Zonvakanties
dagen

4*-hotel aan het strand op Fuerteventura incl. vlucht, transfer en ontbijt

Boutique TAO Caleta Mar
Corralejo, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Ontspan 6, 8, 11 of 15 dagen in een 4*-hotel aan het strand op Fuerteventura incl. vlucht, transfer en ontbijt

Vooral voor zonliefhebbers is dit een fantastische plek om weer helemaal op te laden. De plaats Corralejo is van oudsher een typisch Spaanse vissersplaats met prachtige stranden. Je beleeft hier dus het échte Spaanse leven. Gezellige tapasbars, leuke live muziek en lekker weer. Lekker met je voeten in het witte zand terwijl je geniet van het uitzicht op de kristalblauwe zee. Roadtrips maken of leren surfen, er is genoeg te doen. Maak uitstapjes naar bijzondere plekjes: de heilige berg Monte Tindaya, Faro de Jandia en de eindeloze stranden. Daarnaast kun je dolfijnen en walvissen spotten, met een catamaran mee de zee op of een jeepsafari maken. Fuerteventura is één van de meest veelzijdige plekjes op de wereld!

Zonvakanties
dagen

4*-hotel aan het strand op Fuerteventura incl. vlucht, transfer en ontbijt

Boutique TAO Caleta Mar
Corralejo, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Fuerteventura vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel aan het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het bruisende Puerto del Rosario, de hoofdstad van Fuerteventura
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat zijn jouw plannen tijdens jouw vakantie?

Eindeloze stranden, pittoreske dorpen en een surfparadijs! Vooral bij de laatste moet je direct aan Fuerteventura denken. Met meer dan 300 zondagen per jaar, is dit één van de lekkerste, leukste en bijzonderste eilanden om een heerlijke zonvakantie te vieren. Mocht het je eerste keer of honderdste keer zijn: het vulkanische eiland blijft je verrassen.

Natuurlijk moet je zoveel mogelijk relaxen, maar het is ook leuk om op pad te gaan wanneer je hier nu toch aan het vertoeven bent. Je kunt relaxen op de meest prachtige stranden: Playa de Sotavento, Playa de Esquinzo, Playa del Matorral en Playas de Corralejo. Sommige stranden liggen wellicht wat verder weg, maar zijn het zeker waard om op te zonnebaden.

Uiteraard is Fuerteventura ook rijk aan geweldige bezienswaardigheden. Voornamelijk de vuurtorens zijn een belangrijk onderdeel. Bezoek daarom Faro de Jandia, de meest indrukwekkende toren aan de zuidkant van het eiland. Klim naar boven en geniet van een betoverend uitzicht.

Even langs de heilige berg Monte Tindaya mag ook niet missen tijdens je vakantie. Het is een bijzonder uitstapje, en ook zeker de moeite waard! De oorspronkelijke bewoners van het eiland beklommen de berg en aanbeden hier de zon en hun goden. De inwoners lieten hier ook enkele indrukwekkende rotstekeningen in de vorm van voetafdrukken achter. Je kunt deze nog steeds bewonderen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Boutique TAO Caleta Mar
Avda. Grandes Playas 125,
Corralejo, Spanje
Kaart
Avda. Grandes Playas 125, Corralejo, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel ligt op ca. 15 minuten wandelen van het centrum en ligt op ca. 150m van de kust. Daarnaast ligt het hotel naast het Dunas Nationale Park. Vanaf het picknickgedeelte van het hotel heb je een indrukwekkend uitzicht op het eiland Lobos en Lanzarote. De 55 hotelkamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. De receptie is 24 uur per dag geopend voor vragen en informatie. De hotelkamers beschikken over een tweepersoonsbed, televisie, kluisje, bureau en badkamer met douche en/of bad, wastafel, toilet en föhn. Daarnaast kun je op het balkon genieten van het prachtige uitzicht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Corralejo

Bezienswaardigheden, Steden
Corralejo

In het noordoosten van Fuerteventura liggen de allermooiste witte stranden. De grote stranden (Grandes Playas) maken deel uit van het grotere natuurpark dat je hier vindt. Deze stranden van Corralejo worden veel bezocht door surf en kite liefhebbers.

El Cotillo

Bezienswaardigheden, Steden, Stranden
El Cotillo

De oude haven van het vissersdorp El Cotillo was vroeger zeer belangrijk als exporthaven van Fuerteventura. Tegenwoordig heeft het dorp twee havens, namelijk de oude en nu een nieuwe ‘Puerto Commercial’.

Rancho Texas Lanzarote Park

Recreatie en spellen
Alcalde Cabrera Torres

Je kunt in dit familiepark meedoen met verschillende activiteiten zoals ponyrijden, zwemmen met zeehonden, kanoën of zoeken naar goud. Ook zijn er vele dieren van dichtbij te bewonderen.

Castillo San Buenaventura

Bezienswaardigheden
Castillo

Castillo San Buenaventura is een prachtig verdedigingsfort uit de achttiende eeuw.

Oceanarium Explorer

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Waterparken
Urb. Barceló Club El Castillo

Bij Oceanarium Explorer is alles op het gebied van water aanwezig. Bezoek mooie shows, maak boottochten of race over de stormbaan.

Centro Comercial Atlántico

Shoppen
Carretera De Jandía 11

Dit grote overdekte winkelcentrum biedt o.a. moderne winkels en een goede bioscoop.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 tot 00.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau