens het cruiseschip van Holland America Line op te stappen en al deze mooie bestemmingen aan te doen. Ook tijdens je reis op zee ontbreekt het je aan niets, want je verblijft op basis van volpension en kunt genieten van de vele faciliteiten en het top entertainment aan boord. Waar wacht je nog op?!

Cruises
dagen

West-Caribische cruise langs Bahama's, Jamaica, Kaaimaneilanden en Mexico o.b.v. volpension

Holland America Line - Westelijke Caribbean cruise
Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Retourvlucht naar Miami vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • 1 voorovernachting in Miami of Fort Lauderdale o.b.v. logies
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks limonade en ijsthee in de middag
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Ook te boeken inclusief Have it All pakket
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet jouw cruise eruit

Dag 1: aankomst Miami / Fort Lauderdale
Vandaag kom je met het vliegtuig aan in Miami. Hier zul je je eerste nacht blijven in een hotel in Miami of Fort Lauderdale.

Dag 2: inscheping
Vandaag rond 16.00 uur zal het schip vertrekken vanuit Fort Lauderdale. Je reist op eigen gelegenheid naar de haven. Je ontvangt bij de reispapieren de definitieve vertrektijd. Inschepen kan meestal vanaf 11.00 uur.

Dag 3: Half Moon Cay, Bahama's
Rond 08.00 uur deze morgen kom je aan in de haven van Half Moon Cay op de Bahama's. Een droombestemming!!
Alle eilanden van de Bahama's zijn vol tropische wonderen en zonovergoten stranden. Maar Half Moon Cay, het privé-eiland van Holland America Line op de Bahama's, is werkelijk van grote schoonheid. Je zult gelijk verliefd worden op het halvemaanvormige paradijsje. Half Moon Cay is het meest gewaardeerde privé-eiland van de Bahama's. Het heeft 20 jaar achtereen Porthole Cruise Magazine’s award voor Beste Privé-eiland gewonnen. Wanneer je het parelwitte zand tussen je tenen voelt of de schitterende blauwe lagune ziet, begrijp je waarom cruisereizigers van Half Moon Cay houden. Echte bucketlist-excursies, afgeschermde cabanas en prachtige stranden maken het ideaal voor elk soort vakantie. Pak je zwemkleding uit de kast en ga snorkelen, kajakken, paardrijden over het strand of leg je handdoek neer geniet van alles om je heen. Om 17.00 uur zal het schip weer vertrekken richting je volgende bestemming.

Dag 4: op zee
Vandaag breng je een dag aan boord van het schip door. Een fantastische gelegenheid om eens echt goed te bekijken wat er allemaal te zien en te doen is. Je zult je ogen uitkijken! Maak gebruik van één van de restaurants, geniet van een cocktail aan de bar of werk je zongebruinde kleur bij en neem plaats met een goed boek op het dek. Zin in entertainment? Bezoek één van de shows of bekijk de live optredens. Kortom; je zult je vandaag zeker niet gaan vervelen!

Dag 5: Ocho Rios / Falmouth , Jamaica
Ya man... Welkom op Jamaica! Om 07.00 wordt de haven van Ocho Rios binnen gevaren. Jamaica klopt op het ritme van zijn eigen beat. Je neemt automatisch het relaxte tempo van de goedlachse locals over als je het eiland van reggae en rasta verkent.
Tijdens zijn vierde reis zat Columbus een jaar buiten Ocho Rios vast op de noordkust van Jamaica. Je stelt je misschien voor dat de ontdekkingsreiziger de stad zijn naam gaf na het vinden van acht rivieren, maar verrassend genoeg is dat niet de oorsprong: Het is een verbastering van een woord voor watervallen, waarvan er meer dan acht zijn. Hoe dan ook, als je als een plaatselijke bewoner wilt klinken, noemt u het gewoon Ochi. In de vorige eeuw was de noordelijke kust een favoriet voor literaire figuren en mensen uit Hollywood, van Noël Coward tot Errol Flynn. De eerste James Bond-film, Dr. No, is hier gefilmd, terwijl maker Ian Fleming vlakbij Ochi woonde in zijn Goldeneye-landgoed. Ocho Rios wordt ook wel de ‘Tuin van Jamaica’ genoemd vanwege de exotische flora. De badplaats is makkelijk in te delen. Je hebt het strand, de hoofdstraat en de heuvels. Turtle Beach is het meest centraal gelegen strand in Ocho Rios. Ook vind je in dit dorp de Dunn's River Falls, een van de mooiste watervallen ter wereld. Om 16.00 uur wordt er weer verder gevaren naar de volgende bestemming.

Dag 6: George Town, Kaaimaneilanden
Om 08.00 uur ben je in Georgetown.
De Kaaimaneilanden hebben alles wat je verlangt van een Caribische bestemming: een zwoele bries, helder zeeën en een ontspannen levenshouding. Maar de archipel heeft ook iets wat je niet zou verwachten: een fascinerende eetcultuur. Dankzij de beroemde chef-koks die zich op Grand Cayman gevestigd hebben en de ruim 135 nationaliteiten die de gigantische smeltkroes op het eiland extra smaak geven, is dit een van de beste culinaire bestemmingen in het Caribisch gebied. In en rondom George Town, de hoofdstad van de Kaaimaneilanden, vind je zo'n geweldig culinair aanbod dat je riem straks een gaatje losser mag.
Gelukkig kun je wat energie verbranden met de andere activiteiten op het eiland: Er zijn volop wandelgelegenheden (langs het beroemde strand van Seven Mile Beach, de historische bezienswaardigheden of de weelderige tuinen) en prachtige locaties om te zwemmen, snorkelen en duiken.
Oh ja, en één waarschuwing: Als je terechtkomt in Rum Point, Grand Caymans afgelegen strand waar je je een schipbreukeling kunt wanen, dan bestaat er een goede kans dat je schip, door eigen toedoen, zonder jou vertrokken is. Toch mee naar de volgende bestemming? Houd er dan rekening mee dat het schip om 17.00 uur weer vertrekt van dit paradijs.

Dag 7: Cozumel, Mexico
Cozumel, een eiland in de Caribbean buiten de oostkust van Mexico's schiereiland Yucatán, trekt scubaduikers, snorkelaars en liefhebbers van zand en zon die worden aangetrokken door het betrouwbare zonnige, tropische klimaat. Het eiland biedt ook vele andere attracties op en rond het water, waarvan vele vrij uniek zijn, zoals beeldentuinen onderwater, een onderzeeërexcursie naar een scheepswrak en een zeilbootrace-ervaring die niet onderdoet voor de America's Cup. Voor bezoekers die geïntrigeerd zijn door de Mexicaanse Mayacultuur, zijn er verschillende archeologische locaties in en rond Cozumel, waaronder het door UNESCO ingeschreven Chichén Itzá en dat op Cozumel zelf, San Gervasio, ooit een locatie waar vrouwen offers brachten aan de godin van de vruchtbaarheid en bevalling. Na het sightseeing kun je gaan winkelen voor traditionele Mexicaanse handwerkproducten, sierraden en lederwaren, waaronder op maat gemaakte sandalen en uitstekend voedsel (de visgerechten, uiteraard, zijn buitengewoon goed). Je komt om 13.00 uur aan in Cozumel en vertrek weer om 22.00 uur.

Dag 8: op zee
Tijdens een ontspannen dag op zee, zijn weinig plekken zo verfrissend, ontspannen en verjongend als de Spa & Salon. In de spa, verwen je jouw huid met gezichtsbehandelingen, met premium, natuurlijke ingrediënten. Verzorg ook je lichaam met massagebehandelingen met traditionele massagetechnieken van over de hele wereld. Een gokje wagen? Dit kan in het casino aan boord. Of je nu de voorkeur geeft aan speelautomaten of blackjack of poker wilt uitproberen, de dealers en medewerkers zijn beschikbaar om jouw gratis instructies te geven. En daarnaast biedt het schip verschillende spannende mogelijkheden voor toernooien.

Dag 9: Fort Lauderdale, Florida
De waanzinnige cruise zit er alweer op. Je bent weer helemaal opgeladen en kunt vol herinneringen en prachtige foto's weer beginnen aan je terugreis. Vanuit Miami of Fort Lauderdale zal je weer terug vliegen naar Amsterdam.

Dag 10: aankomst in Amsterdam
Vandaag kom je, afhankelijk van je vluchtschema, weer aan in Amsterdam!

Let op! Het cruiseschip waarmee je vaart is de Nieuw Statendam.

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Let op! : Vertrekt u op 2 maart? Dan is het de volgende route:
Fort Lauderdale - op zee - Ocho Rios - George Town - Cozumel - op zee - Fort Lauderdale

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holland America Line - Westelijke Caribbean cruise
1850 Eller Drive,
Fort Lauderdale, Verenigde Staten
Kaart
1850 Eller Drive, Fort Lauderdale, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi's Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King's Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn optioneel maar worden dagelijks in rekening gebracht. Aanpassingen aan het einde van de cruise mogelijk:

  • Crew Appreciation bedraagt US$ 16 p.p.p.n. (binnen- buiten- & balkonhut)
    Deze kosten inclusief wanneer je een hut incl. Have it All Pakket boekt.

Hut inclusief Have it All pakket
Je kunt er ook voor kiezen om de kamer inclusief 'Have it All' pakket bijboeken. Dit pakket geeft je o.a. gratis drankjes, 1x diner in een specialiteiten restaurant, 1x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en gratis Wi-Fi.
Tevens is de Crew Appreciation inclusief je het Have It All Pakket boekt. Meer informatie vind je op deze pagina.

Let op:

  • Het is aan boord niet mogelijk om met een pinpas te betalen, enkel met creditcard of US Dollars. Advies is dan ook om voldoende Dollars in cash mee te nemen.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.
  • De terugvlucht zal 's nachts plaatsvinden, waardoor je volgende dag weer in Amsterdam of Brussel arriveert.
  • De vluchten zullen mogelijk met tussenstop(s) worden uitgevoerd.

Vereist voor inscheping

Bij de reispapieren ontvang je de tijd van inscheping, d.m.v. een tijdslot, gecommuniceerd. Dit om drukte in de terminal te reguleren. Inschepen kan meestal v.a. ca. 11.00 uur.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze pagina.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Visum
Je hebt geen visum nodig voor toeristische of zakenreizen bij een bezoek van maximaal 90 dagen aan de Verenigde Staten maar moet dan een elektronische inreisvergunning (ESTA) en een geldige retour- of doorreisvliegticket hebben. Deze afspraak valt onder het ‘Visa Waiver Program’ de actuele informatie bekijken. Algemene informatie over de bestaande inreisvisa voor de Verenigde Staten kun je nalezen op de website van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken (US Department of State) (informatie in het Engels). Een ESTA-formulier moet ten minste 72 uur vooraf de geplande reis ingediend zijn.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau